kadınların yolda dondurma yemesi

Ne yalıyorlar ki?CADIARZU:roflol::roflol:

neden :uhm: üstüste ban yiyince otomatik olarak mı oluyor o :uhm:

yok cnm üst üste ban yeyince otomatik olmuyo üyelik iptalini yönetim yapiyo
100 puana ulasinca iptal ediyolar üyeligini, yada baska sebeplerden dolayi

yok cnm üst üste ban yeyince otomatik olmuyo üyelik iptalini yönetim yapiyo
100 puana ulasinca iptal ediyolar üyeligini, yada baska sebeplerden dolayi

aaa çok ilginç.. sağol canım bilgilendirdiğin için. kafamçokkarıştı

son karar ne kızlar? birazdan dışarı çıkıcam da ona göre yiyim dondurmamı.

izn mi istiyorsun bacım? kim ne yerse yesin ne yalıyorsa yalasın...

dikkat ettimde ben yerim yalarım diyenlerin hepsi ya izmir,ya istanbul ya ankaradan yazmış...işte her yerde durum böyle değil ne yazıkki önceki mesajımda anlattım..

artı bütün erkekler için söylemedik ki zaten,böyle erkeklerde var diye dedik..ama sizin yaşadığınız yerde 1-2 tane çıkar bazılarının yaşadığı yerde full böyledir....

ayrıca mesele erkeklerin tahrik olmasından ziyade görüntü kirliliği...en azından benim açımdan böyle.....

merak ediyorum gercekten
cani dondurma ceken ama sokaktayim simdi yenmez diyen bayan varmi

şahsen benim dondurmayla aram yoktur zaten pek,dolayısıyla sokakta dondurma yiyemedim yalaya yalaya diye bir yerim şişmez.....

cnm oky üyeligini iptal ettirmedi, üyeligi iptal edildi maalesef:1no2:

akannehirakannehirakannehir

çok üzüldüm buna....:çok üzgünüm:

tsk shekerkizcandy:1closedeyes: mecbur kaldım insanlar yorum yapmayı gecmis konumun acılıs amacıyla ilgilide yanlıs yorumlar yapıp canımı fazlasıyla sıkmaya baslıyorlar..

ya dondurmayi yalarim diyenlerin sehirle ne alakasi var Allah askina?
bu insanin kisisel gorusuyle ilgili, ben dogup buyudugum kucuk ilcede de sokaga cikar dondurmami yerim kim ne derse desin de asla aldirmam.
bu benim gorusurumle alakali bir sey...
ben de bu erkekler kendilerini bizden ustun gorme cesaretini nerden aliyorlar diyordum ama ne yazik ki kk neden oldugunu anlamami sagladi: kadinlar yuzunden!

konumun polemik yaratmak amaclı acıldıgını soyleyenler olmusda sizde ozaman kendinizi bu polemigin ortasına atmasaydınız..uzgunum ama sizi bu eglenceden mahrum edicegim ve konumun kapatılmasını istiycem..
e cnm acmissin bi kere konuyu, okuyup gecmek ayip olur:)

Ne yalıyorlar ki?CADIARZU:roflol::roflol:
delikafadulden:roflol: bende merak ettim simdi :roflol:

aaa çok ilginç.. sağol canım bilgilendirdiğin için. kafamçokkarıştı

rica ederim cnm opuyorumnanaktan

ne kadar kaba bir tarzın var öyle. biraz dondurma yalasan belki iyi gelir.

kaba mı?? böyle yorumlamanıza neden olacak ne yazdım,göremiyorum da ben?CADIARZU

e yiyin yahu ,size yemeyin diyen yok ki....fikir söylüyoruz herkes celalleniyor..hey allahım...

Tartışmaya gerek yok,erkeklerin akıllarında bile yokken biz kadınlar akıllarına getiriyoruz..
nasıl mı?Dışarda dondurma yemekten kaçınarak.Kadınlara yasak gelmesinin,ayıplanmasının tek suçlusu yine kadınlar.

ya senn düşüncene göre dogru olabilirevet hoş bişey deil ama ona kalsa erkekler çogu şeyden tahrik oluyor ozamn ne dar giyiniceksin ne makyaj yapıcaksın ne parfüm sürüceksin bunalrdanda tahrik olan erkekler var

a.sa.s

bencede tartışmaya gerek yok,o konuda hem fikirim ...ortaya bir konu atılıyor,aksi fikir söylenince "aa nasıl öyle düşünürsün" gibi tepkiler geliyor.....gereksiz...herkes aynı fikirde olmak zorunda değil,herkesin bakış açısı,dünya görüşü,yetişme tarzı,düşünce yapısı vs bir değil...

yalnız dışarda dondurma yemekten kaçınarak neden erkeklerin aklına böyle bişey getirelimki? neden yemediğimin açıklamasını yapmıyoruz sokaktaki erkeklere sonuçta...

ben kendi adıma cevap vermek istedim mesajınıza çünkü bende yemeyi abes bulanlardanım..ama daha öncede dediğim gibi,erkeklerin tahrik olmasından ziyade görüntü olarak çirkin bulduğum için dedim....

yoksa bende cahil cüheyla ya da geri kafalı,yobaz biri değilim..bilakis modern ve eğitimliyim....ve üniversite mezunu eğitimci bir aileden geliyorum...bunu neden söyleme gereği duydum çünkü sanki sokakta dondurma yemeye karşı çıkanlar geri zihniyetli,erkek egemenliğine boyun eğmiş kişilermişte,ben yerim istediğimi yerim,istediğimi giyerim diyenler modern insanlarmış gibi bir izlenim oluşmaya başladı konuda....

Düşüncelerimiz aynı yönde vereliniortak

ne kadar kaba bir tarzın var öyle. biraz dondurma yalasan belki iyi gelir.

delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
anladin sen onu :icecream: naniknanik :roflol:
sempatiksalakcinni

e cnm acmissin bi kere konuyu, okuyup gecmek ayip olur:)

delikafadulden:roflol: bende merak ettim simdi :roflol:

rica ederim cnm opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::icecream::icecream:

Yazılanları hayretle okudum.Sözde modernlikten bahseder herkes ama bi dondurmadan ne manalar ne anlamlar çıkartılmış.Böyle düşüncek adam sen yemek yerkende düşünür sonuçta ağzını açıyosun ya da gittiğin restoranda cafede pipetle içiyosun bi çok şeyi -tatlicadiarzu-

Bunun modernlikle falan ne ilgisi olabilir ki,dışarda dondurma yeme modernlik diyen olmadı ya da ben görmedim.Peki erkekleri bir kenara bırakın,ağzını bir karış açarak yemeyide bırakın,bunların dışında neden dondurma yemek kadına yakışmıyor?Simit yemek yakışıyorda dondurmanın suçu ne?:roflol:

Dondurmanın suçu kaygan olmasısempatiksalakcinni
Tıpkı bir sabun edasında :roflol::roflol::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…