Kadınlık onurumu düşündüm..

Dava sonuçlandı vereceğim inşaallah:)) 1 ay bitti avukata vereli. İsteklerini güler yüzle yaptırıyordu. İtiraz edince beni saygısız ilan ediyordu. Sürekli birlikte gezmek istiyordu. Geziyorduk. Sırf bunun için sürekli çocuk durumunu erteliyordu. Masraf olarak görüyordu.. İstemediğim şeyleri "senin iyiliğin için" deyip duruyordu. Sonra tartışma çıkıyordu.. Tartışma hemen ben yemek yemicem diyordu. Hep aynı teraneler.

Nasıl olsa gitmiyorsunuz diye sizi stres topu yapmış. Siz gerçekten gidince de ağlama zırlama moduna girmiş. Geri dönerseniz beş beterini yaşarsınız. Vurun tekmeyi.

Menfaatçi ve sorumsuz canım kurtuldum diye şükret.
Inan bana seni seven değer veren birisi karşına çıkınca bunu daha iyi anlayacaksın.

Bana söylediği klasik cümlesi... biz küçük tartışmaları şimdiden yapıyorsak ilerde daha büyük tartismalar yaparız. Hep geleceğe don biciyordu..
Bana dediği bir cümle daha..
Benim engelli cocugum olursa kaldıran

Kararınızın arkasında durmalısınız ki bir daha size aynı şeyleri yaşatmasın. Takdir sizin tabi ki umarım hayatınızda her şey istediğiniz gibi olur.

İnşaallah ama evliliğe karşı çok mesafeliyim artık. Kaliteli yalnızlık daha iyi
Çocuk istediğiniz için demiştim. En azından baba olmaya değer birini baba yapın. Böyle herifi baba yaparsanız ömür boyu bosansaniz bile bir sekilde bağıniz olacak. Davanizdan vazgeçerse biz birdaha aynı sebeple dava acamiyorsunuz biliyorsunuzdur zaten. Bir süre erkek sinek bile görmek istememeniz gayet normal şu durumda

Engelli olursa aldırım mı dedi ?

Tek başına tedavi olması gerektiğini söyledim. O aile terapisi derdinde... Terapilik iş değil

Sen boşamazsan başına ağa paşa olur, ailesi de oğullarına toz kondurmaz. Terapiye söz vermiş, ilk fırsatta savsaklar, bırakır. Ses etsen bağırır çağırır üste çıkar, ailesini başına toplar, hep beraber üstüne yürürler. Hamile falan kalırsan kazara, yandın ki ne yandın. Boşasan da kurtuluş yok, pencerenden içeri kafalarını uzatır dururlar.

Öfke anında dedim diyor ... Tüm bunları... Taa abimin kayınpederini arayıp ağlamış.. Ne alaka ise.. Adam demiş ki nikah ile kadın tehdit edilmez. Ben şaka yaptım demiş.. O da bunun şakası mi olur demiş

İşte hocam anladığım şu. Belki de o durumda boşanırdi benden..
Yok , inanın adamın o kadar falsosu var ki yaz yaz bitmez galiba. :) Sevgisiz , saygısız , merhametsiz... Dediniz ya yukarıda vurdum gol oldu diye. Çok iyi olmuş. :)

Tüm çevrem böyle diyor. Neden 2 sene bekledin dediler. Döngüyü anlamak için. Kırılma noktası bekledim. Gözlemledim. Emin oldum.
Çocuksuz kurtulacağın için çok şanslısın. Ve o bunu biliyor. Yalnız kalma onunla zinhar.

Yok , inanın adamın o kadar falsosu var ki yaz yaz bitmez galiba. :) Sevgisiz , saygısız , merhametsiz... Dediniz ya yukarıda vurdum gol oldu diye. Çok iyi olmuş. :)
Hocam ona kalsa o hep susmuş... beni alttan almış... beni bencillikle,yalancı olmakla suçluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…