Ozaman şunu yazayım zorunda bıraktın beni çünkü. Çocugunla bir ortamdasın ve dostun sana saldırdı çocugunu da darp etti peki sen karşındakinin ölmesini istermisin ? Ben isterim hatta etleri lime lime edilsin. Kadir de bu hassaslık varmış ve Maalesef ki öldürdü bu yazılmış bir kader yaşadı ve bitti siz çok peşin konuşun bakalım hayatınız sizin cümlelerinizle ilerlemeyecek zamanla ögreneceksiniz yapmam olmaz nasıl olur kelimelerinin çaresiz kaldığınız da kullanıldığını.Siz karsilastirma yapiyorsunuz sorun orda.
Kadin yasadigi siddeti ve esini vs korudu diye o adami öldürmek kadiri hakli cikarmaz. Öldürmekten bahsediyoruz!
Aldatan bir erkek veya kadin da esim yetmedi o yüzden aldattim hakliyim gibi bir sacmaliga cikiyor konu..
Hakim de oh ellerine saglik pasam her kadini böyle koru demeyecek yani zaten...
kendını savunmak ıcın yanında bıcak tasıyan bır genc , dayak yıyen kadını kurtarmak ıstedı dıye herseyı hakedıyor ama sızın zıhnıyetınıze gore o nasıl olacak ?Ne farkeder yahu? Ne alaka bu karsilastirma?
Kadin ve dostu kötü insanlar diye öldürülmeyi hak mi ettiler?
Mahkemeye gidin söyleyin bir hakime sorun size ne diyecek bakalim
İyi de her insan yaşamayı hakediyor mu? Ben mesela keşke diyorum, çocuk istismarcıları da istismar etmeden önce tespit edilip öldürülebilse veya tecavüzcüler keske tespit edilse ve olay gerçekleşmeden ölse. Mesela Özgecan Aslanın katilleri? Keşke Özgecanın silahı veya bıçağı olsaydı da o onları öldürüp kurtulsaydı. O zamanda ama insan ölmüş diye üzülecek miydiniz gerçekten?
Keşkeee keşke ,İyi de her insan yaşamayı hakediyor mu? Ben mesela keşke diyorum, çocuk istismarcıları da istismar etmeden önce tespit edilip öldürülebilse veya tecavüzcüler keske tespit edilse ve olay gerçekleşmeden ölse. Mesela Özgecan Aslanın katilleri? Keşke Özgecanın silahı veya bıçağı olsaydı da o onları öldürüp kurtulsaydı. O zamanda ama insan ölmüş diye üzülecek miydiniz gerçekten?
Allah Kadire bir yazı yazmış ve orda ecel o insanın ölmesi gerektiğini kayda geçmiş o kadın sebep sadece ve Kadirin hayatında bir dönüm noktası bu. Şöyle düşünün Hz Hamza peygamber efendimizin amcası ve Hz Vahşi Peygamber Sav efendimizin amcasını öldürdü ve Allah peygamberimiz den affetmesini istedi. O yüzden sen takılma Allah şuan kadir için ve ölen şahıs için en iyisini biliyor.He ya.. adami da öldürseydiler iyice travma yasasaydi kizlari.
Insan öldürmeyi hakli cikariyorsunuz resmen...
Ona gülüyorum zaten.
kendını savunmak ıcın yanında bıcak tasıyan bır genc , dayak yıyen kadını kurtarmak ıstedı dıye herseyı hakedıyor ama sızın zıhnıyetınıze gore o nasıl olacak ?
Evet dedınız gecmıs sayfalara dondurup sacma sapan yorumları arattırmayın sımdı banaHerseyi hak ediyor derken? Kadir tüh kaka mi dedim?
Belki cidden istemeyerek öldürmüs dahi olabilir diye yorum da yazdim.
Ne yapacagim yani? Haksiza hakli mi diyecegim? Insan öldürmüs sonucta..
Sonra onlar iste hapisten kaçıyorlar ve yine sırf keyfe yolda okuldan çıkıp eve giden masum bir genç kızı tanımadan kasıt olmadan öldürüyorlar. Kusura bakmayın ama içeride veya dışarıda bir insana keyfi zarar veren, onu inciten, hayatı boyunca atlamayacağı izler bırakan, hayatını elinden alan insan için birileri iyi ki öldü diyor diye kimseyi yargılayamazsınız. Daha fazla cevap vermenin lüzumü yok, umarım bu tarz insanlarla karşılaşıp söylediklerinize pişman olacağınız şeyler başınıza gelmez. İyi günlerEvet her insan yasamayi hak ediyor.
Ulu orta toplum icinde degil belki ama hak ediyorlar.
Benim görüsüm bu yönde..
Evet dedınız gecmıs sayfalara dondurup sacma sapan yorumları arattırmayın sımdı bana
oncekiler icin biraz zor artik ama en azindan iyi bir nesil yetistirerek olabilir belki biraz duzelmeGerçekten resmen artık gormememiz ve duymamamiz için zorluyor böyle insanlar bizi.
Her durumda suçlu arayı bulmaya çalışan oluyor. Ya dayak yiyor, Ya öldürülüyor ya da suclaniyor.
..
Ancak bazı istisnalar var. Kaçsada kurtulamayan, çocuklarını alıp sokağa atmakla tehdit edilen , ailesi ile göz dağı verilen, gidecek Hiçbir yeri olmayan kişiler var.
Polis kapıya geldiğinde çocuğunun ölümüyle tehdit edilen kadınlar var.
Bunun çözümü nedir, Bu insan dışı yaratiklardan kurtulma yolu nedir bilemiyorum...
Sonra onlar iste hapisten kaçıyorlar ve yine sırf keyfe yolda okuldan çıkıp eve giden masum bir genç kızı tanımadan kasıt olmadan öldürüyorlar. Kusura bakmayın ama içeride veya dışarıda bir insana keyfi zarar veren, onu inciten, hayatı boyunca atlamayacağı izler bırakan, hayatını elinden alan insan için birileri iyi ki öldü diyor diye kimseyi yargılayamazsınız. Daha fazla cevap vermenin lüzumü yok, umarım bu tarz insanlarla karşılaşıp söylediklerinize pişman olacağınız şeyler başınıza gelmez. İyi günler
He ya.. adami da öldürseydiler iyice travma yasasaydi kizlari.
Insan öldürmeyi hakli cikariyorsunuz resmen...
Ona gülüyorum zaten.
Beni takip eden medeni(!) bir sapıktan taşıdığım çakı sayesinde kurtuldum.Yine de hakli cikarmaz ki?
Sonucta ortada bir bicak var.. kendiside de ölebilirdi degilmi? Yaninda bu tarz seyler tasiyanin ölme veya öldürme ihtimali ortada zaten.
Hic aciyamadim bu cocuga bu yüzden.
Kendi etmis kendi bulmus.
Kadina yardimci oldugu icin degil, yardim etme tarzindan dolayi...
Çıksa da çocuğun siciline işleyecek geleceğini etkileyecek okul hayatini kariyerini inşallah ciksindaKadir bence serbest birakilir ama ne zaman bilmem. Babasını yakan bir kiz vardi berat etti, sonuçta onda sadece anne ve kizin ifadesi vardi. O evde ne olduğunu bilinmedi 1 kere ateş ettik dedi, ama ceset yoktu yaktıkları icin kiz beraat etti. Kadirde eder ama sanirim biraz yatar çok üzücü ya, kadin ilk ifadesini değiştirdi yazik etti bence insan yardim eden birine bunu yapamazdi bari. Değiştireceksin ifadeni bıçağın ne işi varmış yanında diye yorum yapma. Kimse artik kimseye yardim etmez.
Kanunda bile nefsi müdafa gibi madde varken şu söylediğiniz fazlasıyla uç. Keşke o olayda kadıncağız öleceğine, onu öldürmeyi planlayıp, o amaçla yola çıkan koca kişisi ölseydi. O zaman hakimler bile kadına nefsi müdafa diyeceklerdi. Ama adama müebbet hapis verildi diye hatırlıyorum. Senelerce hukuk kitaplarını yalayıp yutan hakimleri bile haksız çıkarır yorumlarınız.
Malesef herkes sizin, benim gibi karıncayı bile incitmekten korkar değiller. Bir bira parasına adam öldürebilecek, ufacık bir kız bebeğe tecavüz edebilecek kadar ahkak ve merhamet yoksunu şeytanlar var aramızda.
Acımasız, gözünü kırpmadan sizin yada sevdiğiniz birinin canını alabilecek birinin saldırısına maruz kalsanız, "herkes yaşamayı hak eder" deyip öylece bakar mısınız? Kendinizi ve sevdiğinizi (belki çocuğunuzu) korumak için çabamı gösterirsiniz. O arbede de katil olsanız asıl suçlu siz mi olursunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?