kadınların yolda dondurma yemesi

ay hadı yapmayın Allah askına..
erkeklerden bahsedıyoruz yaaa ota b.ka tahrık olup anlamsız yere laf atan magandalar yanı!!
hıc bır sey yapmadan otursanız bıle laf atacak bır sey bulur onlar!!!

erkek dediğin en ufak hareketten kendisine fantezi çıkarabilen bir insan.

hiiiççççç keyfimi bozamam onlar için.

hava sıcaksa, canım çekmişse, yerim :)

Isırık kafa,ısırılırmı,dişlerinin minesine yazık,bırak erisin gönlünce,sonra sen de su misali iç,en edeplisi,hatta bardağa koy:roflol:

kızlar vallahı suan son derece aasabıyım!!!ozellıkle erkeklere karsı!!!sımdı balkona cıkıp hepsıne kufur edıcem hemde avazım cıktıgı kadar bagırarak haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yeter yaaa yeter bunlar yuzunden dondurma yıyemıycez,etek gıyemıycez,askılı gıyemıycez,kızkıza eglenmeye dagıtmaya gıdemıycez,onu yapamıycaz bunu yapamıycaz...aaaaaaa baslarım bunları uckurlarına haaaaaa

Ya abartılıyor bu konu,

Dışarda Eşim olur eşimle yerim, arkadaşlarımla yerim,
Heryerde yerim yerizde
İstisna durumlardan bahsediyor bu konu bence,
şimdi yiyenler yemeyenlere yada yemeyenler yiyenlere cevap veriyor.
Son zamanlarda okuduğum konuların hep cılkı çıkıyor.Bazı kişiler fikrini söylüyor aksi yorumları okuyunca konu çok dışına çıkıyor... illa herkes senle aynı düşüncede olamaz ki...
:1no2:

ay hadı yapmayın Allah askına..
erkeklerden bahsedıyoruz yaaa ota b.ka tahrık olup anlamsız yere laf atan magandalar yanı!!
hıc bır sey yapmadan otursanız bıle laf atacak bır sey bulur onlar!!!
Sen sus,şirkinnnsempatiksalakcinni
Dondurma yerken laf yemeyen gadına gadın demem bensırnaşık şey

Papatyam58 neyi tartıştığını anlamadım.
Erkekler bazı ortamlarda bu sohbetleri yapıyorlar ve iğrenç espiriler yapıyorlar o yüzden sende kulak misafiri olursan bir daha kolay kolay yemezsin dışarda...

Peki o zamn neden benim düşünlerimi alıntılayıp yorum yapıyorsun.?
Kendinle çelişme arkadşım

Sen dondurma yiyince onların laf atmasını doğal karşılıyorsan EVET prim vermiş oluyorsunn

Burda kim doğal karşıladığını söyledide , sen şaha kalktın anlamadım
Alıntı yapsanda bende görsem.. kim demiş doğal karşılıyorum diye

Papatyam58 neyi tartıştığını anlamadım.
Erkekler bazı ortamlarda bu sohbetleri yapıyorlar ve iğrenç espiriler yapıyorlar o yüzden sende kulak misafiri olursan bir daha kolay kolay yemezsin dışarda...

Erkekler yüzünden kendime kısıtlama koymayacağımı tatrtışıyorum

siz tartisadurun ben bı dondurma alıp yalaya yalaya yuruycem sahilde..laf atsınlar banadaaaaaa yaa ((

aman be kızlar tartışmayın boş yere..
herkes kendi fikrini söylüyor iste..o yemez sen yersin..bosveriiiiin..

evet herkes aynıs seyi soyluyor ben yemem yiyene neden yiyorsunda demem..laf atan oluncada yemeseydin atmazdı da diyemem hic bir erkegin hicbir kadını hangi kosulda olursa olsun rahatsız etmesine hakkı yokdur olamazda..sadece laf atılıyor engel olamıyoruz bazı zamanlar kısıtlama yapmak mecburiyetinde kalıyorus yada kalıyorum bunu demek istiyorum bende..yiyenler yeris nolcak erkeklerin kolesimi olcaz onlara primmi vercez falan filan deyip olayları farklı yerlere getirmisler burdaki cogunluk zaten hakeder yiyen lafı demiyor sadece kadında hoslanmadıgını soyluyorlar bu yani

Peki o zamn neden benim düşünlerimi alıntılayıp yorum yapıyorsun.?
Kendinle çelişme arkadşım

Tabi alıntı yapıcam, yoksa kimle konuştuğum nerden anlaşılsın
Dikkatini çekerim SEN başta, dondurma yerken laf atılırsa prim veriliyor gibi bir youm yaptın bende ondan alıntı yaptım. uzatmaya gerek yok
çelişme lafınada yorum yapmıyorum. saçmalıyorsun

Dondurmayı yalayarak değil de ısırarak yiyorum..Dışarda da olsa yerim :) Kalabalık bir erkek kitlesi görsem o an için yemeyi bırakırım tabi :)

sen haklısn, opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…