Kadinlik gururum incindi

Canım benim ben bilemiyorum o kısmını. Bence olur. Ama bu sefer eşin bıktım istediğin sürelerden derse ne olur. Ya da ben oyuncak mıyım şimdi git şu zaman gel diyecek dese. Haklı değil bunları demekte ama diyecek potansiyel var gibi görünüyor. Bence sen içinden geleni yap. Ben de senin için dua edeceğim. Umarım hakkında en hayırlısı olur.

Evet öyle diyebilir zaten birsey oldugu zaman sinirleniyor cocuk oyuncagina dönderdin diyor. Ama simdi yine ben alttan almis olacagim. Yani ya gururumu ayaklar altina alip onu kizdirmayim diye tipis tipis kendim dönecegim yada zaman uzadikca bu adam vazgececek ve bosanacagiz. Hakkimda hayirlisi olur insallAh

Slm hanimlar. Ben cok düsündükten sonra esime geri dönmeye karar verdim. Simdi ona nasil bir mesaj yazacagimi bilemiyorum. Eve dönecegimi ve beni alabilecegini yazmak istiyorum. Ama kendimi nasil ifade edeyim bilemedim. Bana yardimci olurmusunuz?

Cvp yazdim yazdim sildim gercekten cok zor sizin durumunuz.
Sanki esiniz kestirip atmis olayi. Eger msj atsaniz gelicem diye pisman olmus gibi gorunuceksiniz ve esiniz kabulleniyor diye ayni sekilde devam edicek.

Bence biraz daha bekleyin en ufak bir iletisime gectiginde vakit kaybetmeden evinize donun.
Ayrica gercekten eve donmenizi isteyen kisi iletisimi koparmaz ki.

Bugün mesaj atti kiziyla konusmak istedi. Kizina durmadan ne zaman geliyorsunuz bekliyorum diyordu. Görüsmek istememesini anliyorum ne kadar devam görüsürsek araya birsey girecek belki yine anlasmamazlik cikacak. Ona göre en büyük adimi atti buraya gelip benden ve ailemden özür diledi. Ve bu adimi yapmak ona zor geldi onu biliyorum. Bana demek istedigi sira sende dön evimize elimden baska birsey gelmez. Evimizde degistigimi ispat edecegim. Suan o sadece bekliyor. Ben günleri uzattikca ona da üzülüyorum cünkü bekliyor. Ama aileme kararimi söyleyemedim daha. Cünkü ailem ona tepkili hep olumsuz konusuyorlar onun hakkinda

Eger buyuk adimi atti diye dusunuyorsaniz bence telefon edip gelicem ama soz ver ayni seyleri yasamadan devam edecegimize deyin. Uzatmanin anlami yok sogumaya baslayip araya baska bir kadini sokmasi durumu daha cok uzer sizi.
Erkeklere guven olmaz sonucta.

bu evliliğe dışardan müdahele eden pisliklerin köküne kibrit suyu.....kafalarını birbirine tokuşturup yüzlerine sümkürmek lazımm....iğrencim biliyorum ama yapılacak iş mi şu yaaaaa....

Evet benim en büyük korkum o. Belki bi anlik boslukta baska bir kadina tutulabilir. Erkek sonucta. Insallah olmaz. O yüzden arayi uzatmak istemiyorum. Annemle konusmaliyim ona denemek istedigimi söyleyecegim. Ama simdi düsünüyorum arayip mi söylesem? Bu defa yine araya sartlar girince kavga edersek

Dönmek istedigimi kiz kardesime anlattim moralimi cok bozdu. Bana yine olumsuz yanlarini anlatti o düzelmez o degismez sana yine Ayni davranir... Bana destek olmuyor kimse biktim artik. Kendimi ümitlendiriyorum sonra geliyor kardesim yine moralimi bozuyor. Kimbilr annem nasil tepki verecek ona anlatinca

Ayrı geçen süre zarfında , eşinizin bir çok olumsuz yönlerini de düşünüp ona göre dönme kararı almadınız mı ?
Kararınızdan eminseniz , artık kimseden etkilenmeyin . Evliliğinize verdiğiniz şansa odaklanın . Bundan sonra siz , eşiniz ve çocuğunuzun, yuvanızın huzurunu ,çevrenin bozmaması için çabalamalısınız .
Karı-koca evliliklerini bitirmek istemezse Allah yardımcıları olur , yeter ki samimi ve istekli olunsun.

Tabiki düsündüm. Ama ben yapi olarak biraz daha anlayisliyim olaylari pek büyütmem. Annem kardeslerim biraz daha disliler onlara göre ben kendimi ezdiriyorum. Anlayacaginiz benim razi oldugum seylere onlar katlanamaz kisacasi enayiyim onlara göre. Ama ben kavgaci istedigini zorla alan biri degilim. O yüzden hepsi karsi gitmeme moralimi bozuyorlar. Ama hayirlisi bakalim

Kizlar ölmek istiyorum... Yeter artik dayanamiyorum. Iki arada kaldim. Bana geliyorsan yarin seni alacagim diyor bana cok sert konustu sende degiseceksin dedi. Buraya gelmezsen hicbirseyi cözemeyiz dedi. Ben aklimda daha cözülmemis sorular var diyorum dinlemiyor gecmisi acarsak cok tartisiriz diyor. Yarin geliyorsan gel yoksa biter diyor. Annem de o senin hicbir istedigini yapmadi diyor yine kendi istedigini yaptiracak diyor. Gidersen git sen cekeceksin diyor. Cildiracagim ya ölmek istiyorum

Üzgünüm ama bu adam değişmez. Annen haklı. Bence iyi düşün. Ben de ayrıldım ve benzer şeylerdi. Değişmiyorlar sen her gün böyle çıldırıyorsun. Gelmezse gelmesin. Bence boşver, çocuğun var ama hiç değişecek adam yüzü yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Degisir ümidiyle sans vermeye degmez diyorsun öyle mi. Sen neden ayrildin? Ikinci sans vermismiydin?

Benimki de uzun her tartışmada ailesini hakem yapması bana değer vermemesi, eve dönmem için saçma sapan şartları, hakaret, değer vermeme. Ama seven adam böyle yapmaz üstelik çocuğunda varmış. Ortamı yumuşatır. Ben anlamıyorum bekarken kul köle olup yalvarıyorlar evlenince şartlar falan filan. Seni anlıyorum çocuğun var dönmek istiyorsun ama hatasını tam anlamadan dönme çünkü ben de ikinci bir şans vermiştim ama zerre değişmemişti. Acaba kendilerine olmayacak mı neden böyle yapıyorlar anlamıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pisman olmaktan korkuyorum ilerde keske deneseydim demekten. Ama inanin degerinizi bilmeyen insanla yasamak cok zor. Allah katinda ne kadar assaglik olduklarini bilseler ne yaparlardi acaba? Ama ben allaha siginiyorum herkez yaptigini mutlaka cekecek. Rabbim sanada banada mutlu bir gelecek nasip etsin insallah

Once bir sakin ol...
Ben ilk okudugumda ortada aman aman bir sorun yok gibi, tamam size ayip etmisler ama ortada cocuk var sans verseniz mi diyecektim...
Fakat geldin geldin yoksa yok, sende degiseceksin tavrini gorunce gene guvenemedim...
Bana kalirsa bir sans daha verin, ortada siddet ya da aldatma yok, ailenize de yarin bir gun o sansi versemiydim, daha mi iyi olurdu diye aklinizi kurcalamasini istemediginiz, kararinizdan olumlu ya da olumsuz emin olmak icin bu sansi verdiginizi anlatin...
Gidin, isteklerinizi kelimesi kelimesine anlatin, iki tarafta gerekli adimlari atsin, ortada cocuk var...
Yeniden, daha sakin, daha anlayisli ve ikinizde kimseyi yaklastirmadan, kimseyi dahil etmeden, yeniden baslayin...
Bunlar bana kalirsa, ne detayini bilirim, ne tam olarak ne hissettiklerinizi, lutfen bunlari da goz onune alin ve iyi dusunun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…