- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ben boşanın erkeksiz yaşayın demiyorum gerçek bunlar ya erkek nefsine hakim olamıyo işte en basiti bakıyo bu yetmez mi
Tabi ahlaklı dürüst insanlar da var ama %100 güvenmeyin bence
İnsanlar size izin verdiğiniz şekilde davranırlar.
Öyle bir şey yok. Erkekler kızışma dönemindeki erkek kedi değildir. Akılları, fikirleri var olan, karar mekanizmaları olan, doğruyu yanlışı birbirinden ayırabilen varlıklardır.Videoda erkeklerin akılları fikirleri sex olduğundan bahsediyo
Eşlerini ne kadar çok sevselerde güzel kadın görünce bakmamaları imkansız diyo
Videoyu izledim ben, biraz sara sara izledim ama olsun. Adam her erkek aldatır demiyor ya, erkekler bakmasa bile ortamda aykırı giyinen açık giyinen kadını algılar diyor,radar gbi yani.Sana uzuldum biliyo musun? Esinin yaptigi serefsizlikleri herkesin kocasi yapiyordur diye gonlunu ferahlatmaya calisiyorsun.
Eger bu adam her erkek aldatir diyorsa Allah belasini versin, öbür dunyada hesabini sorsun insallah. Madem musluman, islamda zina isleyen evli erkeklerin direk ölümle cezalandirildirigini bilmemesi abesle istigal..
Sen de kendini kandir.
Allah kimseyi boyle caresiz etmesin insallah, kimseyi de sasirtmasin..
Peki.
Ben de yakışıklı adamlara bakıyorum ne olmuş...
Ha anladım. Sana kaba davranıyorlar diye, bize de kaba davranmak zorundalar. Kimse bana küfür edemez ablacım. Alacağı cevabı bilir, kapının önüne konacağını bilir.Valla videoyu izlemeden yorum yapanları dikkate almıyorum önce izleyin
Önemli olan hacı hoca olması değil gavur olsa da müslüman da olsa psikolog bu alanda
Bence Ada'm haklı doğru söylüyor acı ama gerçek... Eşleriniz size ölüp bitiyorsa çok seviyorsa göründüğü gibi değil bilin ...
Ama adam alınacak şeyin boyutunu soylememis ki . genel olarak ne alirsa tamam deyin demis . Düşün zor durumdasınız esin araba almak istiyor demez misin hayatım suan zor durumdayız biraz ertelesek ? Diye. Yani yine de hiç sorgulamaZ sizi zora soksa da tamam mi dersin?
göz zinasıymış o açık ve net miş
Size boynuzlu gez diyene bakın...oy oyyy boşan arkadaşım yaran bu kadar büyükse..
Sana ne??
Hıı tamam o zaman. Tüh yine cennete gidemeyeceğim.
Hıı tamam o zaman. Tüh yine cennete gidemeyeceğim.
Evet tabi ki karşı tarafta bunu farkında olmalı ama olamıyorsa uyarmak şart :))Valla ben o durumda da ben bu durumu idrak edemeyecek adamla niye evlendim ki der kendimi sorgularım.
Mesela eşim bugüne kadar aldığı 2 arabada da ne alayım demedi, araba alalım, ok al. Aşamasında kaldık.
Ben erkek arkadasimdan cok daha fazla güzel kadınlara bakıyorum, hatta o bakmıyor ben gösteriyorum, "Şu kadın ne kadar güzel, şu kız çok tatlı baksana" diyorum. Çünkü güzel insanları seks objesi olarak değil, bir sanat eseri güzelliğinde değerlendirmek de mümkün. Sizin sandığınız gibi hormonları tarafından kontrol edilen, beyni yeterince gelişmemiş yaratiklardan olmak zorunda değil herkes, her bakış zina olmaz, niyet önemli. Niyetinin kötü olduğunu düşündüğünüz kişiyle evlenmek, evli kalmak sizin sorununuz.Ben boşanın erkeksiz yaşayın demiyorum gerçek bunlar ya erkek nefsine hakim olamıyo işte en basiti bakıyo bu yetmez mi
Tabi ahlaklı dürüst insanlar da var ama %100 güvenmeyin bence
Sana ne??
Bu konuda sanane diyebiliyorsanizSana ne??
23 den önceye bak birde..
Videoyu izledim ben, biraz sara sara izledim ama olsun. Adam her erkek aldatır demiyor ya, erkekler bakmasa bile ortamda aykırı giyinen açık giyinen kadını algılar diyor,radar gbi yani.
Konu sahibi bence de kendini kandırma,eşin aldattıysa yapman gereken belli.Her insan aldatmaz diyeceğim ama sen bakmak da aldatmaktır diyorsun,ne diyeyim bilemedim.
Yakışıklı bir erkek görüp baktığımızda aklımızdan şimdi bunu alsam bi odaya kapatsam..... diye mi geçiyor ya da bir erkek güzel bir kadına baktığında anında orasını böyle yapsam şurasını şöyle etsem diye mi geçiriyor.Hayır yaaa sadece güzel insan görünce herkes bakar yani güzel çünkü.O yüzden kafadan ne geçiyorsa ona göre zina sana göre değil işte.Ona göre ayıp şeyler düşünüyor ama sana göre değil.Bakmakla zina mı olur varıp da yolda yürürken fantezi mi kuracaksın kafandan.Erkek güzel kadına da bakar güzel erkeğe de kadın güzel kadına da bakar güzel erkeğe de bu kadar basit.Aldatmak başka bişi ya biz bunu çözemiyoruz.Aldatmışsa aldatmıştır bitmiştir affedersin etmezsin sana kalmıştır.Herkesin adamı şöyledir yok mekanizma yok yaradılış yapmayın ya böyle şeyler.Böyle şeyler de izlemeyin dinlemeyin.Biz insanız insan.Herkesin aklı var fikri var.duymadım açıklamak istermisin ?
göze ambargo mu var?
Ben bizim kadınlarımıza acıyorum, bazı kadınlar 'cinsel anlamda istekliyim acaba sapık mıyım, abaza mıyım, acaba bende bi sorun mu var' diye düşünüyorlar.marilyn monroe .!.:Öyle bir şey yok. Erkekler kızışma dönemindeki erkek kedi değildir. Akılları, fikirleri var olan, karar mekanizmaları olan, doğruyu yanlışı birbirinden ayırabilen varlıklardır.
Erkekler evet doğaları gereği cinselliği kadınlardan daha sık düşünürler, ancak bizim toplumumuzda kadın için cinselliğin çok daha arka planda olduğu gibi bir algı vardır ki, sağlıklı bir kadın cinselliği oldukça sık düşünür.
Bunun dışında, cinsellik önemli değil diyen kadın kesinlikle iyi bir tecrübe yaşamamıştır. Videoyu yapan abilerin kafası da muhtemelen kadın dediğin erkeği yatakta mutlu etmelidir, kafasında. Çünkü kadınlara erkeklerle eşit birey gözüyle bakan biri şu dediğiniz anlama gelecek bir video hazırlamaz.
Erkeklerin akılları fikirleri seks değildir. Seks her yetişkinin hayatının önemli bir bölümü olmalıdır zaten. Ancak bizim ülkemiz kadınların "orgazm" kelimesinin anlamını bilmediği bir ülke.
İnsanların davranışlarını bizim tutumumuz belirler.
Karısının onu terk edeceğinden emin olan hiçbir erkek karısını aldatmaya cesaret edemez. Beyin yerine kafasının içinde bir çift daha testis taşıyan erkeklerle evlenmemek daha kesin çözüm.
Bu erkekler, ergenliğini tamamlayamamış, neden sonuç ilişkisi kurmaktan aciz, pasif ve ezilmiş kadınlar tarafından yetiştirilmiş ve pasif kadınlarla evlenen erkekler.
Benim hayatıma hiç tarif edilen tipte erkek girmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?