kadınların yolda dondurma yemesi

ay alttaki nickler pek uyumlu oldu 3 ckaydirigubbakcemile3

merak ediyorum gercekten
cani dondurma ceken ama sokaktayim simdi yenmez diyen bayan varmi

ay valla hiç düşünmem bizim köşede çok güzel dondurması olan bi yer var, herkes, çoluklu çocuklu, genci, yaşlısı, dondurma sırasında birbirini eze eze, alır eline dondurmasını, akşam yürüyüşünü yapar:hulya:

tabi yani bende burda okuyana kadar aklimin ucundan gecmemisti dondurma yemeyim birileri tahrik olur falan demekyerimseniben

tabi yani bende burda okuyana kadar aklimin ucundan gecmemisti dondurma yemeyim birileri tahrik olur falan demekyerimseniben

valla bende burda okuyana kadar aklımın ucundan geçmedi, fikrimizde zikrimizde temiz demekkikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kimseninde umrunda olmaz, ne yemişin ne içmişin

ay düşünsenize tüm erkekler dondurma yiyen kadınların peşinden koşuyomuş zombi gibi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ay bı de şıpıdık terlıklerını gıyıceeeen oohhh salına salına elınde dondurmaylan yuruyeceeeeenn bı yandan gunes batacaaak sen dondurmanı yalayacaaaaann oooohhh mıs mıs mıııııssss
aman gari yemısım dondurmayıdaaa erkeklerı deee

Ben yine ban yedi sandım. Ama üyeliğini iptal etmiş benneyaptımki

kadın hök dese ban yiyodu 2 gün kırmızı görüyosam 5 gün griydi canına tak etti herhalde sonunda benneyaptımki üzüldüm şimdi ya. millet konularda karşılıklı hakaret eder gri olmaz, polemik ihtimali yüzünden mimliler paso ban yer. ne iş anlamadım. kendimi katmıyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.

Aynen valla ben de öyle... aman şöyle yapmiim şöyle olur aman böyle yapmiim böyle olur, ay o ondan tahrik olur bu bundan tahriş olur :roflol: bu ne be... hiç kimse için kısıtlayamam hayatımı valla, bi kere geliyoruz dünyaya, dondurma yerken bile düşüneceksem öleyim... sonuçta kimsenin gözünün içine baka baka süzüle süzüle yalamıyorum dondurmamı...herkesin günahı kendi boynuna... ciğeri 5 para etmez manyaklar yüzünden bu kadar basit bir şeyden feragat edecek değilim.

yiyin dondurmanızı yav kim karışır
dilinizi çıkararak yemezsiniz olur biter
oda ayıp olduğundan değil ama estetik görünmüyor
birde sosyete dondurma yemiyormuymuş sokakta kim görmüş kim duymuşki
gidin bebekte bir dondurmacı var küçük bir yer oturarakta yenilmiyor
ne zaman gitseniz dolu onlardan kim alıyormuşki

dondurma yiyenden tahrik olan geri zekalı
tahrikm ola ola gün gelir tahrişte olur zaten
doğal olarak

cnm oky üyeligini iptal ettirmedi, üyeligi iptal edildi maalesef:1no2:

Fıstık kanka ne bekliyon otobüs mü?
Ekşın çıksın diye bekliyon kanka değil mi?:jeyyar::roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeyeksin ciksin diye beklememe gerek yokki la konu zaten eksinlik
kanka la:mymeka:ban yersem sorumlusu sensin:mymeka: :roflol::roflol:
decembera cevap yaziyodum ben :ecrin_bebek:sempatiksalakcinni

konumun polemik yaratmak amaclı acıldıgını soyleyenler olmusda sizde ozaman kendinizi bu polemigin ortasına atmasaydınız..uzgunum ama sizi bu eglenceden mahrum edicegim ve konumun kapatılmasını istiycem..

ya millet kapali kapilar ardinda neler yaliyor siz hala sokakta dondurma yiyenlere takmissiniz.
yapmayin Allah askina bu kadar kisitlamayin kadinlari!
kadin disarda dondurma yalar hanimefendiligi gider, ama erkekler tahrik oluyor diye disarlarda dondurma yalamayip cevresine usturuplu gorunup kapali kapilar ardinda baska seyler yiyenler hanimefendi olur...

ya diyorum ben bu kafayla bu millet adam olmazzzz!!!
yok demokrasi icin referandum yok yeni anayasa icin bilmem ne!
ne demokrasisi kardesim daha kadinlarimiz sokakta dondurma yedigi icin kotuleniyor, ayip deniyor ne demokrasisi!
ne ayasasi kardesim once egitimle su insanlarin kafalarini degistirmek lazim, anayasa sonraaaa!!!

merak ediyorum gercekten
cani dondurma ceken ama sokaktayim simdi yenmez diyen bayan varmi
dondurma evde yapılmıyor zaten...
genelde sokakta oluyor...
yemek içinde kısıtlamaya hiç gerek yok...
mesala dondurma aldığın yerdede oturup masana yiyebiliyorsun:icecream:

yani sokakta dondurma yemeyen arkadaşlara vah vah gözüyle bakmayın...
bende sokakta yemem ama ne zaman çarşıya çıksam dondurmamı yemedende ave gelmem...

aslında arkadaş ne ne güzel demiş...
gerçekten çok basit birşey...
yani dondurmayı oturup yesen ne olur ayakta gezerek yesen ne olur...
ama olmaz sokakta gezmek varken niye oturayım...
görende der çok büyük bir yasak...
uyulması halinde özgürlük kısıtlanacak...
özgürlük anlayışı bumudur?

kusura bakmayın arkadaşlar ama konuyu çok abartıyorsunuz...

haa bu arada yine söylüyorum beni hiç kimsenin dondurma yeme şekli ilgilendirmiyor...
ben sokakta ne dondurma yerim nede başka birşey...
ama istiyen istediği şeyi yer...
beni hiç ilgilendirmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…