o zaman ne yapacağız .
ALIŞTIRACAĞIZ
alışacaklar.
dondurma yemeyelim,yok onu bunu giymeyelim diye devam edersek ALIŞMAZLAR.
ben Antalyada yaşıyorum. buradaki halk alışmış . turistlerden dolayı....
ne giyersen giy ,ne yersen ye, şehrin göbeğinsde,bir kişi dönüp bakmıyor. çünkü göz alışmış artık.
biz kısıtlarsak ,ALIŞAMAZLAR.
iyi Alıştırmalar herkese
aydın doğanın kızları, sabancının kızları (herkesin tanıdığı kişiler diye söylüyorum) sokakta yalaya yalaya dondurma yerler mi, yemezler.. neden yemezler? çünkü hanımefendi insanlardırlar..
erkeklerin ne düşündüğü önemli değil, ben bir bayanın elinde dondurma külahı ile yalaya yalaya gitmesini doğru bulmuyorum...
erkeklerin hiçbir konuda düşündüklerini umursamam.. ama kadınların yolda yalayarak dondurma yemesi felaket itici gelir bana.. "canımın her istediğini yaparım" demek özgürlük müdür? tartışılır.. ama karşıdan nasıl durduğuda önemlidir (benim için).. en azından bir hemcinsim bana "itici duruyor" dese "amaaaan salla" diyemem, üzülürüm..
dondurma mı yiyeceğim, giderim dondurmacıya, otururum masama,alırım elime dergimi.. en azından yürürken oluşabilecek (dökme, damlatma) gibi kötü görüntüleri de engellemiş olurum.. yerimseniben
ben bu yaşıma geldim dışarda dondurma yerken hiççç laf atan olmadı,bakan bile olmadı.amaaa hamileyken laf atıldı''offf yavrum kim şişirdi''diye hiçte umrumda olmadı kendi söyler kendi duyar.ayrıca ben yolda giderken sigarada içiyorum,bana çirkin gelmiyor(belki yurt dışında büyüdüğüm içindir)
tahriş ve tahrik farklı şey değil mi, yoksam ben Türkçeyi mi unuttum -tatlicadiarzu-
evet ya kactır yanlıs yazılıyor :)
tahriş komık oluyor tabıı :):):):)
tahriş ve tahrik farklı şey değil mi, yoksam ben Türkçeyi mi unuttum -tatlicadiarzu-
erkeklerin tamam bi kısmı sapık olabilirde, yani tüm erkeklerede tecavüzcü çoşkun muamelesi yapılmasıda çok komik ya, adam garibim umrunda değildir, böyle bi soru sorsan hönk diye kalır adamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
son karar ne kızlar? birazdan dışarı çıkıcam da ona göre yiyim dondurmamı.
dimi dimi kaydirigubbakcemile3 tahriş deyince pişik geliyor aklıma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anaaa hakkaten ya bende tahris yazmisim inanmiom sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey edit nerdesinnn gel geri sırnaşık şeysırnaşık şey
çok yakında yasaklarlar bunu da
kanka tahriş derken sempatiksalakcinni
Şimdiii sokakta dondurma yemek oral seksi çağrıştırıyomuş ya.. o zaman kadınlar yememeliymiş ya... ee sokakta dondurma yiyen erkek nooli o zaman? naniknanik sırnaşık şey
Lennn banlanacam sizin yünüzdennn.. seaaaaaaaa.... :mymeka:
vallahi kızlar onu bunu bilmem..
Göztepe sahilinde ya da kordon da gün batımında elinde dondurma yalaya yalaya yayıla yayıla yürümenin keyfini hiç bir seye değişmem vallahi!
hele hele cesme-alacati da cesme-çarşı da sakızli dondurmayla yürümenin keyfi de bambaskadir..
gözünü sevdiğimin İzmir i beaaaa ne dönüp bakarlar ne laf atarlar..
yanlış anlamayın bacılar şimdi muhabbet memleket çekişmesine donsun diye demiyorum..ama bu dediğim yerlerde yemek o dondurmayı çok keyfi tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?