kadınların yolda dondurma yemesi

aynen katiliyorum..;

kadınların canı çektiği zaman yolda yiyememesi haksızlık.. ama erkeklerden laf yiyip sinirimi bozmaktansa yememeyi tercih ederim.. bütün dangalak erkekleri sıraya dizip kafalarını patlatmak istiyorum bazen. o kadar utanmaz arlanmaz şerefini kaybetmiş erkekler varki kızımı bebek arabasında gezdirirken bile laf atıyolar ve bunu yaparak kendi karılarına laf atılmalarına vize çıkartıyolar bence. sen elalemin karısına bakıyosan seninkinede bakarlar. ayyy çok sinirlendim yine...

bu erkeklerinde tahrik olmadığı birşey yok ki canım.sokakda birşeyler yenmesi tarafdarı değilim özelliklede gezinerek.ama bu erkekler iyice bizi salak etti

:roflol::roflol::icecream:

benim hayat görüşümü diziler yönlendirmiyo o nedenle fatmagüldür bilmemnedir bilemiyorum ben..gerçek hayatımdan örnek verdim
herkes istediği gibi düşünmekte serbest tabi ben de bana çok ters olan bu düşünceyi eleştirdim..bu da en doğal hakkım
bazı şeyler belli başlı anlama geliyor demişsiniz de o anlamları yaratan da erkeklerin iğrençlikleri
laf atmanın bahanesi olmaz durup duruken falan diye de bi durum söz konusu değil
misal o kızcağız kendine mini eteği yakıştırmıştır giymiştir..onu giymesi laf atılmasını haklı göstermez
başka bi kız da yürürken dondurma yemek istemiştir bu da erkeğin iğrenç laflarına maruz kalmasını gerektirmez
kaldı ki erkekler istiyosan kış günü her tarafını atkıyla sar yine de atçak laf buluyorlar

benim demek istediğim 'madem yedi sonuçlarına katlansın' mantığını çok ama çok yanlış bulduğum
yoksa özgür bi platform olduğunu biliyorum ve inanın özgürlüğü sonuna kadar savunan bi insanım
yukarıda verdiğim örnekler de özgürlüğe önem verdiğimi gösteriyor
burası özgür bir platform diyen bi kişinin 'madem yaptı sonuçlarına katlanıcak' demesi çelişkili bence

Kahkülün perçemin neyin varsa,aç alnını,okkalı bir öpücük geliyor Şeniz
Demem o ki,erkekler kadınlar dondurma yerken tahrik oluyorlarsa,buyursunlar dondurma külahıyla halvet olsunlar:icecream:

Demem o ki,erkekler kadınlar dondurma yerken tahrik oluyorlarsa,buyursunlar dondurma külahıyla halvet olsunlar:icecream:

:roflol::roflol: ayyy çok yaşa emiii hahayyyy harika fikir:))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tecavüz örneğimi de anlamamışsınız sanırım fatmagüle bağlamışsınız onu da açıklayayım
hani dondurma yemek gibi masum bi eylem sonucunda erkeklerden laf yememiz size göre doğalsa ve sonuçlarına katlanmamız gerekiyorsa
mini etek giymek gibi daha ileri bi eylem (!) de beraberinde de tecavüzün gelmesi kaçınılmazdır
ne de olsa etkiye tepki di mi..kadınlar tahrik etmesin ki zavallı erkekler şeytana uymasınlar
vah yazık onlara..oysa nasıl da melekler..ne gerek var dondurma yiyip onları zorla tahrik etmeye..

şu an saçımda bant var o nedenle alnım fazlasıyla açık doya doya öpebilirsin sempatiksalakcinni
bu öpücük de benden gelsin o vakit Şeniz

erkekler de herşeyden tahrik oluyor zaten, pis şeyler :mymeka:

Ama yolda yalayarak dondurma yenmesi bana da hiç hoş gelmiyor. Açıkçası ben rahatsız oluyorum bu durumdan, hiç hoş bir görüntü olmuyor.

dondurma yenmesını abest bulmuyorum acıkcası...
ama ayakta sıgara ıcılmesı ya da sıgarayla yurumek falan hosuma gıtmıyor..

genç bi kızın bayanssulusmilesokakta elinde külah dondurma yalaması :icecream: onun gibi genç kanı kaynayan erkeklerin dikkatini çeker sengözlerimebaksanab laf atarlar geçerken:jeyyar:yerimseniben eyer yanınızda erkek yoksa ama aileye karışmış belli bişeyleri oturtmuş bi insan kendine yakıştıramayabilir

Ayh! külahta dondurma yemeye bayılırm asla kaşıkla filan yiyemem...bundan tahrik olan erkek de sapıktır, zaten tahrik olmak için sebep arayan bir erkektir...

:icecream:

Tebrik ediyorum arkadaşım aynen katılıyorm olumunekankayizsmile

evımınızın altında buyuk bır dondurmacı var sabah kadar acık.ısten cıktıgımda elınde dondurma yaklasık 10 15 kısıyı rahat goruyorum benım bıle dıkkatımı cekınce erkegın dıkkatını nasıl cekmesın.madem ayakta yıyeceksın kulahta alma.

ben çok önce 1 kere yemştm dışrda yiyne fln karşı değilmde bn o yedğmde çok aşrıı rahtsz oldum babm yaşımdaki insanlar laf attıalsanaalsanasmile dğerlrni saymıorum bile we doktorlarda oturup yaz gnü sonçta gzlce yioduk arkdşlarmzla ama bn irendm o gn erkeklerden yani bi kız otrp dondrmsnı keyfli keyfli yiemyck mi arkdşlarıyla ben üzüldüm böle zihnytli insnlara we bida yemedm dışarda

peki arkadaşlar bu dondurma sadece evdemi yenecek.
peki
bir yerde otururkende yiyemeyecek kadınlar demek.. yani dondurma yemek dışarda yasaklandı bu kafayla.nede olsa oturarak yersekte erkekler görecek.tahrik olacak..

peki erkekler nelerden tahrik olur diye düşünelim. hani oluyorlarsa katlanacağız ya sonuçlarına. sempatiksalakcinni
bir yürüyüş.
ahada adam kaydıyürüyüşüne kadının, tahrik oldı.
güzel bir göz. aha adam onada kaydı tahrik oldu.laf attı..
harika bir ses tonu ,ahada adam duydu içi gitti, tahrik oldu.
ahada dolgun bir dudak yine adamın içi gitti, tahrik oldu.
ahada süper bir boy pos ve vücut aha da adam tahrik oldu. laf attı..
zarif bir el hareketi, bir yana bakış. bilinçsizce yapılan.
aha adam bitti eridi ,mahvoldu tahrik oldu.
bu böyle uzar giderrrrrrr..

eeee .
ne yapacağız peki.
ben diyeyim bu bakış açısıyla sengözlerimebaksanab
hadi bayanlar, kafeslerin arkasına.
erkek bunlar
tahrik mahrik oluyorlar herşeyden. dışarı çıkmak yasak sizlere.:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…