Ne alakası var tecavüzle Fatmagül mini etek mi giymişti sempatiksalakcinni
Sadece bazı şeyler belli başlı anlamlara geliyo elimizden geldiğince yapmayalım diyorum
Yapıliyorsada sonuçları bu oluyo tahrik olmak,laf atmak vs vs gibi diyorum
o zaman erkekler çok laf atıyo,eşim yanımda iken mini etekli bayana baktı gibi konular açmayalım rahatsız olmayalım diyorum.Tabiki bayanlara durup dururken laf atan erkekleri masum bulmuyorum :umursamaz:
Burası özgür bir platform bende özgürce düşüncemi paylaştım,tabiki herkesten aynı şeyi düşünmeyi bekleyemeyiz:1closedeyes:
Yolda yürürken sadece başınızı eğin,önünüze bakın,aman sakın karşıya bakmayın,erkekler tahrik olur bana bakıyor bu kadın diye..
Haa bu arada önünüze bakarken bir adamın tepesinde bulmayın da kendinizi,bir de dondurma varsa elinizde faciaaa,keza adamın iştahı kabarır neyim,mazallahhhhh..
Ne alakası var tecavüzle Fatmagül mini etek mi giymişti sempatiksalakcinni
Sadece bazı şeyler belli başlı anlamlara geliyo elimizden geldiğince yapmayalım diyorum
Yapıliyorsada sonuçları bu oluyo tahrik olmak,laf atmak vs vs gibi diyorum
o zaman erkekler çok laf atıyo,eşim yanımda iken mini etekli bayana baktı gibi konular açmayalım rahatsız olmayalım diyorum.Tabiki bayanlara durup dururken laf atan erkekleri masum bulmuyorum :umursamaz:
Burası özgür bir platform bende özgürce düşüncemi paylaştım,tabiki herkesten aynı şeyi düşünmeyi bekleyemeyiz:1closedeyes:
valla yaa, dondurma yiyen erkekten etkilenen kadın var mıdır?
Kahkülün perçemin neyin varsa,aç alnını,okkalı bir öpücük geliyor Şenizbu zihniyet tüylerimi diken diken ediyo..üstelik bunları diyen de bi kadın
az önceki mesajımı yineliyorum o zaman
mini etek giyen kadın da tecavüze uğramayı hak etmiştir sonuçlarına katlansın di mi bu zihniyete göre
ya yapmayın valla çok sinirleniyorum
erkekler herşeye haklıdır her türlü iğrençliği yapabilirler kadınlar onları böyle davranmaya zorluyo gibi lanse etmeyin yalvarıyorum
tepenize çıkarmayın şu erkekleri
sonra kalkıyo bi tarafları 'ben erkeğim her haltı yerim ama kız dediğinin eline erkek eli değmeyecek' diye kasıla kasıla dolanıyolar
şu erkeklere bu kadar prim vermeyin
Kahkülün perçemin neyin varsa,aç alnını,okkalı bir öpücük geliyor Şeniz
Demem o ki,erkekler kadınlar dondurma yerken tahrik oluyorlarsa,buyursunlar dondurma külahıyla halvet olsunlar:icecream:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbenim hayat görüşümü diziler yönlendirmiyo o nedenle fatmagüldür bilmemnedir bilemiyorum ben..gerçek hayatımdan örnek verdim
herkes istediği gibi düşünmekte serbest tabi ben de bana çok ters olan bu düşünceyi eleştirdim..bu da en doğal hakkım
bazı şeyler belli başlı anlama geliyor demişsiniz de o anlamları yaratan da erkeklerin iğrençlikleri
laf atmanın bahanesi olmaz durup duruken falan diye de bi durum söz konusu değil
misal o kızcağız kendine mini eteği yakıştırmıştır giymiştir..onu giymesi laf atılmasını haklı göstermez
başka bi kız da yürürken dondurma yemek istemiştir bu da erkeğin iğrenç laflarına maruz kalmasını gerektirmez
kaldı ki erkekler istiyosan kış günü her tarafını atkıyla sar yine de atçak laf buluyorlar
benim demek istediğim 'madem yedi sonuçlarına katlansın' mantığını çok ama çok yanlış bulduğum
yoksa özgür bi platform olduğunu biliyorum ve inanın özgürlüğü sonuna kadar savunan bi insanım
yukarıda verdiğim örnekler de özgürlüğe önem verdiğimi gösteriyor
burası özgür bir platform diyen bi kişinin 'madem yaptı sonuçlarına katlanıcak' demesi çelişkili bence
Kahkülün perçemin neyin varsa,aç alnını,okkalı bir öpücük geliyor Şeniz
Demem o ki,erkekler kadınlar dondurma yerken tahrik oluyorlarsa,buyursunlar dondurma külahıyla halvet olsunlar:icecream:
bu zihniyet tüylerimi diken diken ediyo..üstelik bunları diyen de bi kadın
az önceki mesajımı yineliyorum o zaman
mini etek giyen kadın da tecavüze uğramayı hak etmiştir sonuçlarına katlansın di mi bu zihniyete göre
ya yapmayın valla çok sinirleniyorum
erkekler herşeye haklıdır her türlü iğrençliği yapabilirler kadınlar onları böyle davranmaya zorluyo gibi lanse etmeyin yalvarıyorum
tepenize çıkarmayın şu erkekleri
sonra kalkıyo bi tarafları 'ben erkeğim her haltı yerim ama kız dediğinin eline erkek eli değmeyecek' diye kasıla kasıla dolanıyolar
şu erkeklere bu kadar prim vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?