Bu karari verirken çok zorlandım. Seviyordum çünkü. Hiçbir zaman boşanma taraftarı olmadım. Ama beni mecbur bıraktı
Günces hanım nedense herkes böyle diyor bana. Sadaka verin,kurban kesin diyorlar. Aynı zamanda obsesif idi. İnanın rahat dursaydi obsesifligi falan gözümde değildi. 10 iyiliğiniz varsa 1 eksiginizden sizi uzerdi öyle. Baktığınızda evinden işine gidip gelen,ağzı temiz asla küfür etmez. Salak bile demez şaka yollu da olsa. Sevdiğin şeyi alır gelir.Ev işinde yardımcı olur böyle idi. Ama içten içe büyüttüğü seyleri bana söylemiyordu. Ben her şey çok yolunda zannediyordum. Sonra bir tartışma anında bir öfke patlaması oluyordu. Tüm kinini kusuyordu. Şok oluyordum. Aaa buna mı takılmış. Bilmem kaç ay önceki olayı önüne sunuyor. Asla unutma yok. Tartışma ile alakasız konuyu gündeme getirirdi. Ağlasan gönül almaz. Orada üstün açık uyuya kal umursamaz. Hemen yatağını ayırır. Orta yolu bulan biri değil. Hep ben adım atardım.Birkac mesaj okudum konuda agzim acik kaldi. Sadaka falan verin kurtuldugunuza. Adam ciddi sorunlu.
Son hafta hasta olmaya ramak kalmıştım. 6 kilo verdim. Çok neşeli gülen ben aşırı sakinlestim. Arkadaşlarım dedi ki bana sana ne oldu. Cenazen geldi eve dedi annem. Babam beni görünce ben eski kızımı istiyorum bana onu geri ver dediYa bu adam evlat olsa eldivenle sevilecek cinsten. Bosanmasaydiniz muhtemelen sinir hastasi falan olurdunuz. Konuyu okurken benim bile sinirim zipladi.
Günces hanım nedense herkes böyle diyor bana. Sadaka verin,kurban kesin diyorlar. Aynı zamanda obsesif idi. İnanın rahat dursaydi obsesifligi falan gözümde değildi. 10 iyiliğiniz varsa 1 eksiginizden sizi uzerdi öyle. Baktığınızda evinden işine gidip gelen,ağzı temiz asla küfür etmez. Salak bile demez şaka yollu da olsa. Sevdiğin şeyi alır gelir.Ev işinde yardımcı olur böyle idi. Ama içten içe büyüttüğü seyleri bana söylemiyordu. Ben her şey çok yolunda zannediyordum. Sonra bir tartışma anında bir öfke patlaması oluyordu. Tüm kinini kusuyordu. Şok oluyordum. Aaa buna mı takılmış. Bilmem kaç ay önceki olayı önüne sunuyor. Asla unutma yok. Tartışma ile alakasız konuyu gündeme getirirdi. Ağlasan gönül almaz. Orada üstün açık uyuya kal umursamaz. Hemen yatağını ayırır. Orta yolu bulan biri değil. Hep ben adım atardım.
Günce hanım karşımda annem ve arkadaşlarım varmış gibi konuştunuz. Şu an cidden ne diyeceğimi bilemedim.Bakin adamin her tarafi mukemmel olsa bile ciddi psikolojik sorunlari var. Yani saydiginiz iyi ozellikler zaten olmasi gerekenler. Yardim etmesi iviri ziviri. Bu adam cekilecek cile degilmis. O dua etsin sizin gibi sakin birine denk gelmis o kadar zaman onu cekmissiniz. Bu adama kimse 2 gunden fazla tahammul etmez. Aglamayip da ne yapacak. Hasta ya bildiginiz hasta. Insani deli edecek cinsten.
Aslında konu çok uzamasın diye ben önemli şeyleri yazdım ilk mesajda. Konu biraz daha uzun. Ben bundan 8 yıl önce 2014 de çok çok ağır bir sedef hastalığı geçirdim. Tüm vücuduma saç dahil yayıldı. 2 sene bu hastalıkla mücadele ettim. Beni sosyal hayatımdan,iş hayatımdan etti. Sonra bitkisel tedavi ile Allah'ın izni ile iyileştim ama saçımda az miktarda kaldı ve geçmiyor. Kronik. Tekrarliyor. Ama şükürler olsun çok iyiyim. 6 sene oldu iyileseli. Kremi ,çayı falan var kullandım. Kremini hala da kullanıyorum.
Eşim de biliyordu. Evlenmeden önce anlattım. O zaman sadece saçımda kepek şeklinde vardı. Evlendikten sonra arttı saçımda (atak dönemleri oluyor) sonra tekrardan bitkisel ilaçlarımı aldık kullandım.Azaldi. Olay bundan sonra başlıyor.
Eşim cok endişeli,olmamış şeyleri olmuş gibi yaşayan biri. Bana çaylarımı,kremini ömür boyu kullanmam gerektiğini söyledi. Netten araştırmalar yaptı. Sedefi tetikleyici şeyleri yemememi söyledi. Fakat bu hali o kadar abarttı ki bana makarnadan tut,patlıcan,patates,glutenli gıdaların hepsini yasakladı. Resmen diyete girdim. Evime 1 sene patates sokmadim. Makarnayı çok çok sevmeme rağmen bana yasakladı. Ben de ister istemez öfkelendim.. Netten araştırmayla bu kadar baskı nedir yani. Düşünün yedim diye agliyordu. Ya bir daha eskisi gibi olursam diye. Senin iyiliğin için istiyorum diyordu. Halbuki bu hastalığın böyle ciddi bir diyeti yok.
Anlaşamadığımızı söyleyen, annesine boşanmak istediğini söyleyen bi adamla durmam ya hele çocuk istemem.Arkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Şu an çok üzüldüm. Herkes sizin şu kurduğunuz cümleleri kurdu bana.Ya agzimi bozmak istemiyorum adam bide zeka yoksunu. Her hastaligi stres faktorunun tetikleyecegini bile dusunmuyor. Ya bununla insan kanser olur. Ay cok sinirlendim. Yeminle sizde peygamber sabri varmis. Allah kurtarmis sizi yoksa siz daha sabredermissiniz. Ciddi ciddi Allahin sevilen kulusunuz yatin kalkin sukredin.
Hayır yapışma değil. Anlamlandiramadim durumu. Gözlem yaptım . Durumu anlayınca zaten açtım boşanma davasını. Seviyordum. Maddi çıkarım yok. Hamd olsun durumum yerinde. Bir de Allah rızasını gözettim. Yuva yıkmak öyle kolay değil. Tam emin olunca ayrildimAnlaşamadığımızı söyleyen, annesine boşanmak istediğini söyleyen bi adamla durmam ya hele çocuk istemem.
Sevmiyo çocuk için kullanıyo olabilir misiniz?
Google da aratmış diyosunuz niye sizi isteöeyen bi adama yapışıyosunuz?
Kavga edin veya etmeyin hiç önemi yok aç davayı boşanalım, bitti, bu kadar yani
Ya şaşırıyorum gerçekten
Bu tepkisizliğiniz sevgi değil maddi, manevi çıkar gözetmek.
Mağdur göremedim sizi hesaplarda sorun yaşamışsınız.
Şu an çok üzüldüm. Herkes sizin şu kurduğunuz cümleleri kurdu bana.Çok bile sabretmissin dediler. Annesi de senin iyiliğin için dedi durdu. Ben iyilik falan istemedim. Ona sen de söyle birisin demedim. Allah biliyor
Arafta gibi bir de durum şu. Pandemi oldu ya anneme falan o dönemde hiç geliş gidiş yapamadım. Aslinda uyanamadim. Çok derdimi anlatan biri değilim. Bu süreçte çok yalnız kaldim.Kv mi aradigimda bana ben burada yalnızım beni şikayet için arıyorsun dedi. Beni dinlemedi bile. 2 kere aradım sadece. Baktım ki ondan fayda yok onu da aramadım. Kendim sorunu halletmeye çalıştım baktım durum benim zannettigimden çok daha başka.Anlaşamadığımızı söyleyen, annesine boşanmak istediğini söyleyen bi adamla durmam ya hele çocuk istemem.
Sevmiyo çocuk için kullanıyo olabilir misiniz?
Google da aratmış diyosunuz niye sizi isteöeyen bi adama yapışıyosunuz?
Kavga edin veya etmeyin hiç önemi yok aç davayı boşanalım, bitti, bu kadar yani
Ya şaşırıyorum gerçekten
Bu tepkisizliğiniz sevgi değil maddi, manevi çıkar gözetmek.
Mağdur göremedim sizi hesaplarda sorun yaşamışsınız.
Çok sakin kaldım çok. En öfkeli anımda bile ağzımdan çıkanı kulağım duyar benim. Ben sakın olsamasam o benle değil 4, 1 sene bile evli kalmaz idi..Sizi uzduysem kusura bakmayin lutfen. Inanin amacim sizi uzmek degildi ama cok sinirlendim bu adama. Ben sizin gibi sakin biri degilim. Paralardim ben bu adami.
Sedef hastaligimi adeta ben kanser hastası imisim gibi beni ablukaya aldı. Bir ara ağzından mi kaçırdı bilemem başıma kalırsın dedi. Senin iyi olmanı istiyorum dedi. Arkadaşlarla kahvaltıya gitsem orda ne yedin derdi. Söylerdim inanmazdi. Yemin ederdim surat asardi. Benim onu kandirdigimi söyledi. Ben ona evlenmeden tamamen iyileştiğimi söylemişim. İyi de bu kronik bir hastalık bunu ona demiştim. Ben ondan bir şey talep etmezken kendi kendine yapıyordu. Ben istemiyorum deyince kötü oluyordum. İnatçı diyordu bana. Söz dinlemiyorsun diyordu. Kaç defa uyardim. Bak ben mutsuz oluyorum dedim. Üstüme çok geliyorsun dedim. Sırf bu sedef için hamile kalmamı istemiyordu. Ben iyilesekmisim öyle. İyi de bu hastalık bende 8 yıldan beri var .
Tüm haklarınızı talep edin böyle bi adamı da zor olsa da hayatınızda hiç olmamış sayın ve hayatınıza devam edin.Arafta gibi bir de durum şu. Pandemi oldu ya anneme falan o dönemde hiç geliş gidiş yapamadım. Aslinda uyanamadim. Çok derdimi anlatan biri değilim. Bu süreçte çok yalnız kaldim.Kv mi aradigimda bana ben burada yalnızım beni şikayet için arıyorsun dedi. Beni dinlemedi bile. 2 kere aradım sadece. Baktım ki ondan fayda yok onu da aramadım. Kendim sorunu halletmeye çalıştım baktım durum benim zannettigimden çok daha başka.
Ben anlatamadım inanın anlatamadım. Çünkü o ben ikimiz için en iyisini düşünürüm diyordu. Hep mutsuz oluyordum. Hep düşünceli. Hep sanki boynumda ev gecindirme derdi vardi.Yahu millet kanserken evleniyor sedef ne ki. Benim bir hastaligim yoktu mesela evlendigimden beri biri bitiyor biri basliyor. O zaman kocam beni bosamali. Ya adam sorunlu en kibar sekliyle boyle yazabiliyorum.
85 bin TL de anlaştık. O da 100 bin altın değerim. Nafaka yok çünkü çalışıyorum. Düşünün altınlarımi bile vermeyecekti. Ne diyeyim ki bunun ahireti de var.Cok teşekkür ederim. Ona kalsa benim öfke sorunum varmış.Tüm haklarınızı talep edin böyle bi adamı da zor olsa da hayatınızda hiç olmamış sayın ve hayatınıza devam edin.
Gurur vs umurunuzda olmasın.Geçen zamanınızın bedelini maddi olarak alın acımayın.
Geçmiş olsun bu arada diğer yorumuma da ekleme yaptım sonradan gördüm eklediğiniz durumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?