Kafa karışık bakabilir misiniz

Kuruntu mu yapıyorum dersiniz yoksa hissedilen doğru mudur

Bence kuruntu yapıyor olmanız yüksek ihtimal. Merhametli insanlar iyidir, zarar gelmez. Sevgili olduktan sonra aradaki çekimden de anlayabilirsiniz. Küçük bi öpücükten bile anlaşılır aslında :)

Eşimle ilk baslarda arkadastik. Facebookunda hic kiz yoktu. Paylastigi resimlerde bile kiz layki yoktu. Hatta 4-5 yil oncesine kadar paylastigi resimlerde bile kiz layki yoktu. Sayfasinda da 5-6 erkek vardi. Bana karsi da mesafeliydi. Bir kere bile optum filan yazmiyordu mesajlarda. Acaba gay mi diye cok dusunmustum. Hatta gaymisin diye sormustum))) Evlendikten sonra ne kadar yanildigimi anladim.

Bir tane de arkadasim vardi, cok iyiydi. Bana kiz kardesinin sacini boyama videosunu atmisti. Ailesine cok duskundu. Bende de gozu vardi ama hic yuz vermedim. Hatta ailesiyle tanistirmak icin ablamla beni yemeye davet etmisti ama kabul etmemistim. Hic gay filan dusunmemistim onunla ilgili.

Ben o erkeyin gay oldugunu dusunmuyorum. Sevgili olarak gozlemleye bilirsiniz ...

1)Ya ne bileyim hani aşırı aşırı kibar veya hafif kadınsı naiflikte bir beyi varsa babanızla kardeşinizle muhatap ederken mahcubiyet hissedermisiniz?
2)
İllaki sizin gibi farkeden yakınlarınız bu konuyu irdeleyip eleştirecek hatta lakayit şakalar yapacak (kılıbık ,hanımköylü vb) bunları tolere edebilecekmisiniz?
3)
Siz asayiş problemleri yaşadığınızda güven destek ve korunma ihtiyaçlarınızı bu duruşu ile yeterince tatmin edebilecekmi?
Bunları bir düşünün....

Şahsım adına ben duruşu tavırları bakımından yeterince ciddiye alınmayan bir beyle yapamazdım... ben eşimin çoğu ortamda baskın yönetici karakterli olmasına karşın empati yeteneği yüksek orta yollu olmaya meyilli duruşunu sevdim

Ben öyle bir soru soramam sanırım sorduktan sonrada o ayrılır zaten :)

Böyle şeyler düşündüğüm için kendimden utanıyorum ama engelde olamıyorum...aşktan ölmüyorum ama bu insanda beni çeken şeyler oldu belki onlar olmasaydı bu kadar düşünmez bitirirdim

İlk sorduğunuz soruya karşılık ben bu arkadaşla ilk yüzyüze gelince dedimki ne kadar düzgün bir insan ailemle bunu çok rahat tanıştırabilirim onlarda sever dedim...öyle aşırı aşırı bi kibarlığıda yok gerçi naif biri gibi

Son soruyuda bilemicem açıkçası

Şeyde düşünmüyo değilim evlilik korkum olduğu için ben mi kusur arıyorum acaba

Yanında olmaktan mutluluk duyduğum bir insan ama bu bendeki saçma sapan düşüncelerde sorun yaratıyor bana soruyo bu arkadaş derdin ne senin bi anlasam diyor
Ayrılırsam aklımın bi köşesinde kalır hata mı ettim diye şimdi konuşmayı devam ettiripte sonra ona bi sebep bile sunamadan ayrılmakta çok kötü çünkü sebebi ne başkasına ne ona diyebilirim kötü olan ben olucam

Son düzenleme:

Kötü olacak birşey Yok evlilik şıp diye alınacak bşr karar değil kavunda değil koklayamıyor karpuz da değil tokatlayamıyorsun ...
Bir tanışma kaynaşma süresi olacak ....
Aklındaki soru işaretleriyle sen bunu emin hissedene kadar da ilişki arkadaşlık sıfatları Altında yapacaksın ....

bir arkadaşım vardı kaç senelik kocasının kadın iççamaşırı giymiş peruk takmış resimlerini evde gizlenmiş harddiskte bulmuştu...meğeradam bunları vatsupptan cilveleştiği hemcinslerine atıyormuş...8senelik evliliğini bitirdi ...sorsan mutluydular...

Birazda ben kafamda kuruyorum belkide ben sadece sigara içmesindeki narinliğine taktım :) benim yapım sert ve soğuk oyüzden belkide bana değişik geliyor
Kişilik olarak siz bir kadın olarak daha sert ve baskınsanız,o da bir erkeğe göre daha naif ve duygusalsa bu durum ilerde sorun olur.
Kusura bakmayın biraz net yazdım.
Neden derseniz? Evlilikte üstlendiğimiz roller var.
Bu rollerin değişmesi veya karmaşıklaşması ilişkiyi zedeliyor.
Acele etmeyin,birbirinizi karşılıklı olarak iyi tanıyın derim ben.

o zaman bi deniyin derim

Bizim ailedeki kadin sayısı fazla ve erkek kardeşim tek erkek çocuk hep bizlerle takildi bana nakyaj yapar benden iyi yapar herseyin ismini bilir
Sigara tutusu vs demissiniz tiky dedigimiz tarz canlandi gozumun onunde benim .

Kimsenin günahın almak istemem
Benim ciddi bir makyaj malzemesi takıntım var. Hatta eşim özel günlerde hep böyle şeyler hediye eder, dışarı çıksak mutlaka sephora tarzı yerler gezeriz . Ama gel gör ki eşim rujun bile ne olduğunu bilmez. Belki benim eşimin bilgisizliği ama bir erkeğin makyaj malzemelerini çok bilmesini ben hep yadırgarım ya da benim çevremde hiç yok o yüzden garip geliyor.
Hatta eşime sormuştum nasıl hediye alıyorsun madem diye, çalışan kızlara soruyormuş bu hafta en çok ne satıldı diye...
Rimel için eyeliner diyen bir adamla evliyim

Haklı olabilirsiniz evet

Yada bilmiyorum artık her şeyden çok mu şüphe duyuyoruz :)

Haklı olabilirsiniz evet

Yada bilmiyorum artık her şeyden çok mu şüphe duyuyoruz :)
Bu konuda o kadar haklısınız ki. Zaman gerçekten çok değişti vallahi. Eskiden de vardı böyle şeyler belki ama daha gizliydi herhalde.
Böyle olunca insan ister istemez her şeyden şüpheleniyor. Bir de konu evlilik olunca ince eleyip sık dokumanız bence iyi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…