ya millet kapali kapilar ardinda neler yaliyor siz hala sokakta dondurma yiyenlere takmissiniz.yapmayin Allah askina bu kadar kisitlamayin kadinlari!
kadin disarda dondurma yalar hanimefendiligi gider, ama erkekler tahrik oluyor diye disarlarda dondurma yalamayip cevresine usturuplu gorunup kapali kapilar ardinda baska seyler yiyenler hanimefendi olur...
ya diyorum ben bu kafayla bu millet adam olmazzzz!!!
yok demokrasi icin referandum yok yeni anayasa icin bilmem ne!
ne demokrasisi kardesim daha kadinlarimiz sokakta dondurma yedigi icin kotuleniyor, ayip deniyor ne demokrasisi!
ne ayasasi kardesim once egitimle su insanlarin kafalarini degistirmek lazim, anayasa sonraaaa!!!
neden :uhm: üstüste ban yiyince otomatik olarak mı oluyor o :uhm:
yok cnm üst üste ban yeyince otomatik olmuyo üyelik iptalini yönetim yapiyo
100 puana ulasinca iptal ediyolar üyeligini, yada baska sebeplerden dolayi
son karar ne kızlar? birazdan dışarı çıkıcam da ona göre yiyim dondurmamı.
valla bana da öyle geldi, ne bileyim mesela şu saatlerde izmir inciraltında gezinen kadınların yüzde 90 ı aman aman tü kaka yani o zaman
erkeklerin tamam bi kısmı sapık olabilirde, yani tüm erkeklerede tecavüzcü çoşkun muamelesi yapılmasıda çok komik ya, adam garibim umrunda değildir, böyle bi soru sorsan hönk diye kalır adamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
merak ediyorum gercekten
cani dondurma ceken ama sokaktayim simdi yenmez diyen bayan varmi
cnm oky üyeligini iptal ettirmedi, üyeligi iptal edildi maalesef:1no2:
izn mi istiyorsun bacım? kim ne yerse yesin ne yalıyorsa yalasın...
Ne yalıyorlar ki?CADIARZU:roflol::roflol:
e cnm acmissin bi kere konuyu, okuyup gecmek ayip olur:)konumun polemik yaratmak amaclı acıldıgını soyleyenler olmusda sizde ozaman kendinizi bu polemigin ortasına atmasaydınız..uzgunum ama sizi bu eglenceden mahrum edicegim ve konumun kapatılmasını istiycem..
delikafadulden:roflol: bende merak ettim simdi :roflol:Ne yalıyorlar ki?CADIARZU:roflol::roflol:
aaa çok ilginç.. sağol canım bilgilendirdiğin için. kafamçokkarıştı
ne kadar kaba bir tarzın var öyle. biraz dondurma yalasan belki iyi gelir.
ya dondurmayi yalarim diyenlerin sehirle ne alakasi var Allah askina?
bu insanin kisisel gorusuyle ilgili, ben dogup buyudugum kucuk ilcede de sokaga cikar dondurmami yerim kim ne derse desin de asla aldirmam.
bu benim gorusurumle alakali bir sey...
ben de bu erkekler kendilerini bizden ustun gorme cesaretini nerden aliyorlar diyordum ama ne yazik ki kk neden oldugunu anlamami sagladi: kadinlar yuzunden!
bir arastırmaya gore yolda dondurma yiyen kadınları erkekleri tahrik edermis..gerci arastırmaya gerek yokdu az cok bunu biliyordukopuyorumnanaktan sizde sokakta kadınların dondurma yemesini sacma buluyormusunuz benim gibialkisalkisalkis
Tartışmaya gerek yok,erkeklerin akıllarında bile yokken biz kadınlar akıllarına getiriyoruz..
nasıl mı?Dışarda dondurma yemekten kaçınarak.Kadınlara yasak gelmesinin,ayıplanmasının tek suçlusu yine kadınlar.
Tartışmaya gerek yok,erkeklerin akıllarında bile yokken biz kadınlar akıllarına getiriyoruz..
nasıl mı?Dışarda dondurma yemekten kaçınarak.Kadınlara yasak gelmesinin,ayıplanmasının tek suçlusu yine kadınlar.
e yiyin yahu ,size yemeyin diyen yok ki....fikir söylüyoruz herkes celalleniyor..hey allahım...
ya millet kapali kapilar ardinda neler yaliyor siz hala sokakta dondurma yiyenlere takmissiniz.
yapmayin Allah askina bu kadar kisitlamayin kadinlari!
kadin disarda dondurma yalar hanimefendiligi gider, ama erkekler tahrik oluyor diye disarlarda dondurma yalamayip cevresine usturuplu gorunup kapali kapilar ardinda baska seyler yiyenler hanimefendi olur...
ne kadar kaba bir tarzın var öyle. biraz dondurma yalasan belki iyi gelir.
sempatiksalakcinnianladin sen onu :icecream: naniknanik :roflol:
:roflol::roflol::icecream::icecream:e cnm acmissin bi kere konuyu, okuyup gecmek ayip olur:)
delikafadulden:roflol: bende merak ettim simdi :roflol:
rica ederim cnm opuyorumnanaktan
bencede tartışmaya gerek yok,o konuda hem fikirim ...ortaya bir konu atılıyor,aksi fikir söylenince "aa nasıl öyle düşünürsün" gibi tepkiler geliyor.....gereksiz...herkes aynı fikirde olmak zorunda değil,herkesin bakış açısı,dünya görüşü,yetişme tarzı,düşünce yapısı vs bir değil...
yalnız dışarda dondurma yemekten kaçınarak neden erkeklerin aklına böyle bişey getirelimki? neden yemediğimin açıklamasını yapmıyoruz sokaktaki erkeklere sonuçta...
ben kendi adıma cevap vermek istedim mesajınıza çünkü bende yemeyi abes bulanlardanım..ama daha öncede dediğim gibi,erkeklerin tahrik olmasından ziyade görüntü olarak çirkin bulduğum için dedim....
yoksa bende cahil cüheyla ya da geri kafalı,yobaz biri değilim..bilakis modern ve eğitimliyim....ve üniversite mezunu eğitimci bir aileden geliyorum...bunu neden söyleme gereği duydum çünkü sanki sokakta dondurma yemeye karşı çıkanlar geri zihniyetli,erkek egemenliğine boyun eğmiş kişilermişte,ben yerim istediğimi yerim,istediğimi giyerim diyenler modern insanlarmış gibi bir izlenim oluşmaya başladı konuda....
Bunun modernlikle falan ne ilgisi olabilir ki,dışarda dondurma yeme modernlik diyen olmadı ya da ben görmedim.Peki erkekleri bir kenara bırakın,ağzını bir karış açarak yemeyide bırakın,bunların dışında neden dondurma yemek kadına yakışmıyor?Simit yemek yakışıyorda dondurmanın suçu ne?:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?