- 21 Eylül 2010
- 526
- 728
- 303
- 33
- Konu Sahibi gelecekzaman66
-
Ne kadar oldu tanışalı?Onu birden çok ortamda gözlemleme şansınız oldu mu?Mesela, bereber yada toplulukta yemek yediniz mi?Hiç birlikte yolculuk yaptınız mı?Beraber alışverişe gittiniz mi?Arkadaşı ile tanışın bence.Onu daha iyi tanımak ve değerlendirmek adına biraz daha gözlem yapma imkanlarını kullanın.Başka ne gibi hareketleri var bilmem ama,benim ellere ve el hareketlerine takıntısı olan birkaç hanım arkadaşım var.(Özellikle dikkat tle bakıp)Eşleriyle ilk tanıştıklarında ellerini çok beğendiklerini söylediler.Ben hiç dikkat bile etmemiştim oysa.Belki sizinde böyle bir hassasiyetiniz varsa dikkatinizi çekmiş olabilir.
Evet biraz acele ettiriyor sizi.Demek ki o sizden ve kendi hislerinden emin.Sizi kaybetmek istemiyor olabilir.Neden bu kadar acele ettiğini ona sordunuz mu?Aslında çok mantıklı dediğiniz evet bende hep dikkat etmişimdir tırnaklara ele filan ilk günde demiştim içimden ne güzel elleri var diye :)
Bir ay oldu daha çok yeni birlikte çok vakit geçirdik kaba saba birisi değil girdiği ortamlarda
Bu arkadaş evlilik için çok acele ettiği için sorun oluyor şu aralar kendisi zamanında bir şeyler yaşamış tecrübeli doğruyu yanlışı biliyor ben öyle değilim oyüzden fazla temkinliyim
Evet biraz acele ettiriyor sizi.Demek ki o sizden ve kendi hislerinden emin.Sizi kaybetmek istemiyor olabilir.Neden bu kadar acele ettiğini ona sordunuz mu?
Bende takılırdım kadınsı konuşmalara..ama yakın bir tanıdığım erkek var ay şöyle ay böyle diye cümleye başlıyor,gay olmadığından eminim,kendisi annesiyle çok vakit geçiriyor,annesi sürekli ay ay diyor,bana kalırsa anneden kaptı.ama hiç hoş olmuyor ay diye cümleye baslamasi.bide atıyorum evde yuruyorsun,aman dikkat et carparsin,ay ağır olur taşıma istersen diye sürekli kibarlık abidesi gibi dolanıyor,ben bu halden çok rahatsızlık duyuyorum,kadınsı geliyor.
O zaman,kafanızdaki belirlediğiniz kriterlere büyük çoğunlukla uyuyorsa,kalbinizde tamam budur diyorsa,ufak şeylere takılmayın.Söz yada nişanlılık surecinde de yakından gözlemlersiniz.Sordum evet ben ilk gördüğümde karar verdim zaten diyor..
Kadınlar hisseder mi bilmiyorum kuruntu mu yapıyorum onuda bilmiyorum
O zaman,kafanızdaki belirlediğiniz kriterlere büyük çoğunlukla uyuyorsa,kalbinizde tamam budur diyorsa,ufak şeylere takılmayın.Söz yada nişanlılık surecinde de yakından gözlemlersiniz.
Bence evlilik için fazla acele etmeyin.
Bu şüphenizden dolayı değil sadece, ne gerek varki biraz daha gözlemleyin tanışın.
Eski ilişkilerini mi sorsanız acaba
Belki de sadece zarif bir adamdır[/QUOTE
Ben etmiyorum hiç zaten :) o aceleci olduğu için sorun yaşıyoruz böyle üstüme gelindiğinde kestirip atıyorum sonra daha çok sorun
Bu çıkarımları tam olarak nerden çıkardınız :) bence biraz daha gözlemleyin derim..
Benim eşim de ilk görüştüğümüz zamanlarda kıyafetlerimin uyumundan, makyajımın güzel olduğundan vs vs bahsederdi. Ben de anormal karşılamıştım, ama aslında normali bu. Bence karşınızda gerçekten naif, kibar bir beyefendi var :)
Napıyorki kadınsı olarak ?
Öküzlere o kadar cok alısmısız ki az kibarlık görsek adamı gay ilan ediyoruz
Bi degerlendir bence
Gay olsa senle niye ciddi biseyler dusunsun yada senle yakinlassin degilmi
İnsallah dusundugun gibi degildir. Hem bu dusuncelerini bilse emin ol cok koru hisseder.Arkadaslarin dediqi gibi kiz kardesi coktur. Yada çok kadın ortamina goturmustur annesiBence zarif birisi kibar yetistirilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?