Kadir Şeker'in kurtardığı kadının yaptığı adilik

geçen sene taksim metro girişinde adamın biri kadını tokatlıyordu, hemen müdehale ettiler ne yapıyorsun diye kadın bize döndü size ne kocam değil mi döver de sever de dedi. o gündür karışmam kimselere, biliyorum doğru değil benim yaptığım da ama insanları bu hale getirenler utansın.

Şunu şuraya kopyalayayım, benzer şeyler yazıp bir daha ban yemeyeyim:

Bu olay böyle bir şey.

Ya insanlar nasil algi oyunlarina manipulatif yazilara inaniyor

Dizilerde de aldatan insanlari sevdiriyorlar böyle insana.

Yahu bir insan öldürülmüs! Insan!

Saka gibi konu

Hangi hakim olsa kafa sallar bu yorumlara.. neyse..
Bence nüfusun dengeli artmasına katkı sağlamış sadece.. 19 sabıkalı pisliğin biri zaten gebersin.. sen o suçları biliyor musun da insan olmuş diyorsun belki çocuk sapığı kısaca topluma zararlı bi pislik eksilmiş dünyadan..

Beni takip eden medeni(!) bir sapıktan taşıdığım çakı sayesinde kurtuldum.
Çakıyı göstermeseydim tenhada ne yapardı kimbilir.

Gecmis olsun. Sansliymissin ozaman.

Ama karsindaki elinden alir sana zarar verebilirdi degilmi? Veya sen öldürseydin sonra kadir gibi ceza alsaydin?
Herzaman düsündügümüz gibi ilerlemeyebilir olaylar.

Ben tavsiye etmiyorum kesici aletlerin kendini koruma amacli kullanilmasina.. ama herkesin kendi bilecegi is.

Bence 3 çocuğunu bir pipi uğruna bıraktığı için baştan adi, şimdi böyle u dönüşü yapmasına şaşırmamak lazım. Tazminat da ister şimdi o. Ama cidden meyve soymak için yanında taşıyordu dedikleri bıçağı ne ara çıkardı, nasıl bıçaklama oldu onu araştırmaları lazım. Öyle veya böyle bu durumda keşke polisi çağırıp ondan sonra yoluna devam etseydi diyorum bende.

He ya.. adami da öldürseydiler iyice travma yasasaydi kizlari.

Insan öldürmeyi hakli cikariyorsunuz resmen...
Ona gülüyorum zaten.
O insan dedigin yarin birgün senin evladına kızına musallat olursa görürsün insanlığı.. O zamnda dersin kimse öldürmesin o insanlığı ki o kızımı öldürsün

Siz ortamdaki bir araci bulup savunmussunuz. Zarar verdiginiz aleti uzerinizde tasimiyordunuz. Konuda ismi gecen kisi de eger ortamdan bulsaydi ya da karsi tarafin bicagini kullansaydi zaten su an bunlar konusulmuyor olurdu. Her zaman dogru islemese de hukuk`un bir isleyisi mevcut.
Belki cinayetten degil ama daha hafifleyici bir suctan yargilanmali, o kisma katiliyorum. Ancak bu tarz olaylarin toplumsal etkisini de dusunmek gerekiyor, tamamen beraat edilmesi kisinin uzerinde kesici alet tasimasi ve bunu baskasi uzerinde -kendini hakli gordugu durumlarda- kullanmasinin yolunu acar. Bu kararlar suistimal edilmeye cok acik oluyor.

O insan dedigin yarin birgün senin evladına kızına musallat olursa görürsün insanlığı.. O zamnda dersin kimse öldürmesin o insanlığı ki o kızımı öldürsün

iste keske hickimse öldürülmese diyorum bende :))

Katil olmak için silah bıçak taşımaya gerek yok bunu neden anlamak ıstemıyorsunuz ?
Biri size saldırdı dıyelım yerden bır tas alıp atmak bıle karsıdakı ınsanı öldürmeye yeter neresıne geldıgıne baglı , yada ıttınız dıyelim dustu kafasını vurdu hersey olabilir

iste keske hickimse öldürülmese diyorum bende :))
Hickimse değil iyiler mazlumlar zarar görmesin sadece.. ölen de insan değil bunu anla artık.. belki zararli bir ot olabilir.. mutfagimiza giren fare, bocek olabilir bu yani.. yani bu durumu zarali bir mahlukattan kurtulmak gibi düşün. Bilim adamları fareleri deney olarak kullanacağına bunun gibileri kullansın bence

Evet olabilirdi.
Ama çakı olmasaydı adamı korkutamazdım.
Adam çakıyı görünce korktu ve kaçtı.

E hakim ama hos görmeyecek yaninda silah veya bicak tasiyani...
Tas atarak katil olmak var bicak cekerek katil olmak var.
Arada baya fark var yani.
Ki önceki sayfalarda bir iki üye bu konuya deginmis zaten. Yani tekrarlamaya gerek yok

E hakim ama hos görmeyecek yaninda silah veya bicak tasiyani...
Tas atarak katil olmak var bicak cekerek katil olmak var.
Arada baya fark var yani.
Ki önceki sayfalarda bir iki üye bua deginmis zaten. Yani tekrarlamaya gerek yok
O zamanda katil diyecekler , aa yanında bıçak taşımıyormuş , bibergazı yokmuş diye sucu hafıfletmeyecekler ,
ayrıca cocugun tutuklanırken yuzunu boynunu gordunuzmu sız ?
yara bere ıcındeydı , bıcak tasıyan kro (!) olsaydı gercekten kı bu sızın tabırınız o kadar yara bere almadan dırek bıcakla saldırır ısını bıtırırdı .

Neden öldürmesin.
Neredeyse yarım kiloluk konserve kutusu.
Kafasına denk geldi.
O acıyla kafasını tutunca ben de avazım çıktıgı kadar bağırdım ve adam bana saldıramadı.
Bu tip olaylarda önce polisi arayıp
Sonra da yangın var diye avazınız çıktığı kadar bağırmak gerekiyormuş.

Ben bunu anladım.

Çocuğun da adam direne kastıyla çakı taşıdığını düşünmüyorum.

Ama bir kez daha görmüş olduk ki

Silah beladır.

Kendinizi savunmak için içgüdüsel bir hamle yaparsınız cezasını ömür boyu çekersiniz. (

Asla kotü bir insan değılsiniz. Insan olmak bunu gerektirir. Fakat herkes insan olamiyor malesef. Fakat yasanilan haksizliklar bazen birine yardim ederken kendimizi sorgulamamiza sebep oluyor. Ben kizin birine yardim ettim. Hatta sarkintilik eden cocuklar ona saldirinca ben mudahale ettim. Kucagima bayildi. Otobusu hastaneye yonlendirdim.Yaninda oldum. Yanliz mahkemeye cagirildigimizda kendi gelmedi. Beni orada sehir magandalariyla ve tehtitleriyle birakti. Annemle mahkemeden nsil korkarak donduk endiseyle anlatamam. Iste bu yuzden yardim etmeye tereddut ediyorum. Ama yine de dayanamam heralde diye dusunuyorum.

Çok üzüldüm kadire inşAllah çıkar çok güzel şekilde sınavına girer kazanır ya.

Vatandaşı bir kenara koy polis bile açık şekilde kendine saldıran saldırgana suçluya müdahale edemiyor..

Haa müdahale ettigindede vayyy o polisin haline artık cezamı alır sürgün mü olur orası bilinmez..elin it kopuğu ya dolandırıcı ya hırsız yada birine bir zararı varki karakollara düşmüş polis ona çok nazik davranmak zorunda!!

Leş gibi içip karakola dusuyolar sabahına polisten şikayetçi oluyorlar darp etmiş diye..senin gibisine meydan dayağı az bile..

Arkadaş gerçekten bana dokunmayın yılan bin yaşasın bu modda yaşamak gerekiyor..çünkü karışınca sen suçlu oluyorsun bırak herkes hakettigini yaşasın..

İki arkadaşımın eşleri polis kavga ihbarı oluyor gidiyolar o hengamede canlarını ortaya koyuyorlar çünkü gözü dönmüş iki gurup var ayırmaya çalışıyorlar..daha sonra kavgada olanlar şikayet ediyor arkadaşlarimin eşlerini ve birine 9 milyar ceza verildi otekinede bir yıl silahına el konuldu ve maaş kesimi baya peki suçu ne, gerizekalı iki gurup kavga ediyor onları ayırmak bekleseymisler hepsi birbirini öldürdükten sonra leşlerini alsalarmis keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…