kadınların yolda dondurma yemesi

Dondurma size göre masum bana göre değil demekki
Kendimle çelişkili değilim,çelişkili olanlar masumhane şekilde dondurma yemeyip sonra bütün erkekler sapık,sıkıldım laf atmalarından gibi ahlanıp vahlanan bayanlar (böyle davrananlara sözüm )
Yine tekrarlıyorum bir dondurma ne kadar masumhane yenebilir ki sonuçta eriyo
Kimse yemesin demiyorum buda bir özgürlüktür hem ne haddime,yeniyorsa sonuç hep değil ama genelde bu oluyo diyorum.Hemcinslerim daha iyi bilir hihoyyyt
Ama konunun sapmasını istemiyorum,iyi günler :1closedeyes:

sen dondurma yersin adam laf atar cevap verirsin moralin ister istemez bozulur adama kufur de etsen o laf atmıstır o anda umrunda olmaz sırıtır gider iki adım gidersin gene biri bisey der gene laf soylersin gene sırıtırlar..adam gibi giyindiginde dahi laf atan tipler var mini etek giymis bi kadınada laf atmaya hakkı yok dondurma yiyenede ama yapabilceginiz veya uygulayıpda erkeklerin laf atmasını engellediginiz bir yontem varsa soyleyin yapalım..bende oyle kapalı giyinen bir insan degilimdir ama bazen ortamına gore hareket etme durumda bırakılıyorus keske olmasa ama oluyor eskiden sırtı acık body rahat giyerdim simdi tereddut ediyorum cunku artık moralim feci bozluyor bazen inat edip banane ne derlerse desinler diyorum ama olmuyor ya kadınların uzerindeki bu baskıdan bende nefret ediyorum ya

Konuyu açan arkadaş herkesin kendi fikrini sormuş ama heryerde oldugu gibi bu konudada insanlar birbirlerinin fikrine saygı duymamış..

Ben sokakta dondurma yiyen, sigara içen, sakız çiğneyen kadın yada kızları itici buluyorum basit gösteriyor kişiyi.. Bu benim fikrim.

ben yiyom ya dondurma hiç daha kimsenin laf atıgını görmedim ..:hulya:
ama tabi dilim 5 metre dışarda yalamıyorum ..lmaz:
hem ben dondurmayı ısırarak yemegi severim ..ondan laf atmıyolar zaar.
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Yani herşeyin bi usulü var edebinle yedikten sonra kim ne diyebilir ki.?

evet bende dondurma yerım dısarda ama bır gun bıle dondurma yerken laf atan olmadı..
cok mu cırkınım ben yaw sempatiksalakcinni

Çok doğru kaydirigubbakcemile5

Dondurma yemek ayıp bişey değil, asıl ayıp olan bir erkeğin size bu yüzden laf atması!!!
Yolda yürüken bişeyler yemeyi sevmeyenlere saygı duyuyorum..AMA erkeklerin bu yüzden laf atıyor olmasını bir kadın olarak normal karşılayanlara hayret ediyorum... :1shok:

dadlum bunu alıntı yapmazsam catlardım :)
katılıyorum sanaaaaaa:lepi:

çirkinlikle alakalı değil demkki onlara prim vermiyorsun tatlım :dance:

Sende amma yaptın ha.. laf atılanlar prim mi vermiş oluyorlar.
Neyse polemik yaratmak istemem, bazılarınız burda çok durunca negatifleşiyosunuz

Bayanlar hepiniz hemen hemen aynı şeyi söylemişiniz.
Erkekler işde bayanların gülmesinden bile tahrik olabilirler.

Hem kimin gönlünden ne geçirdiğini bilemezsin. O yüzden arada değil her ortamda dikkatli olmak lazım... erkeklere güven olmaz. kardeş gibi gördüklerin bile aklından ne geçittiğini bilemezsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…