merak ediyorum gercekten
cani dondurma ceken ama sokaktayim simdi yenmez diyen bayan varmi
ay valla hiç düşünmem bizim köşede çok güzel dondurması olan bi yer var, herkes, çoluklu çocuklu, genci, yaşlısı, dondurma sırasında birbirini eze eze, alır eline dondurmasını, akşam yürüyüşünü yapar:hulya:
tabi yani bende burda okuyana kadar aklimin ucundan gecmemisti dondurma yemeyim birileri tahrik olur falan demekyerimseniben
kimseninde umrunda olmaz, ne yemişin ne içmişin
ay düşünsenize tüm erkekler dondurma yiyen kadınların peşinden koşuyomuş zombi gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben yine ban yedi sandım. Ama üyeliğini iptal etmiş benneyaptımki
Aynen valla ben de öyle... aman şöyle yapmiim şöyle olur aman böyle yapmiim böyle olur, ay o ondan tahrik olur bu bundan tahriş olur :roflol: bu ne be... hiç kimse için kısıtlayamam hayatımı valla, bi kere geliyoruz dünyaya, dondurma yerken bile düşüneceksem öleyim... sonuçta kimsenin gözünün içine baka baka süzüle süzüle yalamıyorum dondurmamı...herkesin günahı kendi boynuna... ciğeri 5 para etmez manyaklar yüzünden bu kadar basit bir şeyden feragat edecek değilim.
kadın hök dese ban yiyodu 2 gün kırmızı görüyosam 5 gün griydi canına tak etti herhalde sonunda benneyaptımki üzüldüm şimdi ya. millet konularda karşılıklı hakaret eder gri olmaz, polemik ihtimali yüzünden mimliler paso ban yer. ne iş anlamadım. kendimi katmıyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.
Fıstık kanka ne bekliyon otobüs mü?
Ekşın çıksın diye bekliyon kanka değil mi?:jeyyar::roflol::roflol:
cnm oky üyeligini iptal ettirmedi, üyeligi iptal edildi maalesef:1no2:
konumun polemik yaratmak amaclı acıldıgını soyleyenler olmusda sizde ozaman kendinizi bu polemigin ortasına atmasaydınız..uzgunum ama sizi bu eglenceden mahrum edicegim ve konumun kapatılmasını istiycem..
dondurma evde yapılmıyor zaten...merak ediyorum gercekten
cani dondurma ceken ama sokaktayim simdi yenmez diyen bayan varmi
Aynen valla ben de öyle... aman şöyle yapmiim şöyle olur aman böyle yapmiim böyle olur, ay o ondan tahrik olur bu bundan tahriş olur :roflol: bu ne be... hiç kimse için kısıtlayamam hayatımı valla, bi kere geliyoruz dünyaya, dondurma yerken bile düşüneceksem öleyim... sonuçta kimsenin gözünün içine baka baka süzüle süzüle yalamıyorum dondurmamı...herkesin günahı kendi boynuna... ciğeri 5 para etmez manyaklar yüzünden bu kadar basit bir şeyden feragat edecek değilim.
cnm oky üyeligini iptal ettirmedi, üyeligi iptal edildi maalesef:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?