Kadir Şeker'in kurtardığı kadının yaptığı adilik

Bu ülkenin kadını şiddeti , öldürülmeyi, yerlerde sürünmeyi hak ediyor. Lanet olsun.

"ben özgür'le severek birlikte oldum. onun için üç çocuğumu bıraktım.(...)özgür ile çok güzel günlerimiz oldu. bir insanı geçmişiyle yargılamamak gerekir. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz. ne yaptıysa uyuşturucu yüzünden yaptı. ama ben elimden geleni yapıp, onu bu durumdan kurtardım.(...) "

ahahahaahaaa

böyle cahil tiplerle hiç bir şekilde bir münasebette bulunulmaması gerektiğini gösteren ifadedir.

sen tüm iyi niyetinle yardım etmek istersin ama sonunda olan sana olur. gelir ''kocam değil mi döver de sever de'' dediği an kalırsın ortada. o yüzden bırakacaksın kendi hallerine dayak mı yiyorsun bırak yesin, gebertiyorlar mı bırak gebertsinler.

zaten aklı başında bir kadın kendisini o konuma düşürmez. kendisi o duruma geldiyse de bunu kendisi istemiştir. çocuk kendi başını yaktığıyla kaldı. birde üstüne kadının bu açıklaması üstüne tuz biber olmuş.

var mı böyle bir şey ya. kendini koysana o çocuk yerine, dışarıda böyle bir olaya denk geliyorsun kadının o haline üzülüp yardım ediyorsun ve çıkan tartışma sonunda adamı öldürüyorsun ve kadın çıkıp sana kocamı sen öldürdün, karı-koca arasında olan bir tartışmaydı diyor. o an yaşayabileceğin psikolojiyi düşünebiliyor musun.

geçmiş olsun umarım çocuk bu durumu en hafif şekilde atlatır, gencecik yaşında hayatı kararmaz.

cahillik böyle bir şey, yardım edersin neden yardım ettin der, etmezsin bu sefer kimse yardım etmedi, bu adam bana saldırıyor beni koruyun diye haykırır. ortaları yok, savundukları bir şey de yok tek yaptıkları bulundukları kabın şeklini almak.

Bıçak kiminmis ?

Neden bacağından karnından değilde Tam.kalbine saplamis ki ?

Koca hayatı gitti gencin .
Bıçak kadirinmiş. Daha önce kütüphaneden dönerken sıkıştırmışlar çocuğu, o da önlem olarak ara da yanına almaya başlamış...

Çocuğu boğmuş, daha sonra çocuk kaçınca peşinden gelmiş adam bu da korkup saplamış. Anladığım kadarı ile

Benim esim emniyet calisani ve oda genelde yardim edenin basinin cok agridigini anlatiyor cok degisik olaylar duyuyorm bende medyada olmayip esimden duydugum
Başka platformlarda bazı paylaşımlar okumuştum. Yardım etmeye çalışırken dayak yiyen, ceza alan. Birdaha asla elimi sürmem diyorlardı. Abartı sandım bazılarını da açıkçası ama demek onlar gerçekmis. Çok yazik

bundan sonra yaniyoruz desek kimse bir bardak su dökmez üstümüze.
çocuklarinin vebalini düşünmeyen kadirimi düşünecek
bulur kendine yeni bir özgür olur biter.

Yine banlanacağımı biliyorum. Sabahtan beri bu haber ile kizini öldüren kocasi icin gözyaşi döken kadını zihnimden atamıyorum.

Erkek kutsal bu cografyada. Cocuk her zaman olur kocasız kalamam , koca olduktan sonra cocuk her daim olur, kötü de olsa basinda adamın olsun, tabi ki secim yapmam gerekirse kocam olur bosandiktan sonra nereye giderim ben, kocami cocuklarimdan daha cok seviyorum diyen 2 kadin tanidim.

Ikisi de lisans mezunu ama dibine kadar muhafazakar ailelerdendi.

Vakti zamaninda dayak yiyen komşumu polise sikayet ettim diye komşu abla bana tavır aldi. Neymis o onun kocasiymis severmis de dovermis de. Senin aglamalarindan bagirmalarindan rahatsiz oluyorum dedim. Aman dayak yemeyen aglamayan kavga etmeyen karı koca var mı dedi bana. Şok oldum..

Karşımda 10 yerinden bicaklanan kadin gorsem degil mudahele etmek polisi bile aramam.Güler geçer giderim.

Tıp okumak isteyen bir gencin hayatı, kocişim de kocişim ben bilmem beyim bilir diyen yobaz kezbaniçe tarafindan bitirildi.

çocuk bitti artik

Bir de bir insanın 19 sabıkası olması onun kötü olduğu anlamına gelmez demiş. 19 sabıka, 19 farklı suç işlemiş olduğu anlamına gelmiyor mu?

bizim yan blokta bir komsu var
kadin allahin her gunu bir posta dayak yiyor 84 daireli sitenin hepsi aramistir heralde polisi
polis her geldiginde kocamdan sikayetci degilim dedi yolladi
simdi kadinin sesi gelince millet muzigin sesini aciyor yarin obur gun sokaga ciksa imdat dese kimse inip bakmaz heralde ben bakmam en azindan

Daha once de burada kadina siddet konulari acildi ve bir tanesine de yorum yazmistim. "Birilerini kurtarmak, korumak devletin gorevidir sokaktaki vatandaşin degil ben karismazdim" yazmistim da herkes coşmuştu.

"vayy cevredekiler nasil mudahale etmeyip seyrederler, eli bicakli saldirgana ben olsam üstüne şöyle atilirdim, yok başina boyle vururdum, bicak darbesinden ölmez en fazla yaralanir diye bicagi kucumseyip kurtarma senaryolari atip tutuyorlardi" bakin bakalim minnacik meyve bicagiyla neler oluyormuş.

Yazik oldu cocuga...

kocişi olmazsa kimle halvet olacaklar

o genç olmasa kadın ölecekti, 3 çocuk annesiz kalacaktı
nihayetinde delikanlı ergenlik döneminin etkisiyle kadincagizi dusunmeden kurtarmak istemis olabilir

keske kadin ölseymis

Olacağı bu. Sizler kadına insan olarak değer verip kurtarmaya çalışıyorsunuz, kadın bu şekilde yaşamayı kendine layık görüyor.

Unutmadığımdan "Coğrafya kader" dedim Müdürüm.

Ben bu haberden çıkayım, içim titredi, oğluma baktıkça hele.

Bu devirde kavga gördükleri zaman bile geçip gidiyor insanlar.
İstisnai çıkar böyle Kadir gibi adamlar. Ki artık çıkacağı varsa da çıkmaz.
Devletin ne kadar koruyabildiği aşikar.
Devlet polis gelene kadar öldürüldü onca kadın...
Biliyorum bunlar içten gelenler değil söylenmesi gerekenler. Yoksa herkes herseyi biliyor.
Dua edelim de devletin korumasına muhtaç durumlara düşmeyelim.

Dogru ben esimden neler duyuyorm agzim acik kaliyor polis kendisi cok cok seyler anlatiyor medyada gorunen gibi degil hic bsy sizlere tek tavsiyem yolda yururken kimseyle dalasmamak

Olacağı bu. Sizler kadına insan olarak değer verip kurtarmaya çalışıyorsunuz, kadın bu şekilde yaşamayı kendine layık görüyor.
okadar insan hergun birileri aramis dusunebiliyomusunuz dun polis gelmis kadin yollamis bugun biri tekrar aramis yine yollamis ertesi gun bidaha baskasi yollamis yine ayni cevap bu kadar insan hayatindan endise etmis sen etmemissen bundan sonra ortaya yalin ayak koşsa allah yaratti diyip kimse yardim etmez adim gibi eminim
bunlarim yuzunden iste insan birine yardim etmeye korkuyor demekki biri kazara kapisina dayanip adamin ustune cullansa kadin kocamda kocam diyip komsuyu yollayacak kotese

nihayetinde delikanlı ergenlik döneminin etkisiyle kadincagizi dusunmeden kurtarmak istemis olabilir

keske kadin ölseymis
Kadın ölseydi bu sefer onun için üzülecek, onun için adalet arayacaktık. Yeni bir kadın cinayeti kahramanımız olacaktı.

keske kadin ölseymis
Duygusal bakınca çocuğu haklı görüyoruz ama inanın karışmak yerine emniyeti aramak çok daha mantıklı, belki çocuk ayırmak isterken kendisi ölecekti, düşünsenize çocuk ölmüş erkek şiddetinden kurtarılmaya çalışılan kadın yine aynı ifadeyi vermiş, şimdi herkesin sinirleri nasıl tepesine çıktıysa o zaman daha çok sinir olacaklardı, sonuçta bir gencin hayatı karardı değdi mi?
Keşke kadın ölseydi diyorsunuz da bu ifade olmayacaktı, o vakit biz tüm kadın cinayetlerine lanet okuduğumuz gibi bu haberdeki kadının ölümü ardında da erkek terörüne lanet okuyacak, kadın için gözyaşı dökecektik, bu tip ifadeler kafamızı o kadar karıştırıyor ki kim suçlu, kim mağdur, kim mazlum işin içinden çıkamıyoruz, neye nasıl tepki versek, ne düşünsek bilemez hale geliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…