Kadınların üstündeki yük

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
31
Nişanlımla bi konuda tartıştık. Ben onun görüşünü almak için evlenince ev işlerinde yardım edermisin diye sordum.
Çok dağınık bi insan kendisi evlenince böyle dağıtmazsın etrafı diye sordum. Nişanlımda, dağıtırım sen toplarsın dedi senin görevin bu ne diye evleniyoz biz canım isterse yardım ederim istemezse etmem dedi. Ve ben bu laflarını çok sinirlendim. Sen yokken Yemek yerim masayı toplarım ama silmem bunlar senin görevin dedi çok sinir oldum sizce ne yapmalıyım bu insan düzelirmi?

düzelmez asla kusura bakmasın bende calısıyorum esımden sonra gelıyorum esım yemeklerı ısıtır sofrayı kurar haftanın 6 günü cumartesi günü o daha erken gelır evı sıler supurur temızlık yapar yerı gelır camasır asar utu yapar. Nişanlınız kendine hizmetci arıyor hayat arkadaşı-eş değil

şakayla söylenmiş söz olarak kabul edilebilir ama ciddiyse hiç hoş değil

Nebileyim siz yine de duzelmeme ihtimalini goze alarak evlenin.

Simdi ayril ayril deriz 3 ay sonra gelip konu acarsiniz "evlllennndimmm ohh kocim herseye yardim ediyor size kalsa ayrilmistim" filan dersiniz.

Ama dedigim gibi " hersey benim ustumde" başlikli konu da acabilirisniz...

hayatta öyle anlar öyle durumlar oluyor ki, yeri geliyor eşim yemek yapar,çocuğa bakar, altını bile almışlığı var,hastalık var başka şartlar var, hayatın ne getireceği belli olmuyor, eşim bu kadar anlayışlı olmasaydı evlilik zulüm gibi gelirdi, belki çok toy belki kaba ama şimdiden bazı şeyleri konuşarak aşın.

Sen yokken yemek yermiş. Hay allah razı olsun hizmetçi arıyor kendine dikkat edin. Yaparım diyen eşler bile zorlanıyor emin olun. Çok iyi düşünün hizmetçi olmak istemiyorsanız ayrılın.

Maalesef ama maalesef bu kafadan çıkamayan erkek o kadar çok ki. Bende eşime yeni yeni bir şeyleri yaptırabiliyorum. Çünkü hep öyle görmüş aile öyle yetiştirmiş. Annesi şurdan bir şey al şuraya koy dememiş ki. Ama konuşa konuşa anlata anlata düzeliyor bazı şeyler. Karşında ki insanın karekterine de bağlı. Bizler artık evlatlarımızı öyle yetiştirmeyelim hayatın müşterek olduğunu anlatalım. Yoksa bu nesil böyle devam edecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…