cnm en son 81 900 ü gördüm tartıda
ama ilacım yoktu 3 gündür sanırım artı çıkıcam
ama dengelemeye çalışıyorum işte
ben bişey fark ettim haftada 2 tartılınca kilo alıyorum şaka gibi
psikolojim bozuluyor
o yüzden sadece cumaları tartılcam
bide şu var o kadar yedim kilo almadımı sakın avantaj zannetme
o yediklerin bi kaç gün sonra tartıda gösteriyo kendini
karamanın koyunu sonra çıkar oyunu misali
pes ettiğin anda 0 dan başlamak zorunda kalırsın cnm aman dikkat beni geçen sene 2 lahmacun bozduYol xanim hemen toparladim kendimi yola devam
pes ettiğin anda 0 dan başlamak zorunda kalırsın cnm aman dikkat beni geçen sene 2 lahmacun bozdu
dikkat et sağlığına cnm bende iyi değilimYok canim ne zaman bozsam tekrar basliyorum oyle oyle az degil 10 kilo verdim.5 ayda....
bu aralar benim de istahim yok. Hastayim galiba ondan
dikkat et sağlığına cnm bende iyi değilim
2 haftadır çok istiyorum ya 7 lere girmeyi ondan hep aksilik oluyo stres yaptım kendimeCuma takip edeceğim seni canim. Merak ediyorum. Artik 7 ler gelsin yaaa
salma arkadaşım yapma bunu kendine şurda en fazla 1-5 ay kaldı yaza hadi bi 10 daha verelimAhhh tatlim ben yerlerde geziyorum yaaa sorma gitsin
salma arkadaşım yapma bunu kendine şurda en fazla 1-5 ay kaldı yaza hadi bi 10 daha verelim
benimde motivem çok düştü gelen giden bitmedi ama hadi toplayalım pes etmeyelim
ben bi haftadır ne vaarsa olmayan hepsini çıkardım bazadanBen yarın bana olmayan ve kimseye vermeye kiyqmadigim kıyafet lerimi cikartacagim 5-6kilo versem cok rahat olacak. Gozumun onunde olsun ki motive olayin. Yarin hersey daha guzel olacak insallah canimmmmm....
insallah sen almamişsındır
kızlar çok üzgünüm artı çıktı kilom 1400 hemde
o yüzden üzüntüden bişey yemedim
bu saatte kendime tropikal meyve konservesi aldım
2-3 parça ondan koydum
bide soğuk nescafe içiyorum
akşamada taza fasulye aldım onu yapıcam z yağlı
Allahım neden böyle oldu 80 den düşeyim diye çok hırs yaptım tokat yedim resmen yaaa
bi daha tövbe uzun süre yatılı misafir kabul etmicem eve
ne uyku düzenim kaldı ne yemek disiplinim ay ölücem ben yaaaaa
ya deli oldum resmen sinirden cnm neden böyle oldukiTatlim uzulme arada olur ben de 84 olmusum 1.5 kilo almisim. Ama bugunden tekrar basladim.
ya deli oldum resmen sinirden cnm neden böyle olduki
acilen bişeyler yapmak lazım
evet cnm cuma tartılıyorumTatlim ben artik ekmek ve sekeri hayatimdan cikariyorum 77 olana kadar. Kacamakta yok artik. O kiyafetlere girmem gerek.
Sen cumalari tartiliyorsun dimi.
Hadi bakalim sıkalım kendimizi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?