Iş dışında muhabete gitmemeye özen gösteriyorum tel konuşunca ikimizde işle ilgili konuşuyoruz konuşuyoruz bireye baglanmiyorAdı üstünde İŞ. "Ya sizide sık sık arayıp rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bir süre böyle idare etmemiz gerekiyor biliyorsunuz.." tarzı bir cümle işinizi görür. İş dışında muhabbete girmeyip sizli bizli konuşursanız mesele yok bence.
Yok artık daha neler sanki adam sevgilim demişBeyimiz cokda ozguvenli abi de dedim için yaşınida belirtti laf arasında fark yok aramızda demek istedi.bu ara oda bana c hanım diyor b.ku çıkacak bu iş yüzünden
çok sık iletişimde kaliyoruzCümleleriniz çok devrik. İşle ilgiliyse niye adam yanlış anlasın?
Çünkü çıkacağım bu istenIs için diyorsunuz keyfinizden aramiyosunuz ya neden yanlış anlasinki?
O işi istese bitirebilirdi bitirmiyor uzatıyorHiçbir şey anlamadım. İşiniz sonuca ulaşmamış madem sonuca ulaştırmak için neden aramaya çekiniyorsunuz? İş için biriyle konuşuyor olmanız nasıl, ne kadar yanlış anlaşılabilir ki? Profesyonellik 0 gerçekten
Aradagörüşelim farklı şeyler olabilir dedi bozuntuya vermedimYok artık daha neler sanki adam sevgilim demiş
Bozuntuya vermemek yerine ne münasebet! diyebilirdinizAradagörüşelim farklı şeyler olabilir dedi bozuntuya vermedim
Evet onun için uzak durmak istiyorum bu iş bağ oldu bağ kopartamiyorum sinir oluyorumAdamın size ilgisi mi var? Böyle mi hissettimiz? O yüzden mi çekiniyorsunuz anlayamadım.
Inan diyemedim icin bende kizginimBozuntuya vermemek yerine ne münasebet! diyebilirdiniz
Sanki keyfimden ariyorum onu aramam ayda onun beni araması hoşuna gidiyor.bu iş istese en başta bitirirdi killik yaptı bende bu işi hallederim dedim halletmeye çalıştıkça uzuyorda uzuyor cikayim aradan diyorum yine birbirimize kaliyor ihaleAnladığım kadarıyla karşı taraf n ilgisini sevmediniz iş içinde arasanız içten içe rahatsız oldunuz...sabredin pes edecektir..siz çizginizi bozmayın..ayrıca iş hayatı bayansınz , daha çok karşılaşacaksınız kendinizi alıştırın bence..
Sınırlarınızı net çizerseniz beklenti duymaya başladıysa vazgeçer diye düşünüyorum. Belli ki iş ilişkiniz bir süre daha devam edecek, burada iş sizin belirleyeceğiniz mesafede bitiyor bence.Evet onun için uzak durmak istiyorum bu iş bağ oldu bağ kopartamiyorum sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?