düzelmez asla kusura bakmasın bende calısıyorum esımden sonra gelıyorum esım yemeklerı ısıtır sofrayı kurar haftanın 6 günü cumartesi günü o daha erken gelır evı sıler supurur temızlık yapar yerı gelır camasır asar utu yapar. Nişanlınız kendine hizmetci arıyor hayat arkadaşı-eş değilNişanlımla bi konuda tartıştık. Ben onun görüşünü almak için evlenince ev işlerinde yardım edermisin diye sordum.
Çok dağınık bi insan kendisi evlenince böyle dağıtmazsın etrafı diye sordum. Nişanlımda, dağıtırım sen toplarsın dedi senin görevin bu ne diye evleniyoz biz canım isterse yardım ederim istemezse etmem dedi. Ve ben bu laflarını çok sinirlendim. Sen yokken Yemek yerim masayı toplarım ama silmem bunlar senin görevin dedi çok sinir oldum sizce ne yapmalıyım bu insan düzelirmi?
sizce ne yapmalıyım bu insan düzelirmi?
Sen yokken yemek yermiş. Hay allah razı olsunNişanlımla bi konuda tartıştık. Ben onun görüşünü almak için evlenince ev işlerinde yardım edermisin diye sordum.
Çok dağınık bi insan kendisi evlenince böyle dağıtmazsın etrafı diye sordum. Nişanlımda, dağıtırım sen toplarsın dedi senin görevin bu ne diye evleniyoz biz canım isterse yardım ederim istemezse etmem dedi. Ve ben bu laflarını çok sinirlendim. Sen yokken Yemek yerim masayı toplarım ama silmem bunlar senin görevin dedi çok sinir oldum sizce ne yapmalıyım bu insan düzelirmi?
Adam yemek yiyor ya eşi yokken evde düşün gerisiniBu fragman tatlimmmm evlenince bunun filmi var birde
Ama yediğini topluyormuş canım sizde abartmayınAdam yemek yiyor ya eşi yokken evde düşün gerisinifragmanı bile izlenmez ıyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?