Bence nüfusun dengeli artmasına katkı sağlamış sadece.. 19 sabıkalı pisliğin biri zaten gebersin.. sen o suçları biliyor musun da insan olmuş diyorsun belki çocuk sapığı kısaca topluma zararlı bi pislik eksilmiş dünyadan..Ya insanlar nasil algi oyunlarina manipulatif yazilara inaniyor
Dizilerde de aldatan insanlari sevdiriyorlar böyle insana.
Yahu bir insan öldürülmüs! Insan!
Saka gibi konu
Hangi hakim olsa kafa sallar bu yorumlara.. neyse..
Cok üzücü keşke gerçekten yoluna baksaydı ya allahim ne denir bilmemÇıksa da çocuğun siciline işleyecek geleceğini etkileyecek okul hayatini kariyerini inşallah ciksinda
Beni takip eden medeni(!) bir sapıktan taşıdığım çakı sayesinde kurtuldum.
Çakıyı göstermeseydim tenhada ne yapardı kimbilir.
Ağız dolusu küfür ediyorum da buraya yazamıyorum.. böyle kadınlara sken yaraniyo gerçekten.. tek dertleri testis yemek testis yesin de evlatmis dayak yemekmis umurlarinda degil..Cok üzücü keşke gerçekten yoluna baksaydı ya allahim ne denir bilmem
O insan dedigin yarin birgün senin evladına kızına musallat olursa görürsün insanlığı.. O zamnda dersin kimse öldürmesin o insanlığı ki o kızımı öldürsünHe ya.. adami da öldürseydiler iyice travma yasasaydi kizlari.
Insan öldürmeyi hakli cikariyorsunuz resmen...
Ona gülüyorum zaten.
Hanımefendi İzmir'de bir awm'de market içinde kadını hunharca döven bir adamı gördüm. Kimse de napıyorsun sen demedi.
Güvenliklerin gelmesini bile bekleyemedim kadına içim sızladı.
Bebek arabası önlerinde duruyordu ve o çiftin bebegiydi.
Araya girdim adam beni ittirdi rafların oraya dogru.
O kadar gözüm döndü ki raftan aldıgım konserve kutusunu adama fırlattım ve avazım çıktıgı kadar bagırdım.
Kadının saçları resmen adamın elinde kalmıştı.
Attıgın konserve kutusu adamı öldürebilirdi belki çünkü kafasına isabet etti.
Şimdi bu durumda kadına yardım edebilmek için hızlı davranmak zorundaydım.
Bu beni kötü bir insan mı yapıyor şimdi ?
O insan dedigin yarin birgün senin evladına kızına musallat olursa görürsün insanlığı.. O zamnda dersin kimse öldürmesin o insanlığı ki o kızımı öldürsün
Katil olmak için silah bıçak taşımaya gerek yok bunu neden anlamak ıstemıyorsunuz ?Adami kizin önünde öldürselerdi eger annesinin üstüne ozaman travma yasayabilir daha cok demek istedim.
Tabiki caba gösterirdim sevdiklerime koruma amacli. Ama o sürecte katil olmak icin zaten yaninda silah veya bicak tarzi seyler olmali insanin.
O da bende bulunmaz.
Bir tartismada katil olmak icin o yasanan arbede yani baya insan öldürme veya yaralama amacli aletlerin yaninda olmali insanin.
O da bu cocugun yanindaymis. Olmasaydi öldürme imkani olmayacakti.
O yüzden tavsiye etmem. Yani gercekten bu kadir denen cocuk korkutma amacli bicagi cikardi ve olaylarin seyrinde bu oldu diyelim ozaman kendi etmis kendi bulmus yani. Karsi tarafda o bicagi alabilir ve cocugu öldürebilirdi sonucta.
Hickimse değil iyiler mazlumlar zarar görmesin sadece.. ölen de insan değil bunu anla artık.. belki zararli bir ot olabilir.. mutfagimiza giren fare, bocek olabilir bu yani.. yani bu durumu zarali bir mahlukattan kurtulmak gibi düşün. Bilim adamları fareleri deney olarak kullanacağına bunun gibileri kullansın benceiste keske hickimse öldürülmese diyorum bende :))
Evet olabilirdi.Gecmis olsun. Sansliymissin ozaman.
Ama karsindaki elinden alir sana zarar verebilirdi degilmi? Veya sen öldürseydin sonra kadir gibi ceza alsaydin?
Herzaman düsündügümüz gibi ilerlemeyebilir olaylar.
Ben tavsiye etmiyorum kesici aletlerin kendini koruma amacli kullanilmasina.. ama herkesin kendi bilecegi is.
Katil olmak için silah bıçak taşımaya gerek yok bunu neden anlamak ıstemıyorsunuz ?
Biri size saldırdı dıyelım yerden bır tas alıp atmak bıle karsıdakı ınsanı öldürmeye yeter neresıne geldıgıne baglı , yada ıttınız dıyelim dustu kafasını vurdu hersey olabilir
O zamanda katil diyecekler , aa yanında bıçak taşımıyormuş , bibergazı yokmuş diye sucu hafıfletmeyecekler ,E hakim ama hos görmeyecek yaninda silah veya bicak tasiyani...
Tas atarak katil olmak var bicak cekerek katil olmak var.
Arada baya fark var yani.
Ki önceki sayfalarda bir iki üye bua deginmis zaten. Yani tekrarlamaya gerek yok
Kesinlikle öyle çocuklarını bırakıp giden kadından da beklenen cevaplar aslında şaşırmamak lazımBunun gibilere birşey olmuyo enteresan şekilde sıyrılıyor kurtuluyorlar olan emine gibilere oluyor cunku o kurtulmaya calisti cocugunu birakmadi
Bu tip olaylarda önce polisi arayıpNeden öldürmesin.
Neredeyse yarım kiloluk konserve kutusu.
Kafasına denk geldi.
O acıyla kafasını tutunca ben de avazım çıktıgı kadar bağırdım ve adam bana saldıramadı.
Asla kotü bir insan değılsiniz. Insan olmak bunu gerektirir. Fakat herkes insan olamiyor malesef. Fakat yasanilan haksizliklar bazen birine yardim ederken kendimizi sorgulamamiza sebep oluyor. Ben kizin birine yardim ettim. Hatta sarkintilik eden cocuklar ona saldirinca ben mudahale ettim. Kucagima bayildi. Otobusu hastaneye yonlendirdim.Yaninda oldum. Yanliz mahkemeye cagirildigimizda kendi gelmedi. Beni orada sehir magandalariyla ve tehtitleriyle birakti. Annemle mahkemeden nsil korkarak donduk endiseyle anlatamam. Iste bu yuzden yardim etmeye tereddut ediyorum. Ama yine de dayanamam heralde diye dusunuyorum.Hanımefendi İzmir'de bir awm'de market içinde kadını hunharca döven bir adamı gördüm. Kimse de napıyorsun sen demedi.
Güvenliklerin gelmesini bile bekleyemedim kadına içim sızladı.
Bebek arabası önlerinde duruyordu ve o çiftin bebegiydi.
Araya girdim adam beni ittirdi rafların oraya dogru.
O kadar gözüm döndü ki raftan aldıgım konserve kutusunu adama fırlattım ve avazım çıktıgı kadar bagırdım.
Kadının saçları resmen adamın elinde kalmıştı.
Attıgın konserve kutusu adamı öldürebilirdi belki çünkü kafasına isabet etti.
Şimdi bu durumda kadına yardım edebilmek için hızlı davranmak zorundaydım.
Bu beni kötü bir insan mı yapıyor şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?