- 25 Nisan 2018
- 4.995
- 9.643
- 158
Küçük belki ergen tavırlar diyecektim ama yok kocaman adam. Eşimde aynı yaşta aslında oda biraz dengesiz bu yaşlarda mi oluyor acaba38. Aramızda tam 5 yaş var.
Dini konu derken dua etmek de mi yasak, belki arapça yazmazsak kizmazlar olabilir miInanin dini konu yasak diye uzun uzun yazmadim ama cok icten butun kalbimle dua ettim size.
Dini konu derken dua etmek de mi yasak, belki arapça yazmazsak kizmazlar olabilir mi
İnanın bilmiyordum Allah razı olsun yazıyorum bazılarına hiç uyarı almadım almam umarım. Tabiki kimse aynı inançta değildir ama kızmazlar umarımHayir oyle degil. Burasi bdv.bolumu yani bir derdim var bolumu dolayisi ile bu bolumde dini konu yasak. Cunku herkesin inanci farkli olabilir. Bizler inancliyiz diye herkes boyle olmak zorunda degil. Dualarimiz sizinle bolumu var mesela orada her cesit dini konuyu konusup duanizi edebilirsiniz.
İnanın bilmiyordum Allah razı olsun yazıyorum bazılarına hiç uyarı almadım almam umarım. Tabiki kimse aynı inançta değildir ama kızmazlar umarım
Tamamdır, teşekkür ederimYok o kadarina kizmazlar abartmadiginiz surece.
Şu çocuk gibi ilk anaya babaya gidip ağlaşılıp, şikayet edilmesini koca koca insanlara hiç yakıştıramıyorum.Arkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Bu şekilde çok uyardım ama maalesef dinleyen olmadı. Benle sorununu çözemiyordu. Annesine anlatıyordu. Zaten her tartışmasında bana diyordu ki arayacağım annenleri babaları biz anlaşamıyoruz diyeceğim gelip seni alsınlar diyordu.Şu çocuk gibi ilk anaya babaya gidip ağlaşılıp, şikayet edilmesini koca koca insanlara hiç yakıştıramıyorum.
Gelsin seni alsınlar mıBu şekilde çok uyardım ama maalesef dinleyen olmadı. Benle sorununu çözemiyordu. Annesine anlatıyordu. Zaten her tartışmasında bana diyordu ki arayacağım annenleri babaları biz anlaşamıyoruz diyeceğim gelip seni alsınlar diyordu.
Bazen aklımdan geçmedi değil. Ama dile getirmem her şey imtihan oluyor. Sükut en güzeli. Kaynanamı 2 kere aradım oğlunun sorununu dile getirmek için. ( 4 sene içinde) beni dinlemedi. Ben tekim burada nasıl duruyorum biliyor musunuz vs.dedi. Baktım ondan da fayda yok. Daha da aramadım. Anladım vaziyeti.şu durumdansa eve gelmeyen kendi hayatının dibine vuran adamı tercih ederim
Daha önce yazdığım bir mesajıma bildirim gelince konuyu gördüm tekrar. Ne yaptınız boşandınız mı?Bazen aklımdan geçmedi değil. Ama dile getirmem her şey imtihan oluyor. Sükut en güzeli. Kaynanamı 2 kere aradım oğlunun sorununu dile getirmek için. ( 4 sene içinde) beni dinlemedi. Ben tekim burada nasıl duruyorum biliyor musunuz vs.dedi. Baktım ondan da fayda yok. Daha da aramadım. Anladım vaziyeti.
Asla canım kardeşim lafa bak sen yapamazsın edemezsin ne oldu sen yapınca aklınca seni sahipsiz yapamazsın sandı iyi etmişsin Rabbim erken göstermiş yüzünü dilerim sana en güzeli en hayırlısı sana eş evladına evlatlarına baba olacak ailene hayırlı bi damat olacak yüreği güzel bi insan oglu nasip olsun lafa bak ya bahanelere bak Rabbim akıl fikir versin diyecemde olmayan akıl nasıl olacak Rabbim zorunu kolaylaştırsın şimdide seni vazgeçirmek için uğrayacaktır sakın çabuk pes etme eger olurda ki bence barınma ama es senin fikrin hayat senin ergen boşanmak vazgeçersen burnundan getirmeden iyice bi ders vermeden sakın vazgeçme güzel kardesimArkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Anlaşmaliya vardık. Ben protokolu imzaladım. 85 bin TL ziynet değeri olarak verilecek. Ziynet değerim bile değil gerçi ama olsun ve bitsin dedim. Duruşma gününü bekliyorum.Daha önce yazdığım bir mesajıma bildirim gelince konuyu gördüm tekrar. Ne yaptınız boşandınız mı?
Çok güzel dualar alıyorum. Allah razı olsun. Anlaşmalı boşanmaya vardık duruşma gününü bekliyorum inşaallah.Ben kıyafetlerimi 3 ay sonra almaya gittiğimde de salona bir girdim annesi koltukların yerlerini değiştirmiş. Çiçekler solmuş. Öyle zoruma gitti ki.. Hangi cüretle değiştirebilir. Neymiş kaloriferin önünde imiş koltuk da salon ısınsın diye değiştirmiş. Evimden çıkmış gitmişim rahatlığa bak. Sonra eşyalarımı tekrar almaya geldiğinde eşyalarimi eski yerine almışlardı. Ahh kardeşim basit görünen ama zor şeyler.. Dualarınız için teşekkür ederimAsla canım kardeşim lafa bak sen yapamazsın edemezsin ne oldu sen yapınca aklınca seni sahipsiz yapamazsın sandı iyi etmişsin Rabbim erken göstermiş yüzünü dilerim sana en güzeli en hayırlısı sana eş evladına evlatlarına baba olacak ailene hayırlı bi damat olacak yüreği güzel bi insan oglu nasip olsun lafa bak ya bahanelere bak Rabbim akıl fikir versin diyecemde olmayan akıl nasıl olacak Rabbim zorunu kolaylaştırsın şimdide seni vazgeçirmek için uğrayacaktır sakın çabuk pes etme eger olurda ki bence barınma ama es senin fikrin hayat senin ergen boşanmak vazgeçersen burnundan getirmeden iyice bi ders vermeden sakın vazgeçme güzel kardesim
Hiç beni vazgeçirmek için uğraşmadı. Sadece 1 hafta ağladı. Başkalarına gidip aramızı düzeltmesini istedi. Ben kabul etmeyince ne aradı ne de mesaj attı. 8 ay bitti evimden ayrılalı. Ne aradı ne zorladı ne de mesaj attı. 4 senenin emeği 1 hafta..seni vazgeçirmek için uğrayacaktır sakın çabuk pes etme
Allah senden de razı olsun güzel kardeşim elbet zordur zor olmaz olur mu onca emek onca hayaller kolay mı hemde nasıl zora gider Rabbim zorunu kolaylaştırın insan oğlu işte yapar kendinde yapmaması gereken ne varsa utanmadan hakkı görür keşke şu aileler özellikle-sadece senin eşinin annesine yada senin annene demiyorum bütün anneler yani kaynanalar buradan aile içine girmesinler özellikle erkek anaları ne oldu düzeleceği varsa da yok artıkÇok güzel dualar alıyorum. Allah razı olsun. Anlaşmalı boşanmaya vardık duruşma gününü bekliyorum inşaallah.Ben kıyafetlerimi 3 ay sonra almaya gittiğimde de salona bir girdim annesi koltukların yerlerini değiştirmiş. Çiçekler solmuş. Öyle zoruma gitti ki.. Hangi cüretle değiştirebilir. Neymiş kaloriferin önünde imiş koltuk da salon ısınsın diye değiştirmiş. Evimden çıkmış gitmişim rahatlığa bak. Sonra eşyalarımı tekrar almaya geldiğinde eşyalarimi eski yerine almışlardı. Ahh kardeşim basit görünen ama zor şeyler.. Dualarınız için teşekkür ederim
En çok zoruna da bu gider emin ol bi zaman geçsin o gaz verenler bi çekilsin elbet pişman olacak zamanda gelecek kafasını taslara vuracak ama gecen geçmiş olacak belki böylesi hayır can acıtıyor ama böylesi daha hayırlı belki bilemeyiz. Değişmeyecek adam ne kadar zaman geçmeden değişmez hiç değilse ömründen daha fazla yıllar gitmez canım...Hiç beni vazgeçirmek için uğraşmadı. Sadece 1 hafta ağladı. Başkalarına gidip aramızı düzeltmesini istedi. Ben kabul etmeyince ne aradı ne de mesaj attı. 8 ay bitti evimden ayrılalı. Ne aradı ne zorladı ne de mesaj attı. 4 senenin emeği 1 hafta..
Ya ben de mı bir sorun var kardeşim. Kime bunları anlatsam sizin gibi tepkiler veriyor. Ben çok seviyordum göremedim. Çok iyi niyetimdem vuruldum. Allah rızasını güttüm. Başka bir derdim olmadı. Ama ben izlemeye alınca durumu baktım ki yok ben ne yaparsam yapayım boş. Değişmezdi. Kimse değişmez. Kendimiz değişmiyoruz başkalarında beklemek olmazBugun gun icinde ara ara konunuzu okudum, korku gibi bir evlilik, korkunc bir esiniz varmis. Nasil sabrettiniz, nasil dayandiniz bu adamin yaptiklarina inanilir gibi degil. Hem de neredeyse 40 yasindaymis, asla degismez ve duzelmezdi, kendinizi kurtarmaniz en iyisi olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?