ben yiyom ya dondurma hiç daha kimsenin laf atıgını görmedim ..:hulya:
ama tabi dilim 5 metre dışarda yalamıyorum ..lmaz:
hem ben dondurmayı ısırarak yemegi severim ..ondan laf atmıyolar zaar.bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Isırık kafa,ısırılırmı,dişlerinin minesine yazık,bırak erisin gönlünce,sonra sen de su misali iç,en edeplisi,hatta bardağa koy:roflol:
Sen sus,şirkinnnsempatiksalakcinniay hadı yapmayın Allah askına..
erkeklerden bahsedıyoruz yaaa ota b.ka tahrık olup anlamsız yere laf atan magandalar yanı!!
hıc bır sey yapmadan otursanız bıle laf atacak bır sey bulur onlar!!!
Sen sus,şirkinnnsempatiksalakcinni
Dondurma yerken laf yemeyen gadına gadın demem bensırnaşık şey
Ya abartılıyor bu konu,
Dışarda Eşim olur eşimle yerim, arkadaşlarımla yerim,
Heryerde yerim yerizde
İstisna durumlardan bahsediyor bu konu bence,
şimdi yiyenler yemeyenlere yada yemeyenler yiyenlere cevap veriyor.
Son zamanlarda okuduğum konuların hep cılkı çıkıyor.Bazı kişiler fikrini söylüyor aksi yorumları okuyunca konu çok dışına çıkıyor... illa herkes senle aynı düşüncede olamaz ki... :1no2:
Sen dondurma yiyince onların laf atmasını doğal karşılıyorsan EVET prim vermiş oluyorsunn
Papatyam58 neyi tartıştığını anlamadım.
Erkekler bazı ortamlarda bu sohbetleri yapıyorlar ve iğrenç espiriler yapıyorlar o yüzden sende kulak misafiri olursan bir daha kolay kolay yemezsin dışarda...
evet bende dondurma yerım dısarda ama bır gun bıle dondurma yerken laf atan olmadı..
cok mu cırkınım ben yaw sempatiksalakcinni
Peki o zamn neden benim düşünlerimi alıntılayıp yorum yapıyorsun.?
Kendinle çelişme arkadşım
tecavüz örneğimi de anlamamışsınız sanırım fatmagüle bağlamışsınız onu da açıklayayım
hani dondurma yemek gibi masum bi eylem sonucunda erkeklerden laf yememiz size göre doğalsa ve sonuçlarına katlanmamız gerekiyorsa
mini etek giymek gibi daha ileri bi eylem (!) de beraberinde de tecavüzün gelmesi kaçınılmazdır
ne de olsa etkiye tepki di mi..kadınlar tahrik etmesin ki zavallı erkekler şeytana uymasınlar
vah yazık onlara..oysa nasıl da melekler..ne gerek var dondurma yiyip onları zorla tahrik etmeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?