Kafa karışık bakabilir misiniz

gelecekzaman66

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
526
728
303
33
Arkadaşlar burayı uzun zamandır takip ediyordum üyeliğim yoktu yeni üyeyim danışmak istediğim bir konu var

Bir aydır tanımaya çalıştığım birisi var hayatımda çok yakın bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım kendisiyle ikimizde belli bir yaşa gelmiş insanlarız..ilk görüşmede çok güzel şeyler hissettim o da aynı şekilde hani hissediliyormuş ya evleneceğim insan diye öyle hissettim..bir ayda çok kez görüştük yanında olmaktan huzurluyum mutluyum ama şöyle bir şey var bu düşündüğüm için kendimden utanıyorum bu arkadaşta çok ufakta olsa kadınsı hareketler hissediyorum öyle ciddi boyutta değil ama mesela sigara içerken el kol hareketi farklı geliyor...fazla duygusal mesela...ve bu arkadaş ciddi düşünüyor kendisi karar vermiş durumda benim kararımı soruyor..giyiminde konuşmasında farklılık yok gayet normal..ortada hiçbir şey yok buna mı takıldın diyebilirsiniz ama bir şey var gibi hissediyorum yada bana öyle geliyor

Derdimi anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık bu insana karşılık güzel hislerim var onu kaybetmekte istemiyorum ama neden böyle hissediyorum kimseyede danışmak istemedim böyle bir konuda sizin fikirlerinizi merak ediyorum lütfen yardımcı olun

Ekleme yapmak istedim arkadaşlar bi erkek sizce makyaj malzemelerinin adlarını bilir mi yüzüne bakıp gözünde rimel var fondoten var allık var demesi normal midir ?? Birde bizi tanıştıran arkadaşım çok eski bi dostum o da böyle bir şey olsa sanki farkedecek yapıda birisi yani benim düşündüğüm şeyleri bilemedim daha fazla akıl istiyorum tecrübeli arkadaşlardan

Son düzenleme:
Sevgili olup değerlendir.
Bazılarının hareketleri daha kibardır bazıları daha hanzo, kişiden kişiye değişir bu.

Şöyle bir dönüp baktığımda “acaba gay mi?” hissi uyandıran erkekler ilgimi çekmiş çoğunlukla. Çok fazla ablası kızkardeşi varsa o yüzden olabilir veya !

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili olup değerlendir.
Bazılarının hareketleri daha kibardır bazıları daha hanzo, kişiden kişiye değişir bu.

Bu insanla 5 saat aynı masada oturabiliyorum sıkılmadan çok merhametli iyi bi insan..benim yapım biraz daha sert ve soğuk acaba o yüzden mi bana öyle geliyor birde bu konularda pek tecrübeli sayılmam

Üniversitede 1.90 boyunda 100 kilo ağırlığında shaggy halıdan daha tüylü -killi bir erkek sinif arkadaşım olmuştu...sigarayı tutuşu ,kahkahası bana "acaba?" dedirtirdi.Sonra tanıdıkça çözdüm çocuğun 5 ablası varmış ..resmen tavırlarına yansımıştı maruz kaldığı aşırı östrojen.Dort dörtlük bir delikanlıydı ama kardeşim olsun

Son düzenleme:
Hödük adamlara o kadar alışmışsınız ki kibar adamlar anormal geliyor.

Öyle bir yönelimi olsa neden sizinle görüşsün?

Öyle bir ortamda büyümemiş .... şuanki iş çevreside veya arkadaşlarıda öyle değil karışık yani her türlü...birde şu var geçenlerde beni çocukluk arkadaşıyla tanıştırmak istedi erkek bu bende şuan gerek olmadığını söyledim geri kafalı bir insan değilim yanlış anlamayın ama hani daha yeni olduğu için birde erkek olduğu için az da olsa kıskanmak gerekmez mi ...

gay ya da biseksüel olan insanlar da evleniyorlar. topluma karşı paravan ihtiyacı hissediyor bazıları çünkü. bunu da karşı taraftan saklıyorlar doğal olarak. çok sayıda ablası olması ya da ablasıyla/annesiyle çok vakit geçirmiş olması böyle bir duruma sebep olmuş olabilir. kibarlığından böyle davranıyor da olabilir. iyice tanımadan çözemezsiniz. hatta karamsar olmayayım ama çözdüğünüzü sandığınızda bile yanılabilirsiniz. her insan kapalı bir kutu.

E çocukluktan en yakın arkadaşı erkek işte çok normal .. en yakın arkadaşım diyip bir kız arkadaşı ile tanıştırsa o da sıkıntı olurdu sizin için ..

Neden en yakın arkadaşımdan sevgilimi kıskanayım ? Bu kadar art niyet sezmeyin bence

Haklı olabilirsiniz...eğitim hayatını nerdeyse hep ailesinden uzakta geçirmiş bi insan iş hayatında da normal arkadaş çevreside karışık hertürlü insanla muhatap

Fazla şüpheci bi insanım doğru..ilk görüşmede ben bu insanla evlenebilirim dedim o hissi yakaladığım bir insanı böyle bi şüphe yüzünden bırakmakta istemiyorum çünkü emin değilim..bi bebeğe bile bakarken aşkla baktığını gözlerinde hissediyorum böyle bi insan için bu düşündüğüm şeyden de utanıyorum bilmiyorum çok kararsızım

Şöyle bir dönüp baktığımda “acaba gay mi?” hissi uyandıran erkekler ilgimi çekmiş çoğunlukla. Çok fazla ablası kızkardeşi varsa o yüzden olabilir veya Bursalı olabilir :)

Dediğiniz seçeneklerin hiçbiri yok aslında :) konuşmasında filan bi kadın kibarlığı hissetmiyorum gayet normal.. bu hissettiğim şeyi her ne kadar ona söyleyemesemde yansıtıyorum hem onu hem kendimi yoruyorum

Ya ama kusura bakma da beni çok kötü güldürdün. Kadınsı kelimesi özellikle benim esimde kadınsı yani bu aralar hep oyle söylüyorum ona
Ama mizac olarak
Yemek yemesi,konuşması,çatalı tutusu,sigarayı tutuşu falan gayet tam bir ayı niteliginde ama
Mesela ben regl oluyorum
Hayatım saga dogru don bacaklarini kivir karnini içine cek dedi o gün..
Bende dedimki 13 senedir adet goruyorum boyle laf duymadim.
Ben hic adet olmadim ama bak sana tavsiye verdim diyo
Yemek yapiyoruz diyor ki "ya kirmizi biber tatlilik veriyor"
Kizkardesim kıs kıs gülüyor mesela kadınsı diyoruz kendi de guluyor ama gayette barzo dış görüntüsü olsun ve ayı.
Ogun de yine hayatim getir ben sureyim kirmizi rujunu ben "yetenekliyimdir" diyor. Sinir olmustum ruju surerken.
Asıl kadınsı bu bence. Herseyin icinde.
Kimisi kibar olur. Nazik olur ama öyle dusundugun gibi degildir
Tanimaya bak derim.. madem hoşlanmışsın sevgili olun bir bakalim..

Çok teşekkürler yorum için size ve hepinize :)

Sevgili olun diyorsunuz iyi hoşta bu benim sevgili arkadaş 2 hafta sonra evlilik planları yapmaya başladı bile bende bu tavırda olduğum için sorun yaşıyoruz şöyle diyim ama bu takıldığım konu olmasaydı bende onun gibi hemen ciddi şeyler düşünebilirdim onunla

Ne kadar oldu tanışalı?Onu birden çok ortamda gözlemleme şansınız oldu mu?Mesela, bereber yada toplulukta yemek yediniz mi?Hiç birlikte yolculuk yaptınız mı?Beraber alışverişe gittiniz mi?Arkadaşı ile tanışın bence.Onu daha iyi tanımak ve değerlendirmek adına biraz daha gözlem yapma imkanlarını kullanın.Başka ne gibi hareketleri var bilmem ama,benim ellere ve el hareketlerine takıntısı olan birkaç hanım arkadaşım var.(Özellikle dikkat tle bakıp)Eşleriyle ilk tanıştıklarında ellerini çok beğendiklerini söylediler.Ben hiç dikkat bile etmemiştim oysa.Belki sizinde böyle bir hassasiyetiniz varsa dikkatinizi çekmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…