- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
karnımdakiyle 2 tatlım❤♡❤♡❤♡ aman dur :) 3 e zaman var birazBende kuzummm 3 numeromu yolda tam olarak bellimi cinsiyeti ne ne güzel kız.annesi olmak bol bol bereket insallah
Cekkk 333çekilelim canım gülümse çekiyoruuuuuummmm!!
Vallahi yapabilen yapsın arkadaş kocam iyiyse yardımcı oluyorsa saygı sevgi varsa 3 de olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeş bu dünyadaki en güzel şey hep bir kiz kardeşim olsun istemiştim annem yapmadıkarnımdakiyle 2 tatlım❤♡❤♡❤♡ aman dur :) 3 e zaman var biraz
Ohh afiyet olsun :))aynen canım dün kızlara sor
çok zevkli geçti
kaç demlik çay içtik =))
Ev işi ne ki takıldım kocamin peşine geziyorumKim ev işlerini bitirdiiiiiii
Hoş gelsin canimmmOhh afiyet olsun :))
valla kocam diye demiyorum bir tanedir . hafta sonra kahvaltı yemek evde temizlemeyi yapar (normal zamanda daha az yapar tabiVallahi yapabilen yapsın arkadaş kocam iyiyse yardımcı oluyorsa saygı sevgi varsa 3 de olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeş bu dünyadaki en güzel şey hep bir kiz kardeşim olsun istemiştim annem yapmadı
Ben nerdeyimm alindimm@Chocolita @Miyav_su @hippotalamusHAYALET CASPER Minik Duduklu Tencere @_aTaLaNtE_ @JustPeace @colorfullifen Koremanya @latiyya @Tatlicadi Meg @Helenra ve görüp gelecek herkes topiğimize davetlidir ❤♡❤♡❤♡
iyiyiz tatlım❤♡❤♡❤♡ sen nasılsın? ev durumu nasılGünaydın kızlar nasilsınız?
Eee o zaman bu adam baba olmasın da kim olsunvalla kocam diye demiyorum bir tanedir . hafta sonra kahvaltı yemek evde temizlemeyi yapar (normal zamanda daha az yapar tabi) Allah isteyen herkese ikiz ikiz versin tatlım❤♡❤♡❤♡
Günaydınnnn iyiyiz biraz oruçlu sen nasılsınGünaydın kızlar nasilsınız?
kız sana özelden söylemedim miBen nerdeyimm alindimm
Tunaydin canimm yanliz profil foton süper tam benlikGünaydın kızlar nasilsınız?
Makinada çamaşir bekliyor mutfakta bulaşık duruyo ben içerde müge anlı bakarken çay içiyorumKim ev işlerini bitirdiiiiiii
Ayol Bend e yoktum kadın hamiş şimdi ustunemi gidelimBnde yoktum :))
Yok saka canimm bende bildirimlere bakiyomm bo topik nerde diyekız sana özelden söylemedim miay vallaha alınma lütfen. sonunda ki cümleyi kimse görmüyor ki :)gören gelsin yazıyor❤♡❤♡❤♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?