kadınların yolda dondurma yemesi

sanırsın ki sokakta ki tüm erkekler salgaları aka aka geziyo, adamın kafasında yüzellibin tane dert, kafaya dondurmayı takacak, takacak bi o kalmış yasempatiksalakcinni

ya kimse alınmasın sözüm meclisten dışarı ama bence bazı genç güzel alımlı genç kızlar sürekli erkeklerin onların her hareketini takip ettiğini, tüm erkeklerin onlara hayran olduğunu falan sanıyo
kafamçokkarıştı

okii neden iptal ettirdin üyeliğinii:1shok:

alıştırma konusuna gelince...yavrum bazı zihniyetler onu öyle algılamıyor işte...bak antalyada yaşıyorum burda halk alışmış diyorsun..evet doğrudur,istanbulda,ankarada izmirde de genelde durum böyledir ama bazı şehirlerde,küçük,geri kalmış yerlerde öyle olmuyorki...ben ankarada değilim mesela normalde ve yaşadığım yerde öküzz boll....hiç te alışamazlar yani buna....keşke gelip görsen inan 10 günde katil olasın gelir...en umursmıyorum diyenin bile siniri bozuluyor emin ol....

ama nereye gittin sen yaa:çok üzgünüm:

hah işte asıl mesele bu...evet erkeklerin böyle düşünmesi değil mesele...bende kendi adıma yakıştıramıyorum....

görüntü olarak çirkin buluyrm ben...benim annemde yer mesela...kendi tercihi...ben yemem....

sigara içme konusu mesela...bayanlara onuda yakıştırmıyorum..yolda yürürken sigara içmeyi ama erkeklere de yakıştıramıyorum....erkek içinde çok çirkin ,basit bir görüntü oluyor....aynı şekilde yola tüküren erkekler mesela....veya dondurma yiyen erkekte çirkin bence....yani olayı kadın erkek yapmaya gerek yok ikisinede yakışmayan,genel anlamda sakil duran hareketler var....sadece dondurma yalamak kadında artı 1 daha çirkin duruyor..benim fikrim....

vereliniortak

baştan sona katılıyorum....bende umursamam onların ne düşündüğünü ben sadece kendime yakıştırmadığım şeyi yapmam..yakıştıran yapar o ayrı....

akannehir

bunuda yapan var dimi...çüşşşş

anlamadığım şey neden herkes özgürce fikrini söylemeyi beceremiyor burda?

isteyen yalar isteyen ısırır isteyen donla gezer kimseyi bağlamaz....etkilere tepkilere aldırmıyorsa naparsa yapsın herkes....

burda hepimiz kendi fikrimizi söylüyoruz....kimse kimseye yeme etme demiyor...

tahriş ve tahrik farklı şey değil mi, yoksam ben Türkçeyi mi unuttum -tatlicadiarzu-

anaaa hakkaten ya bende tahris yazmisim inanmiom sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey edit nerdesinnn gel geri sırnaşık şeysırnaşık şey

Hah ben de onu diyorum işte... 2 tane kazma yüzünden neden bu denli ağır kısıtlamalar.. bu zihniyete göre nefes de almayalım zira "nefes alsın yeter" diyen manyaklar da dolanıyor sokaklarda... bu erkeklerin tamamı sapık değil ya, bunaltmayın kendinizi bu kadar yaaa... ömür geçmez böyle valla...

dimi dimi kaydirigubbakcemile3 tahriş deyince pişik geliyor aklıma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :cokpisgafyapanrezilfstksmili: sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

anaaa hakkaten ya bende tahris yazmisim inanmiom sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey edit nerdesinnn gel geri sırnaşık şeysırnaşık şey

kanka tahriş derken sempatiksalakcinni

kanka tahriş derken sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kanka sus:mymeka: zaten rezil olmusum sempatiksalakcinni sapikllik yapmanin yeri bura degil olm:jeyyar: topigimize gidek la yürükaydirigubbakcemile

Şimdiii sokakta dondurma yemek oral seksi çağrıştırıyomuş ya.. o zaman kadınlar yememeliymiş ya... ee sokakta dondurma yiyen erkek nooli o zaman? naniknanik sırnaşık şey

Lennn banlanacam sizin yünüzdennn.. seaaaaaaaa.... :mymeka:

yolda dondurma yememden dolayı tahrık olacak erkege kocaman bır yuh demek ıstıyorum.

şimdide ulvinin lafı aklıma geldi, gay bana gaylar bana:roflol::roflol:

vallahi kızlar onu bunu bilmem..
Göztepe sahilinde ya da kordon da gün batımında elinde dondurma yalaya yalaya yayıla yayıla yürümenin keyfini hiç bir seye değişmem vallahi!
hele hele cesme-alacati da cesme-çarşı da sakızli dondurmayla yürümenin keyfi de bambaskadir..
gözünü sevdiğimin İzmir i beaaaa ne dönüp bakarlar ne laf atarlar..

yanlış anlamayın bacılar şimdi muhabbet memleket çekişmesine donsun diye demiyorum..ama bu dediğim yerlerde yemek o dondurmayı çok keyfi tavsiye ederim..

kimseninde umrunda olmaz, ne yemişin ne içmişin

ay düşünsenize tüm erkekler dondurma yiyen kadınların peşinden koşuyomuş zombi gibi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merak ediyorum gercekten
cani dondurma ceken ama sokaktayim simdi yenmez diyen bayan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…