Dava sonuçlandı vereceğim inşaallah:)) 1 ay bitti avukata vereli. İsteklerini güler yüzle yaptırıyordu. İtiraz edince beni saygısız ilan ediyordu. Sürekli birlikte gezmek istiyordu. Geziyorduk. Sırf bunun için sürekli çocuk durumunu erteliyordu. Masraf olarak görüyordu.. İstemediğim şeyleri "senin iyiliğin için" deyip duruyordu. Sonra tartışma çıkıyordu.. Tartışma hemen ben yemek yemicem diyordu. Hep aynı teraneler.Ağır hasta ya.
Asla kararından vazgeçme önce sana psikolojik baskı yapmış istediğini yaptırmış şimdi etrafa poz kesiyor ben ayrılmayı isteyen taraf değilimi oynuyor aman davayı geri çekeyim deme. Ayrıl kurtul bir de böyle şeylere inanıyorsan sadaka falan ver
Menfaatçi ve sorumsuz canım kurtuldum diye şükret.Zaten evlilik bana göre değil vs diye zirvaliyordu. Çocuk için de diyordu ki olursa olur olmazsa çok da önemli değil.. Düşünün sizin duygularinizi ne kadar önemsediğini? Ama baktığında bişey isteyin hemen yapar. Küfür yok. Kötü söz yok. Sigara bile yok. Evinin ihtiyaclarini alır. Ama kendi maasindan sadece karsilansaydi nasıl olurdu bilemem
Vurdum gol olduNasıl olsa gitmiyorsunuz diye sizi stres topu yapmış. Siz gerçekten gidince de ağlama zırlama moduna girmiş. Geri dönerseniz beş beterini yaşarsınız. Vurun tekmeyi.
Kararınızın arkasında durmalısınız ki bir daha size aynı şeyleri yaşatmasın. Takdir sizin tabi ki umarım hayatınızda her şey istediğiniz gibi olur.Arkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Çocuk istediğiniz için demiştim. En azından baba olmaya değer birini baba yapın. Böyle herifi baba yaparsanız ömür boyu bosansaniz bile bir sekilde bağıniz olacak. Davanizdan vazgeçerse biz birdaha aynı sebeple dava acamiyorsunuz biliyorsunuzdur zaten. Bir süre erkek sinek bile görmek istememeniz gayet normal şu durumdaİnşaallah ama evliliğe karşı çok mesafeliyim artık. Kaliteli yalnızlık daha iyi
Engelli olursa aldırım mı dedi ?Bana söylediği klasik cümlesi... biz küçük tartışmaları şimdiden yapıyorsak ilerde daha büyük tartismalar yaparız. Hep geleceğe don biciyordu..
Bana dediği bir cümle daha..
Benim engelli cocugum olursa kaldıran
Tek başına tedavi olması gerektiğini söyledim. O aile terapisi derdinde... Terapilik iş değilŞoktayım şu an. Neyinizi idare etmiş acaba 3 sene? 1 hafta anasının yanında napıyor? Evli olduğunu unutmuş galiba. Kendisi acilen psikolojik tedavi almalı ama tek başına... Sakın geri dönmeyin, timsah gözyaşlarına kanmayın.
Bilemem. Bana kurduğu cümle o idi..Engelli olursa aldırım mı dedi ?
Ben de cümleyi sordum zaten yukarıda yarım kalmış tam anlaşılmıyor çünkü.Bilemem. Bana kurduğu cümle o idi..
İşte hocam anladığım şu. Belki de o durumda boşanırdi benden..Ben de cümleyi sordum zaten yukarıda yarım kalmış tam anlaşılmıyor çünkü.
Çünküm manyahArkadaşlar beni en çok merak ettiren bir durum... Bunu kendisine sordum ama cevap alamadım. Mesela cinsel ilişkiye sadece yatak odasında giriyordu... Ve girmeden önce odaların kapılarını kapatıyordu. Neden? Diye sordum cevap yok
Yok , inanın adamın o kadar falsosu var ki yaz yaz bitmez galiba. :) Sevgisiz , saygısız , merhametsiz... Dediniz ya yukarıda vurdum gol oldu diye. Çok iyi olmuş. :)İşte hocam anladığım şu. Belki de o durumda boşanırdi benden..
Çocuksuz kurtulacağın için çok şanslısın. Ve o bunu biliyor. Yalnız kalma onunla zinhar.Tüm çevrem böyle diyor. Neden 2 sene bekledin dediler. Döngüyü anlamak için. Kırılma noktası bekledim. Gözlemledim. Emin oldum.
Hocam ona kalsa o hep susmuş... beni alttan almış... beni bencillikle,yalancı olmakla suçluyordu.Yok , inanın adamın o kadar falsosu var ki yaz yaz bitmez galiba. :) Sevgisiz , saygısız , merhametsiz... Dediniz ya yukarıda vurdum gol oldu diye. Çok iyi olmuş. :)
Yok. Annemdeyim evimden ayrıldım :)) Beni evimden etti. Ama Allah'a havale ediyorum.. O en büyük hesap görücudurÇocuksuz kurtulacağın için çok şanslısın. Ve o bunu biliyor. Yalnız kalma onunla zinhar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?