Kadir Şeker'in kurtardığı kadının yaptığı adilik

Bıçak elinde gelmis diyor, kasten öldürdüğünü düşünüyorm diyor. Basta meyve bıçağı denildi ama dün beni avukat aradi 21 cm bicakmis dedi.

Yahu konserve kutusu mu öldürecekmis insani?

Ben ne diyorum. Bu cocuk aptalmis diyorum.
Bicak cekmesine mi gerek varmis diyorum!
Kendisi de ölebilirdi diyorum! Ama öldürmüs diyorum!

Neyse cidden daha fazla yoramam kendimi.. ne vicdansizim ne de yanlis birsey söyledigimi düsünmüyorum.

Ah vah edip kadir insan öldürdü diye üzülmem gerekmiyor herkes gibi...

Adam yumruk attığı gibi kaçtı gitti zaten. Magandanin plakasını alıp polisi aradim.Kadının yanina gittim hastaneye gittik beraber o an yapabileceğim yalnızca buydu. Digerleri de izleyip araçlarına binip medenice(!) ayrıldılar olay yerinden.
Ama biber gazı, beyzbol sopası mevcut.Medenice şiddet görmeyi bekleyemem. Bekleyenler buyursun.
Hayatta olumlu olumsuz ne varsa bana döneceği ihtimaliyle yaşayan bir insanım.Medenice kurtarılmayı ve kurtarmayı bekleyenlere de saygı duyarım

Bıçak elinde gelmis diyor, kasten öldürdüğünü düşünüyorm diyor. Basta meyve bıçağı denildi ama dün beni avukat aradi 21 cm bicakmis dedi.
Hep ezberlenmis ifadeler, geçen gün haberlerde de cıktı mümkün olsam oğlumu diriltip hapse atacaklar diyo. Evet oğlun dirilse gireceği tek yer hapis çünkü. Bi insan başka bi insani tanımadan nasıl kasıt olabilir?

Valla bende öyle düşünüyorum. Bizler o kadar şanslı coğrafyada yaşamıyoruz. Hoş neden yaşamıyoruz görmüş oluyoruz bu tarz olaylarda, kendini korumaya çalışana kasıt var diyen, yok işte polis arasaydı yeterdi diyen oldukça demek ki şaşırmamak lazimmis bu tarz olaylara

Adam orda bile değil, tabiki ne kadar kötü olursa olsun onun evladi ama olayi olduğu gibi anlatılması gerek. Kizda öyle bilmiyorum insallah kadir cikar ya da az bir ceza alir

Bu yoruma ımzamı atıyorum ,

Ya insanlar nasil algi oyunlarina manipulatif yazilara inaniyor

Dizilerde de aldatan insanlari sevdiriyorlar böyle insana.

Yahu bir insan öldürülmüs! Insan!

Saka gibi konu

Hangi hakim olsa kafa sallar bu yorumlara.. neyse..
Yazmayım diyorum ama tutamıyorum kendimi Emine kızının gözü önünde öldürülürken ordan birisi müdahale etseydi o çocuk bu travmayı yaşamayacaktı. Siz iyimisiniz nasıl bir konu var önünüzde ve gülebiliyorsunuz ? Kendi zekanızca ironi yaptıgınızı falan mı zannediyorsunuz acaba? Komik duruyorda.

Adam orda bile değil, tabiki ne kadar kötü olursa olsun onun evladi ama olayi olduğu gibi anlatılması gerek. Kizda öyle bilmiyorum insallah kadir cikar ya da az bir ceza alir
yok geçen haber programına çıkmıştı. Hiç tekin gelmemişti, zaten daha önce tanışıklığı olmayan, aralarında olay geçmeyen 2 insan arasında kasıt olamaz diyor çoğu avukat. Daha önce emsalleri olmuş. Diğer tanıklarda zaten çocuk için ifade vermiş. Kadının ifadesi çelişki, ne demek darp raporu verdiler ama darp etmemişti beni. Yok işte Kadir de Özgürü darp etti. Fotografta bile çocuğun darp edildiği ortadaydı.

Siz karsilastirma yapiyorsunuz sorun orda.

Kadin yasadigi siddeti ve esini vs korudu diye o adami öldürmek kadiri hakli cikarmaz. Öldürmekten bahsediyoruz!

Aldatan bir erkek veya kadin da esim yetmedi o yüzden aldattim hakliyim gibi bir sacmaliga cikiyor konu..

Hakim de oh ellerine saglik pasam her kadini böyle koru demeyecek yani zaten...

yazmak ıstedıgım cok sey var ama banlanmak ıstemıyorum kıbleyıp gecıyorum uyeyı

Eşi değil yanlız dostu ! cunku bu kadın 3 cocugunu bırakıp 19 suctan sabıkalı bu adamla dost hayatı yasıyor

Bunun gibilere birşey olmuyo enteresan şekilde sıyrılıyor kurtuluyorlar olan emine gibilere oluyor cunku o kurtulmaya calisti cocugunu birakmadi

Gerçekten resmen artık gormememiz ve duymamamiz için zorluyor böyle insanlar bizi.

Her durumda suçlu arayı bulmaya çalışan oluyor. Ya dayak yiyor, Ya öldürülüyor ya da suclaniyor.
..

Ancak bazı istisnalar var. Kaçsada kurtulamayan, çocuklarını alıp sokağa atmakla tehdit edilen , ailesi ile göz dağı verilen, gidecek Hiçbir yeri olmayan kişiler var.

Polis kapıya geldiğinde çocuğunun ölümüyle tehdit edilen kadınlar var.

Bunun çözümü nedir, Bu insan dışı yaratiklardan kurtulma yolu nedir bilemiyorum...

He ya.. adami da öldürseydiler iyice travma yasasaydi kizlari.

Insan öldürmeyi hakli cikariyorsunuz resmen...
Ona gülüyorum zaten.

Eşi değil yanlız dostu ! cunku bu kadın 3 cocugunu bırakıp 19 suctan sabıkalı bu adamla dost hayatı yasıyor

Ne farkeder yahu? Ne alaka bu karsilastirma?

Kadin ve dostu kötü insanlar diye öldürülmeyi hak mi ettiler?

Mahkemeye gidin söyleyin bir hakime sorun size ne diyecek bakalim

Neden öldürmesin.
Neredeyse yarım kiloluk konserve kutusu.
Kafasına denk geldi.
O acıyla kafasını tutunca ben de avazım çıktıgı kadar bağırdım ve adam bana saldıramadı.

Ona gülüyorum zaten.
İyi de her insan yaşamayı hakediyor mu? Ben mesela keşke diyorum, çocuk istismarcıları da istismar etmeden önce tespit edilip öldürülebilse veya tecavüzcüler keske tespit edilse ve olay gerçekleşmeden ölse. Mesela Özgecan Aslanın katilleri? Keşke Özgecanın silahı veya bıçağı olsaydı da o onları öldürüp kurtulsaydı. O zamanda ama insan ölmüş diye üzülecek miydiniz gerçekten?

Ona gülüyorum zaten.
İyi de her insan yaşamayı hakediyor mu? Ben mesela keşke diyorum, çocuk istismarcıları da istismar etmeden önce tespit edilip öldürülebilse veya tecavüzcüler keske tespit edilse ve olay gerçekleşmeden ölse. Mesela Özgecan Aslanın katilleri? Keşke Özgecanın silahı veya bıçağı olsaydı da o onları öldürüp kurtulsaydı. O zamanda ama insan ölmüş diye üzülecek miydiniz gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…