Tüm çevrem böyle diyor. Neden 2 sene bekledin dediler. Döngüyü anlamak için. Kırılma noktası bekledim. Gözlemledim. Emin oldum.Ay siz baklava vs biseyler dağıtın bosaninca...
Hadsiz adam
Anladım. Eşimin 12 senedir yaptığı şey yaniYani tabakta salata bırakmıyorsun benden önce yiyorsun demek istiyor
Iyiki beyin yoksunu bu adami baba yapmamışsın.Arkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
babanız çok haklı. boşanın ve kurtulun. elin büyütemediği çocuğu siz büyütmek zorunda değilsiniz.kocanız cidden büyümemiş ve hasta ruhlu.Aynısını babam dedi... Ben ömrümde böyle saçmalık görmedim dedi. 45 senenin evlisiyim dedi..
Ailem dağ gibi arkamda. Sinirlerim bozuk mu tabi ki... Kolay bı surec değil.. sevgi bı yere kadar.babanız çok haklı. boşanın ve kurtulun. elin büyütemediği çocuğu siz büyütmek zorunda değilsiniz.kocanız cidden büyümemiş ve hasta ruhlu.
yuvam yıkılmasın, kocamdır ne de olsa ,seviyorum demeyin. akıl ve ruh sağlığınız herşeyden önemli
ayy okudukça tüylerim diken diken oluyor sinirden. nasıl katlandınız buna inanamıyorumBiz nasıl karı kocayiz sokakta bile yanyana yürümuyoruz yazmış. Sanki ona yanıma gelme diyen var:))) Bir de tartışmayı mesajlarda başlatıyordu evde yüzleşmek istemiyordu..
Zaten evlilik bana göre değil vs diye zirvaliyordu. Çocuk için de diyordu ki olursa olur olmazsa çok da önemli değil.. Düşünün sizin duygularinizi ne kadar önemsediğini? Ama baktığında bişey isteyin hemen yapar. Küfür yok. Kötü söz yok. Sigara bile yok. Evinin ihtiyaclarini alır. Ama kendi maasindan sadece karsilansaydi nasıl olurdu bilememIyiki beyin yoksunu bu adami baba yapmamışsın.
Bundan sonra asalak gibi yaşasın ona evlilik sorumluluğu ağır gelmiş canim hiç düşünme bile yoluna bak.
Bahtin açık olsun.
ayy okudukça tüylerim diken diken oluyor sinirden. nasıl katlandınız buna inanamıyorum
Yakın dostlarım da öyle diyor. Sanırım süreci anlamlandiramadigim için.. Bir de seviyorsun haliyle..ayy okudukça tüylerim diken diken oluyor sinirden. nasıl katlandınız buna inanamıyorum
Boşanın.Arkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
sadaka mı verdiniz, birinin derdine derman mı oldunuz, birinin duasını mı aldınız bilemem. ama iyi ki çocuk olmamış bu adamdan.sizden boşansa çocuktan da boşanır bakmazdıYakın dostlarım da öyle diyor. Sanırım süreci anlamlandiramadigim için.. Bir de seviyorsun haliyle..
Allah beni çok seviyor:)) Ben de O'nu... Çok şükür.. Yalnız yakın cevremin ve sizin yorumlarınız birebir aynı arkadaşlar:))sadaka mı verdiniz, birinin derdine derman mı oldunuz, birinin duasını mı aldınız bilemem. ama iyi ki çocuk olmamış bu adamdan.sizden boşansa çocuktan da boşanır bakmazdı
yoksa son kalan ruhunuzu da bitirirdi kesin.
aklın yolu bir demek ki :)))Allah beni çok seviyor:)) Ben de O'nu... Çok şükür.. Yalnız yakın cevremin ve sizin yorumlarınız birebir aynı arkadaşlar:))
İnşaallah ama evliliğe karşı çok mesafeliyim artık. Kaliteli yalnızlık daha iyiBiraz aklınız varsa bu kadar yol katetmisken o davadan geri dönmez siniz bence. Sizin değerinizi bilen,insan gibi muamele edecek biriyle aile olursunuz umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?