Ben anlatamadım inanın anlatamadım. Çünkü o ben ikimiz için en iyisini düşünürüm diyordu. Hep mutsuz oluyordum. Hep düşünceli. Hep sanki boynumda ev gecindirme derdi vardi.
Teyzem dedi ki Şeyma çok ciddi bir hasta dedi. Emin ol dedi. Çocukken ya bir şeye şahit olmuş ya da maruz kalmış dedi. İleri seviyede hasta dedi bunu bilAy bide dusunebilse insan uzulmeyecek. Olmayan akliyla ikiniz icin en iyisini dusunuyormusbacim adam takintili, agir ruh hastasi. Insan bununla 1 gece basbasa kalmaya korkar ya size daha cok aglar bu adam sakin kanmayin. Baskasini bulamadikca size aglayacaktir.
Öfke sorunu olanı görmemiş o daha85 bin TL de anlaştık. O da 100 bin altın değerim. Nafaka yok çünkü çalışıyorum. Düşünün altınlarımi bile vermeyecekti. Ne diyeyim ki bunun ahireti de var.Cok teşekkür ederim. Ona kalsa benim öfke sorunum varmış.
Bak dedim sen benim hemcinslerimi tanimiyorsun. Öyle kadınlar var ki baş edemezsin. Ama nafile.. Herkes ektiğini biçer. Benim vicdanım çok rahat. O bana senden anne olmaz dediği zaman ben ona senden de baba olmaz bile demedim! Ama o gün çok ağladım. Tövbe etti . 3 gün oruç tuttu yemin ettiği için. Ama ben affetmedim. Affetmiyorum da. Allah'a havale ettim.Öfke sorunu olanı görmemiş o daha
Onunda vakti gelir...
Onunda vakti gelir...
Paranoyakmış resmenEvlendikten 6 ay sonra çift rahimli olduğumu öğrendim. Çok üzüldüm. Adet düzenim iyi. Günü iyi. Hiç belirtisi yok. Ağrı şikayetiyle gittim bunu öğrendim. Eşim ilk duyduğunda tepki vermedi. Aradan aylar geçti bana dedi ki sen ve annen çift rahimli olduğunu biliyordunuz bana söylemediniz dedi.. Aradan aylar geçiyor siz sorun yok diye yaşıyorsunuz sonra birgün kalkıp size bunu söylüyor. Hangisi gerçek duygusu? İnsan şok oluyor.
Bizzat yaşadım bunları. İşte ben sinirlenince böyle sacmaliklara öfkelisin diyordu. Kim sabrederParanoyakmış resmen
Teyzem dedi ki Şeyma çok ciddi bir hasta dedi. Emin ol dedi. Çocukken ya bir şeye şahit olmuş ya da maruz kalmış dedi. İleri seviyede hasta dedi bunu bil
Allah razı olsun. Böyle güzel dualar almak beni mutlu ediyorBen de size diyorum ki siz gercekten Allah'in sevilen kulusunuz. Hic uzulmeyin de dusunmeyin de. Umarim bundan sonra hic olmadiginiz kadar mutlu olursunuz. Adam oyle boyle degil agir hasta.
Allah razı olsun. Böyle güzel dualar almak beni mutlu ediyor
Inanin dini konu yasak diye uzun uzun yazmadim ama cok icten butun kalbimle dua ettim size.
38. Aramızda tam 5 yaş var.Kaç yaşında bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?