- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
ee geçen şey oldu ya istanbulda bi adam bıçakla kafeye girdi, millete saldırdı polis önce yaraladı adam yine de saldırmaya devam edince vurdu diye medyada polis linç edildi niye adamı öldürdünüz diye. Hakikaten millete karışmamak gerek.Çok üzüldüm kadire inşAllah çıkar çok güzel şekilde sınavına girer kazanır ya.
Vatandaşı bir kenara koy polis bile açık şekilde kendine saldıran saldırgana suçluya müdahale edemiyor..
Haa müdahale ettigindede vayyy o polisin haline artık cezamı alır sürgün mü olur orası bilinmez..elin it kopuğu ya dolandırıcı ya hırsız yada birine bir zararı varki karakollara düşmüş polis ona çok nazik davranmak zorunda!!
Leş gibi içip karakola dusuyolar sabahına polisten şikayetçi oluyorlar darp etmiş diye..senin gibisine meydan dayağı az bile..
Arkadaş gerçekten bana dokunmayın yılan bin yaşasın bu modda yaşamak gerekiyor..çünkü karışınca sen suçlu oluyorsun bırak herkes hakettigini yaşasın..
İki arkadaşımın eşleri polis kavga ihbarı oluyor gidiyolar o hengamede canlarını ortaya koyuyorlar çünkü gözü dönmüş iki gurup var ayırmaya çalışıyorlar..daha sonra kavgada olanlar şikayet ediyor arkadaşlarimin eşlerini ve birine 9 milyar ceza verildi otekinede bir yıl silahına el konuldu ve maaş kesimi baya peki suçu ne, gerizekalı iki gurup kavga ediyor onları ayırmak bekleseymisler hepsi birbirini öldürdükten sonra leşlerini alsalarmis keşke.
Katılıyorum, konunun özünde çocuğa üzüldük mü üzüldük, gencecik bir çocuk sırf insani ve vicdani duygularıyla hiç tanımadığı bir kadını kurtarmak için müdahale etti ve şimdi yargılanacak yıllarca hapis yatacak, karşı taraf belki hasım belleyecek intikam almak isteyecek bilemiyoruz fakat bıçak taşımak suç, bu gibi davalar emsalde oluyor aynı zamanda ve bazı insanlara istemeden cesarette veriyor, bugün bir başkası hasmını öldürüp küçük bir çocuğa tacizde bulunuyordu, bir kadını dövüyordu deyip kendini kurtarmaya çalışabilir, ki Kadir olası bir kadına şiddet/cinayet vakası olarak medyaya yansıdığından daha büyük bir kitlenin dikkatini çekti, yaklaşık 1 ay kadar önce 16 yaşında bir çocuk okul arkadaşlarının kavgasını ayırmak için araya girdiğinde, arkadaşının üstünde taşıdığı bıçakla öldürüldü, artık maalesef çoluk çocuğun elinde bıçak var, insanı öldürebilecek bıçak, silah kimin elinde olursa olsun, tehlikeli, zarar verici, öldürücü aletler olduğu gerçeği değişmiyor.Siz ortamdaki bir araci bulup savunmussunuz. Zarar verdiginiz aleti uzerinizde tasimiyordunuz. Konuda ismi gecen kisi de eger ortamdan bulsaydi ya da karsi tarafin bicagini kullansaydi zaten su an bunlar konusulmuyor olurdu. Her zaman dogru islemese de hukuk`un bir isleyisi mevcut.
Belki cinayetten degil ama daha hafifleyici bir suctan yargilanmali, o kisma katiliyorum. Ancak bu tarz olaylarin toplumsal etkisini de dusunmek gerekiyor, tamamen beraat edilmesi kisinin uzerinde kesici alet tasimasi ve bunu baskasi uzerinde -kendini hakli gordugu durumlarda- kullanmasinin yolunu acar. Bu kararlar suistimal edilmeye cok acik oluyor.
Bu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.
Bir de sabıkalı herif için 3 çocuğunu terketmiş.
İğrenç pislik kadın.
YAZIKLAR OLSUN!!!
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz.
DHA muhabirine konuşan Ayşe D. ise, "'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz" dedi.
'Ben Özgür'le severek birlikte oldum, onun için üç çocuğumu bıraktım'
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz - 11.02.2020, Sputnik Türkiye
Konya'da Özgür Duran’ı, Ayşe D.’yi döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in tutukluluğuna itiraz... 11.02.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
Bence herkesin az biraz hukuk bilmesi lazım ben bunu anladım.Katil olmak için silah bıçak taşımaya gerek yok bunu neden anlamak ıstemıyorsunuz ?
Biri size saldırdı dıyelım yerden bır tas alıp atmak bıle karsıdakı ınsanı öldürmeye yeter neresıne geldıgıne baglı , yada ıttınız dıyelim dustu kafasını vurdu hersey olabilir
Bence olayı bilmeden konuşmak doğru olmaz. Kadının ifadesine bakınca da kadın haklı. Gencin niyeti belli ki iyi temiz. Ama bıçak taşıması doğru değil arkadaşlar. Kim olursa olsun. Ölen adam pisliğin teki olabilir. Ama kadının dediğine göre de adam kadına şiddet uygulamıyormuş üstelik kadın sorun yok sen git demiş. Kadir buna rağmen kalmayı tercih etmiş. Belki adam ona küfürler edince o da kendini kaybetti. Bir iyilik yapmak isterken nelere sebep olmuş. Gereksiz kahramanlık biri sana git dediyse gitmek gerekiyor. Adam kadini öldürseydi bu Kadir müdahale etmediği için değil,kadın yardım istemediği için olacaktı,adam da silah bile yokmuş.Şimdi kadir suçsuz bulunursa katiller için bahane hazır olacak. Birini savunuyordum,nefsi müdafaaydı gibi.Kadir de ifadesinde adamın kadına değil banklara vurduğunu belirtmiş. Kadın doktora gitmiş darp izi de yok. Kadir nefsi müdaafayla kendini savunmuş,kadını savunmuş olmamış.Adamın bacağını kolunu da ysralayabilirdi o arbede de kalbine sapladığını farketmedi muhtemelen. Yazık oldu evet ama affedilirse başkalarına da gün doğacak doğruya doğru yanlışa yanlış demek gerekiyor. O zaman herkes yaninda bıçak taşısın tartışmada saplasına çıkar olay.
Siz, tinercilerin oldugu , kotu olaylariyla ün salmis mahalleye gitmek zorunda olsaniz, ne yapardiniz? merak ettimYine de hakli cikarmaz ki?
Sonucta ortada bir bicak var.. kendiside de ölebilirdi degilmi? Yaninda bu tarz seyler tasiyanin ölme veya öldürme ihtimali ortada zaten.
Hic aciyamadim bu cocuga bu yüzden.
Kendi etmis kendi bulmus.
Kadina yardimci oldugu icin degil, yardim etme tarzindan dolayi...
Hickimse değil iyiler mazlumlar zarar görmesin sadece.. ölen de insan değil bunu anla artık.. belki zararli bir ot olabilir.. mutfagimiza giren fare, bocek olabilir bu yani.. yani bu durumu zarali bir mahlukattan kurtulmak gibi düşün. Bilim adamları fareleri deney olarak kullanacağına bunun gibileri kullansın bence
Bunlar daha çocukYanında kesici kısmı 13 cm bıçakla gezen masum insan mı olur? Amacı sadece elma armut kesmek olsa isviçre çakısı gibi ufak bir şey taşır. Bende de bu tarz çakı var ama kimseyi öldüremem. O zaman herkes elinde kocaman bıçakla gezip kendi adaletimizi tesis edelim. Hukuk ve adalet herkes içindir aması olmaz. O zaman mahkemeye gerek yok biçip keselim.
Çocukta masum değil. Gerekçes ne olursa olaun birini öldürdü üstelikle kendi kocaman bıçağıyla.
Bunlar daha çocuk
Benim kızımda 19 yaşında
Son çıkan haberlerden sonra kızım evde olan bıçağı almış
Çantasına koymuş
Şu orduda öldürülen kızdan sonra
Haberim yok
Birgün avm ye gidiyor güvenlik görüyor kızımdaki bıçağı
Sonrasını kızım şöyle anlattı
Güvenlik kızımdaki bıçağı soruyor
Korunma amaçlı diyor kızım
Güvenlik bu çok yanlış bunu taşıman senin başına iş açanilir
O yüzden al bu biber sipreyini bıçağı eve bırak diyor
Ne amaçla aldı kadir bu bıçağı bilemiyorum ama büyük ihtimalle kendini korumak içindir
Hedefi tıp olan, kütüphaneden dönen bir gençten bahsedince ben üzülüyorum açıkçası karismasaydi daha iyiydi öyleyseYine de hakli cikarmaz ki?
Sonucta ortada bir bicak var.. kendiside de ölebilirdi degilmi? Yaninda bu tarz seyler tasiyanin ölme veya öldürme ihtimali ortada zaten.
Hic aciyamadim bu cocuga bu yüzden.
Kendi etmis kendi bulmus.
Kadina yardimci oldugu icin degil, yardim etme tarzindan dolayi...
Konuyla alakasız ama size karşı gözlerimden kalpçikler çıkıyor.İnsan veya hayvan öldürmenin aması yoktur. O zaman sokak köpeği zarar verdi öldürelim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?