Kafa karışıklığı :(

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar
Benim ki bir dert değil sadece kafam karışık biraz.. Durum şu ki ben kendi soyadımı kullanmak istiyorum
fakat ilerde bazı kamu kurumlarında bana sıkıntı yaşayacağıma dair birşeyler söylüyorlar.
Bununla alakalı bilgisi olan var mıdır?

İsim konusu şöyle sıkıntı oluyor, bir o soyadı bir bu soyadı yazılıyor sonra mesela bir işlem için belge istiyorsun. Soyadın farklı. Hayda git nüfusa vukuatlı kaydı çıkar. Bazen nüfus memurları yanlış yazıyor kafa karışıklığından. Ben çok sıkıntı yaşıyorum açıkçası işimde. 1 ayda alınacak veraset ilamları için 5-6 ay uğraşıyorum. Onda da kalem yanlış yazıyor bazen. Bu sefer onu değiştir. Uğraş dur.

İsim konusu şöyle sıkıntı oluyor, bir o soyadı bir bu soyadı yazılıyor sonra mesela bir işlem için belge istiyorsun. Soyadın farklı. Hayda git nüfusa vukuatlı kaydı çıkar. Bazen nüfus memurları yanlış yazıyor kafa karışıklığından. Ben çok sıkıntı yaşıyorum açıkçası işimde. 1 ayda alınacak veraset ilamları için 5-6 ay uğraşıyorum. Onda da kalem yanlış yazıyor bazen. Bu sefer onu değiştir. Uğraş dur.

Pişman mısınız?

Hem kendi soyadını hem eşinin soyadını çok rahatlıkla kullanabilirsin. Ben bu şekilde kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Bence asıl sorun yıllardır kullandığın soy ismini bırakıp sadece eşinin soy ismini alıp bambaşka biri gibi olmak.

Back
X