Kadınlık onurumu düşündüm..

Iyiki beyin yoksunu bu adami baba yapmamışsın.
Bundan sonra asalak gibi yaşasın ona evlilik sorumluluğu ağır gelmiş canim hiç düşünme bile yoluna bak.
Bahtin açık olsun.

Arkadaşlar ise ilk girdiğim gün sabahı bana bir mesaj attı. Mesaj aynen şu;
Müdürün çocuk konusunda arkadaşların tarafından ağzını aratirsa de ki eşimle şu an çocuk düşünmüyoruz.
Sinirlerim boşaldı. Tartışma başladı. Diyor ki hep beni yanlış anlıyorsun.
Sürekli kendini haklı bulma çabası..

Aynısını babam dedi... Ben ömrümde böyle saçmalık görmedim dedi. 45 senenin evlisiyim dedi..
babanız çok haklı. boşanın ve kurtulun. elin büyütemediği çocuğu siz büyütmek zorunda değilsiniz.kocanız cidden büyümemiş ve hasta ruhlu.
yuvam yıkılmasın, kocamdır ne de olsa ,seviyorum demeyin. akıl ve ruh sağlığınız herşeyden önemli

Biz nasıl karı kocayiz sokakta bile yanyana yürümuyoruz yazmış. Sanki ona yanıma gelme diyen var:))) Bir de tartışmayı mesajlarda başlatıyordu evde yüzleşmek istemiyordu..

Ailem dağ gibi arkamda. Sinirlerim bozuk mu tabi ki... Kolay bı surec değil.. sevgi bı yere kadar.

Biz nasıl karı kocayiz sokakta bile yanyana yürümuyoruz yazmış. Sanki ona yanıma gelme diyen var:))) Bir de tartışmayı mesajlarda başlatıyordu evde yüzleşmek istemiyordu..
ayy okudukça tüylerim diken diken oluyor sinirden. nasıl katlandınız buna inanamıyorum

Iyiki beyin yoksunu bu adami baba yapmamışsın.
Bundan sonra asalak gibi yaşasın ona evlilik sorumluluğu ağır gelmiş canim hiç düşünme bile yoluna bak.
Bahtin açık olsun.
Zaten evlilik bana göre değil vs diye zirvaliyordu. Çocuk için de diyordu ki olursa olur olmazsa çok da önemli değil.. Düşünün sizin duygularinizi ne kadar önemsediğini? Ama baktığında bişey isteyin hemen yapar. Küfür yok. Kötü söz yok. Sigara bile yok. Evinin ihtiyaclarini alır. Ama kendi maasindan sadece karsilansaydi nasıl olurdu bilemem

Arkadaşlar beni en çok merak ettiren bir durum... Bunu kendisine sordum ama cevap alamadım. Mesela cinsel ilişkiye sadece yatak odasında giriyordu... Ve girmeden önce odaların kapılarını kapatıyordu. Neden? Diye sordum cevap yok

Boşanın.

Tebrikler üstün çabaları sonunda artık sizi kaybetmiş.

Yakın dostlarım da öyle diyor. Sanırım süreci anlamlandiramadigim için.. Bir de seviyorsun haliyle..
sadaka mı verdiniz, birinin derdine derman mı oldunuz, birinin duasını mı aldınız bilemem. ama iyi ki çocuk olmamış bu adamdan.sizden boşansa çocuktan da boşanır bakmazdı
yoksa son kalan ruhunuzu da bitirirdi kesin.

Allah beni çok seviyor:)) Ben de O'nu... Çok şükür.. Yalnız yakın cevremin ve sizin yorumlarınız birebir aynı arkadaşlar:))

Biraz aklınız varsa bu kadar yol katetmisken o davadan geri dönmez siniz bence. Sizin değerinizi bilen,insan gibi muamele edecek biriyle aile olursunuz umarim

Allah beni çok seviyor:)) Ben de O'nu... Çok şükür.. Yalnız yakın cevremin ve sizin yorumlarınız birebir aynı arkadaşlar:))
aklın yolu bir demek ki :)))

görün görün bi de bizi beğenmeyen ,beddua eden üyeler var

Akıl yaşı ikokulda takılı kalmış gibi, ne tuhaf biri. Vazgeçmeyin aman aman kurtuluyorum diye şükredin.

Biraz aklınız varsa bu kadar yol katetmisken o davadan geri dönmez siniz bence. Sizin değerinizi bilen,insan gibi muamele edecek biriyle aile olursunuz umarim
İnşaallah ama evliliğe karşı çok mesafeliyim artık. Kaliteli yalnızlık daha iyi

Ağır hasta ya.
Asla kararından vazgeçme önce sana psikolojik baskı yapmış istediğini yaptırmış şimdi etrafa poz kesiyor ben ayrılmayı isteyen taraf değilimi oynuyor aman davayı geri çekeyim deme. Ayrıl kurtul bir de böyle şeylere inanıyorsan sadaka falan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…