Bıçak kadirinmiş. Daha önce kütüphaneden dönerken sıkıştırmışlar çocuğu, o da önlem olarak ara da yanına almaya başlamış...Bıçak kiminmis ?
Neden bacağından karnından değilde Tam.kalbine saplamis ki ?
Koca hayatı gitti gencin .
Başka platformlarda bazı paylaşımlar okumuştum. Yardım etmeye çalışırken dayak yiyen, ceza alan. Birdaha asla elimi sürmem diyorlardı. Abartı sandım bazılarını da açıkçası ama demek onlar gerçekmis. Çok yazikBenim esim emniyet calisani ve oda genelde yardim edenin basinin cok agridigini anlatiyor cok degisik olaylar duyuyorm bende medyada olmayip esimden duydugum
bizim yan blokta bir komsu varBaşka platformlarda bazı paylaşımlar okumuştum. Yardım etmeye çalışırken dayak yiyen, ceza alan. Birdaha asla elimi sürmem diyorlardı. Abartı sandım bazılarını da açıkçası ama demek onlar gerçekmis. Çok yazik
kocişi olmazsa kimle halvet olacaklarYine banlanacağımı biliyorum. Sabahtan beri bu haber ile kizini öldüren kocasi icin gözyaşi döken kadını zihnimden atamıyorum.
Erkek kutsal bu cografyada. Cocuk her zaman olur kocasız kalamam , koca olduktan sonra cocuk her daim olur, kötü de olsa basinda adamın olsun, tabi ki secim yapmam gerekirse kocam olur bosandiktan sonra nereye giderim ben, kocami cocuklarimdan daha cok seviyorum diyen 2 kadin tanidim.
Ikisi de lisans mezunu ama dibine kadar muhafazakar ailelerdendi.
Vakti zamaninda dayak yiyen komşumu polise sikayet ettim diye komşu abla bana tavır aldi. Neymis o onun kocasiymis severmis de dovermis de. Senin aglamalarindan bagirmalarindan rahatsiz oluyorum dedim. Aman dayak yemeyen aglamayan kavga etmeyen karı koca var mı dedi bana. Şok oldum..
Karşımda 10 yerinden bicaklanan kadin gorsem degil mudahele etmek polisi bile aramam.Güler geçer giderim.
Tıp okumak isteyen bir gencin hayatı, kocişim de kocişim ben bilmem beyim bilir diyen yobaz kezbaniçe tarafindan bitirildi.
çocuk bitti artik
Haber özelinde duygusal olarak bakınca tutuklanan çocuğa çok üzüldüm, haber ilk yayınlandığında içim cız etti, gencecik bir çocuğun geleceği karardı dedim fakat aman hanımlar rica ediyorum suçu suçluyu övdüğünüzü düşündürecek yorumlardan kaçının zira yarın biri çıkar hasmını x kadını dövüyordu öldürdüm diyerek kendini savunur ve suçlar normalleşmeye başlar.
Night tirbişon diyorsun, bıçak diyorsun, minnoşum anne terliği silah kabul edildi unuttun sanırım:)))
Öte yandan kadının ifadesine bakınca ve bugüne kadar bir kavgaya taraf olmadığı halde araya girip ayırmaya çalışanlarla ilgili haberleri de düşününce, insanı yardım etmekten soğutuyorlar, ki olan hep araya girene oluyor, ya ölüyor ya katil oluyor, sanırım en güzeli hiç karışmadan direkt emniyet güçlerine haber vermek
Olacağı bu. Sizler kadına insan olarak değer verip kurtarmaya çalışıyorsunuz, kadın bu şekilde yaşamayı kendine layık görüyor.bizim yan blokta bir komsu var
kadin allahin her gunu bir posta dayak yiyor 84 daireli sitenin hepsi aramistir heralde polisi
polis her geldiginde kocamdan sikayetci degilim dedi yolladi
simdi kadinin sesi gelince millet muzigin sesini aciyor yarin obur gun sokaga ciksa imdat dese kimse inip bakmaz heralde ben bakmam en azindan
Haber özelinde duygusal olarak bakınca tutuklanan çocuğa çok üzüldüm, haber ilk yayınlandığında içim cız etti, gencecik bir çocuğun geleceği karardı dedim fakat aman hanımlar rica ediyorum suçu suçluyu övdüğünüzü düşündürecek yorumlardan kaçının zira yarın biri çıkar hasmını x kadını dövüyordu öldürdüm diyerek kendini savunur ve suçlar normalleşmeye başlar.
Night tirbişon diyorsun, bıçak diyorsun, minnoşum anne terliği silah kabul edildi unuttun sanırım:)))
Öte yandan kadının ifadesine bakınca ve bugüne kadar bir kavgaya taraf olmadığı halde araya girip ayırmaya çalışanlarla ilgili haberleri de düşününce, insanı yardım etmekten soğutuyorlar, ki olan hep araya girene oluyor, ya ölüyor ya katil oluyor, sanırım en güzeli hiç karışmadan direkt emniyet güçlerine haber vermek
Bu devirde kavga gördükleri zaman bile geçip gidiyor insanlar.Haber özelinde duygusal olarak bakınca tutuklanan çocuğa çok üzüldüm, haber ilk yayınlandığında içim cız etti, gencecik bir çocuğun geleceği karardı dedim fakat aman hanımlar rica ediyorum suçu suçluyu övdüğünüzü düşündürecek yorumlardan kaçının zira yarın biri çıkar hasmını x kadını dövüyordu öldürdüm diyerek kendini savunur ve suçlar normalleşmeye başlar.
Dogru ben esimden neler duyuyorm agzim acik kaliyor polis kendisi cok cok seyler anlatiyor medyada gorunen gibi degil hic bsy sizlere tek tavsiyem yolda yururken kimseyle dalasmamakBaşka platformlarda bazı paylaşımlar okumuştum. Yardım etmeye çalışırken dayak yiyen, ceza alan. Birdaha asla elimi sürmem diyorlardı. Abartı sandım bazılarını da açıkçası ama demek onlar gerçekmis. Çok yazik
okadar insan hergun birileri aramis dusunebiliyomusunuz dun polis gelmis kadin yollamis bugun biri tekrar aramis yine yollamis ertesi gun bidaha baskasi yollamis yine ayni cevap bu kadar insan hayatindan endise etmis sen etmemissen bundan sonra ortaya yalin ayak koşsa allah yaratti diyip kimse yardim etmez adim gibi eminimOlacağı bu. Sizler kadına insan olarak değer verip kurtarmaya çalışıyorsunuz, kadın bu şekilde yaşamayı kendine layık görüyor.
Kadın ölseydi bu sefer onun için üzülecek, onun için adalet arayacaktık. Yeni bir kadın cinayeti kahramanımız olacaktı.o genç olmasa kadın ölecekti, 3 çocuk annesiz kalacaktı
nihayetinde delikanlı ergenlik döneminin etkisiyle kadincagizi dusunmeden kurtarmak istemis olabilir
keske kadin ölseymis
Duygusal bakınca çocuğu haklı görüyoruz ama inanın karışmak yerine emniyeti aramak çok daha mantıklı, belki çocuk ayırmak isterken kendisi ölecekti, düşünsenize çocuk ölmüş erkek şiddetinden kurtarılmaya çalışılan kadın yine aynı ifadeyi vermiş, şimdi herkesin sinirleri nasıl tepesine çıktıysa o zaman daha çok sinir olacaklardı, sonuçta bir gencin hayatı karardı değdi mi?o genç olmasa kadın ölecekti, 3 çocuk annesiz kalacaktı
nihayetinde delikanlı ergenlik döneminin etkisiyle kadincagizi dusunmeden kurtarmak istemis olabilir
keske kadin ölseymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?