Kadınların Kaybetmekten Hoşlandığı Tek Şey Kilodur

merhaba günlük bugün ani kararla dukana başladım daha önce yaptığım için seyirden başladım
inşallah bu 10 kilo gidicek şu an tek dileğim tek odak noktam bu
yarından sonrada kısmetse yürüyüşlere başlıcam
bugün sp yani saf protein günü oldu
sabah 1 yeşil çay
2 haşlanmış yumurta maydanoz ve yeşil soğandan bi karışım yaptım onu yedim 750 ml su içtim
suyuda arttırcam artık

Kolay gelsinnn:)

öğle yemeği olarak ekmeksiz döner yedim
akşamda ciğer soteledim bugünün sp gününü başarıyla atlattım

bugünkü menüm
sabah nescafe yeşil elma
akşam zy taze fasulye yemeği
1.5 su bukadar
dünde sahilde yürüyüş yaptık

kahvaltı 2 tavuk burger
1 nescafe
2 dilim domates
2 zeytin
öğle 1 elma
ara muz
akşam etli bezelye

Gunes meraktayim canim saf protein gunu tartida fark ettimi

Gunes meraktayim canim saf protein gunu tartida fark ettimi
cnm ıkı gun yaptım vazgeçtim ya neden dersen ben meyvesız yapamıyorum bide cnm bişey yemek istemediği zaman hop elma yıyorum şimdiki oldğu gibi

cnm ıkı gun yaptım vazgeçtim ya neden dersen ben meyvesız yapamıyorum bide cnm bişey yemek istemediği zaman hop elma yıyorum şimdiki oldğu gibi
Aynen canim bende meyvesiz yapamam cok seviyorum aksam saatlerinde yememek lazim ama malum meyve sekeri direk yaga donusuyomus gerci senin menulerin cok guzel hedefine ulasacagina eminim

Aynen canim bende meyvesiz yapamam cok seviyorum aksam saatlerinde yememek lazim ama malum meyve sekeri direk yaga donusuyomus gerci senin menulerin cok guzel hedefine ulasacagina eminim
yok kız akşam değil sabah cnm kahvaltı veya ara çğün yapmak istemiyo direk yeşil elma yiyorum ya inşallah bir aydır tık yok aldım bile 1500 kafayı yicem inanki menüler güzel ama değişim yok

bu arada şimdi geldi aklıma ben bugün bişey yemedim sadece öğlen bi elma ve çay içtim

kaç gündür gelen gidenim çok oldu bende gittim gezmelere yazamadım bir kaç gün
bugün sabah yarım bardak nescafe içtim
akşam taskebabı ve pilav yedim
ve yoğurtlu biber bu kadar

kaç gündür gelen gidenim çok oldu bende gittim gezmelere yazamadım bir kaç gün
bugün sabah yarım bardak nescafe içtim
akşam taskebabı ve pilav yedim
ve yoğurtlu biber bu kadar

Canim kilo durumun nasil. Ben 1 aydir saldim kendimi yapmiyorum diyet falan ama bugun midem cok kotu yarin kendim icin sagligim icin basliyorum tekrardan. 83.9 idim en son

Canim kilo durumun nasil. Ben 1 aydir saldim kendimi yapmiyorum diyet falan ama bugun midem cok kotu yarin kendim icin sagligim icin basliyorum tekrardan. 83.9 idim en son
cnm takıldım kaldım 82 lerde bende
şöyle bişey var vucut uzun yıllar aynı kılolarda kalınca aşağıya çekmek zor oluyormuş
ama ben elimden gelen herşeyi yapıyorum
erkenden kalkıyorum
yemeğimi erkenden yiyorum
yürüyüşe çıkıyorum
mayıs sonuna kadar kararım karar ölmek var dönmek yok 80 in altına düşücem

Insallah canim. Sen yine dikkat ediyorsun ben etmedim hic

cafe slim ney cnm ?
Cafeslim instagramda gördüm aldım 25/08'da.. hani insanın basiretinin bağlandığı zamanlar vardır ya öyle bir anıma denk geldi.. bir de salak gibi 8 tl. kargo parası vermeyeyim diye 3 kutu aldım 119 lira vererek.. işe yaradı mı? Koskoca HAYIR..
Ben dediğim gibi basiretim nasıl bağlandıysa bunu yorumları ve reklamlara kanarak aldım.. ki asla inanmam bu tür ürünlere.. düşünsenize.. faydası olsa.. etrafımızda hiç obez.. şişko.. kilolu kimse kalmazdı.. Amerika obez cenneti ve bu ürünlerin de menşeii buralar.. faydası olsa kendilerine olurdu.. neyse.. bende aksine mide bölgemde şişkinlik yaptı..
ki zaten diyetle beraber yaptığınızda herkes 1-2 kg. verir.. Alırken peşinize dolanıp size her konuda cevap veren, elinize geçtikten sonra evinizi telefonla arayarak size güzel dilekler sunanlar.. üründen yana rahatsız olup iade etmek istediğimde (ki iade hakkı var güya) bana uzun süre dönmediler.. whatsapptan biri adım adım nasıl kullandığımı sorguladı.. baktı bende yanlış yok.. şuraya ürün faturasını mail adresine yollayın dediler.. anında yolladım.. uzun süre ses yok.. o ara instagramda artık yorum olarak yazmalara başladım.. neden cevap yok.. faydası yok.. iademe yanıt vb. gibi.. ne oldu dersiniz... beni engellediler.. halen engelliyim.. ısrarla hergün mail attım.. ses yok.. en son mailime dedim sosyal mecradan sizi şikayet edeceğim.. herkes okusun.. anında cevap pardon mailiniz spam kutusuna düşmüş.. ve ondan görmemişiz.. eee bak ama değil mi oralarada.. ve cevap... :) bu süre içinde 15 gün geçtiğinden iade hakkınızı kaybetmişim.. KANMAYIN BU ÜRÜNLERE..

2 sen sonra gene aklım başıma geldi ve döndüm
aktardan Kinoa tohumu chia tohumu ve keten tohumu aldım
Bunun dışında Funda suyu aldım
ayrıca 4 gündür limon yoğurt soda kürü yapıyorum
Ayrıca kahvaltıma da dikkat ediyorum Bakalım ne olacak
en son 88 dim yarın tartılcam tekrar

An itibariyle 8800 ile başladığım maratona 86600 ile devammmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…