merhaba günlük bugün ani kararla dukana başladım daha önce yaptığım için seyirden başladım
inşallah bu 10 kilo gidicek şu an tek dileğim tek odak noktam bu
yarından sonrada kısmetse yürüyüşlere başlıcam
bugün sp yani saf protein günü oldu
sabah 1 yeşil çay
2 haşlanmış yumurta maydanoz ve yeşil soğandan bi karışım yaptım onu yedim 750 ml su içtim
suyuda arttırcam artık
teşekkür ederim cnm aynı şekilde sanada k.g :)Kolay gelsinnn:)
cnm ıkı gun yaptım vazgeçtim ya neden dersen ben meyvesız yapamıyorum bide cnm bişey yemek istemediği zaman hop elma yıyorum şimdiki oldğu gibiGunes meraktayim canim saf protein gunu tartida fark ettimi
Aynen canim bende meyvesiz yapamam cok seviyorum aksam saatlerinde yememek lazim ama malum meyve sekeri direk yaga donusuyomus gerci senin menulerin cok guzel hedefine ulasacagina eminimcnm ıkı gun yaptım vazgeçtim ya neden dersen ben meyvesız yapamıyorum bide cnm bişey yemek istemediği zaman hop elma yıyorum şimdiki oldğu gibi
yok kız akşam değil sabah cnm kahvaltı veya ara çğün yapmak istemiyo direk yeşil elma yiyorum ya inşallah bir aydır tık yok aldım bile 1500 kafayı yicem inanki menüler güzel ama değişim yokAynen canim bende meyvesiz yapamam cok seviyorum aksam saatlerinde yememek lazim ama malum meyve sekeri direk yaga donusuyomus gerci senin menulerin cok guzel hedefine ulasacagina eminim
kaç gündür gelen gidenim çok oldu bende gittim gezmelere yazamadım bir kaç gün
bugün sabah yarım bardak nescafe içtim
akşam taskebabı ve pilav yedim
ve yoğurtlu biber bu kadar
cnm takıldım kaldım 82 lerde bendeCanim kilo durumun nasil. Ben 1 aydir saldim kendimi yapmiyorum diyet falan ama bugun midem cok kotu yarin kendim icin sagligim icin basliyorum tekrardan. 83.9 idim en son
cnm takıldım kaldım 82 lerde bende
şöyle bişey var vucut uzun yıllar aynı kılolarda kalınca aşağıya çekmek zor oluyormuş
ama ben elimden gelen herşeyi yapıyorum
erkenden kalkıyorum
yemeğimi erkenden yiyorum
yürüyüşe çıkıyorum
mayıs sonuna kadar kararım karar ölmek var dönmek yok 80 in altına düşücem
Cafeslim instagramda gördüm aldım 25/08'da.. hani insanın basiretinin bağlandığı zamanlar vardır ya öyle bir anıma denk geldi.. bir de salak gibi 8 tl. kargo parası vermeyeyim diye 3 kutu aldım 119 lira vererek.. işe yaradı mı? Koskoca HAYIR..cafe slim ney cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?