- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
- 28
- Konu Sahibi Puprple000
-
Evet çalıştığım ortamlarda görüyorum adam evli 30yas üstü dışardan çok iyimser medeni ama karısını işyerinde ayak üstü kaç kadınla aldatıyor. Olgunlar profesyonellik konusunda çığır aşmış vaziyette. Yaşı küçükler de ilerde gözü açılınca sıkıntı yaratır gibi hissediyorumBence kalıplardan çıkın. Benim erkek arkadaşım da benden küçük 3 yıldır birlikteyiz gerçekten o benim ruh eşim. Çok eğleniyoruz, birbirimizi boğmuyoruz, birbirimizi anlıyoruz ee varsın yaşı küçük olsun. Siz de benzer şeylerden bahsetmişsiniz böyle bir insanı bulmuşken yaş için silmek saçmalık olur bence. Ki ben ne kocaman adamlar biliyorum evrimini tamamlayamamışlar.
Kendiside 1yillik ilişkiden çıktı ve fazlasıyla kızlardan hevesini aldığını düşünüyorum:) aslında zor bir karakter iş ortamında bir çok kızlarla birlikte buluştugumuzda çoğu kızın buna yürüdüğünü gözlerimle goruyordum Allah var benden fazlasıyla güzel ve kendi yaşıtı kızlardi ozamanlar bile hep benimle ilgilenir ve önceliği olarak görüyordu. Hatta gurubumuzdaki kızlar x arkadaşımdan yüz bulamayinca bizi sevgili olarak yakistirdiklarini soyluyorduBu yaş meselesinden öte evlilikten çıkmışsınız siz. Daha ilişki nedir fazla bilmeyen ve çok az tecrübesi olan 21 yaşındaki kişi için 3 yıl da tanıyor olsanız mesele ilişkiye dönünce ilk ilişkiden daha çok üzülme potansiyeliniz olabilir.
Ben bir sıkıntı yaşamadımEvet çalıştığım ortamlarda görüyorum adam evli 30yas üstü dışardan çok iyimser medeni ama karısını işyerinde ayak üstü kaç kadınla aldatıyor. Olgunlar profesyonellik konusunda çığır aşmış vaziyette. Yaşı küçükler de ilerde gözü açılınca sıkıntı yaratır gibi hissediyorum
Daha askerden gelmedi ablası ortada bir şey yok ama oldu farzedelim evlilik için rahat 3senesi var :)Ben bir sıkıntı yaşamadımAma benimki o kadar küçük değil evlenmek için 21 yaş erken kadında da erken.
Sen insanları boşver nasıl mutluysan öyle yap. Sen de biraz eğlenmene bak akışına göre olacaksa evlilik falan olur yani.Daha askerden gelmedi ablası ortada bir şey yok ama oldu farzedelim evlilik için rahat 3senesi var :)
Geçmişimden kaynaklı hayatıma kimseyi alamıyorum ve tek daha mutluyum. Tanıştığım kişiler oldu evet ama yürütemedim. Yine aynısı yaşanacak korkusu ve geçmişimden kaynaklı daha çok canımı acıtan kişiler oldu. Bu kişi arkadaşım olarak hep yanımdaydı ve böyle bir adamı kaybetmek istemiyorum25 yaşında evlilik düşünmek bile garip siz bi de ikinciyi düşünüyorsunuz. Bi sakin olun dünyada erkek nesli tehlikede değil
Benim erkek kardeşimden az büyük ama hem çok çalışkan başarılı ve her konuda bilgili görüntü olarakta yaşından olgun duruyor ayrıca aşırı espirili çoğu kızın hoşlanı duyabilecegi tiplerden diyebilirim:) bana yaşlandın evde kaldın acil koca bul diyen bir çocuktu21 yaş her iki cinsiyet için de erken bence yoksa kadın büyükmüş erkek büyükmüş jenerasyon farkı olmadığı sürece sorun değil bence.
Kızlardan hevesini aldığını düşünüyorum demişsiniz ama gerçekten bu kadar erken bir yaşta mümkün mü öyle bir şey?
Erkeklerin dünyasında heves almak böyle bir şey değil bazıları 35 yaşına bile gelse "İyiydi be hızlı zamanlarım" der..Kendiside 1yillik ilişkiden çıktı ve fazlasıyla kızlardan hevesini aldığını düşünüyorum:) aslında zor bir karakter iş ortamında bir çok kızlarla birlikte buluştugumuzda çoğu kızın buna yürüdüğünü gözlerimle goruyordum Allah var benden fazlasıyla güzel ve kendi yaşıtı kızlardi ozamanlar bile hep benimle ilgilenir ve önceliği olarak görüyordu. Hatta gurubumuzdaki kızlar x arkadaşımdan yüz bulamayinca bizi sevgili olarak yakistirdiklarini soyluyordu
Sizin sempati duyduğunuz biri olduğu için bu değişik esprisi de komik gelmiş olabilir tabii bir şey diyemem. Zamana bırakın bence, en önemlisi de balıklama bir ilişkiye başlamayın bu kişiyle.Benim erkek kardeşimden az büyük ama hem çok çalışkan başarılı ve her konuda bilgili görüntü olarakta yaşından olgun duruyor ayrıca aşırı espirili çoğu kızın hoşlanı duyabilecegi tiplerden diyebilirim:) bana yaşlandın evde kaldın acil koca bul diyen bir çocuktu
İkimiz de kardeşim diye hitap ederdik demişsiniz de o size hiç abla dememiş ki? hajahahja Nys.. Asıl merak ettiğim "eski eşimle olan her derdimi sıkıntımı paylaştığım" demişsiniz.. 21 yaşındaki bir delikanlı ne kadar olgun olup, sorumluluk alıp ilişki sürdürebilir
Benden yaşça büyük bir adamla aynı yatağı paylaşmisken evliliğimizi yürütemedik yaşça küçük ama çoğu yaşı büyük erkeklerden daha olgun ve beni mutlu ediyor. Dalgaya aldığınız için insanların yaş konusundaki düşüncelerini sizin için yorumladim :)
Hangi ara birini sevdiniz tanıdınız evlendiniz yürümedi boşandınız da bi de üstüne yeni birileriyle tanışıp yürütemediniz ben anlamadım ki. Aşk ilişki hayatını x4 şeklinde mi yaşıyorsunuz bi sakin olun diyorum işte. Erkek nesli de duruyor iyi erkekler de BİM’e gelen ucuz eşya gibi beş dakikada kapılıp tükenmiyorGeçmişimden kaynaklı hayatıma kimseyi alamıyorum ve tek daha mutluyum. Tanıştığım kişiler oldu evet ama yürütemedim. Yine aynısı yaşanacak korkusu ve geçmişimden kaynaklı daha çok canımı acıtan kişiler oldu. Bu kişi arkadaşım olarak hep yanımdaydı ve böyle bir adamı kaybetmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?