- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.761
Cocugun c si yk ama bn esmke bile tartisiom cock knsundan hatta evlenmedn once cock isimlernden berdeyse ayriliodk hahahahEvet aynen öyle ahahahaha daa çocuğun ç si yok ortada
Ahahahaha seninki kesin başka biyere evlenecek ona göre 25 yıl sonra görüşelimSevgi icin mesafe farketmio tbkide oyuzdn sviosa gelir :))) dinlemesinde kirayim bacaklarni ayy sakasi bile kotu bn vermem kizimi baska diyarlra :))
Nerden biliyorsun olmadığınıEvet aynen öyle ahahahaha daa çocuğun ç si yok ortada
Haha damadin kaçırır kızını artikSevgi icin mesafe farketmio tbkide oyuzdn sviosa gelir :))) dinlemesinde kirayim bacaklarni ayy sakasi bile kotu bn vermem kizimi baska diyarlra :))
Yuhhh artikkkkCocugun c si yk ama bn esmke bile tartisiom cock knsundan hatta evlenmedn once cock isimlernden berdeyse ayriliodk hahahah
Söyle söyle belki 40 sefer söyleyince olur ramazanda tatile girdik biz en son ramazandan önce bi çalışma oldu ramazanda inzivaya çekildikNerden biliyorsun olmadığını
Haha damadin kaçırır kızını artik
Öyle mi olacak bilmiyorum görecez :))Evlendirirsin evlendirirsin anan seni nasil verdi sende teliyle duvagiyla bir du ya eşyasıyla kendin ellerinle verirsin
Niye kız akşamları az uyu ve az kk ya gir o zamanSöyle söyle belki 40 sefer söyleyince olur ramazanda tatile girdik biz en son ramazandan önce bi çalışma oldu ramazanda inzivaya çekildik
Damat kacirirsa bnm kizim kacmaz annesnin babasnin evladi o hihhhh :))) Allah korusun :)))Nerden biliyorsun olmadığını
Haha damadin kaçırır kızını artik
Çok güvenme derimDamat kacirirsa bnm kizim kacmaz annesnin babasnin evladi o hihhhh :))) Allah korusun :)))
Allah korusun kiz ole demeAhahahaha seninki kesin başka biyere evlenecek ona göre 25 yıl sonra görüşelim
Kiz ole knsmayin buyuk knscm die korkuom tobe tobe :)))Çok güvenme derimbi uyanmisin kız yok
Seninki can ananın ki patlicanmi O vermiş sende verirsinÖyle mi olacak bilmiyorum görecez :))
Haha bence de :) aşk bu tatlım gözünü kör eder insanın :)Kiz ole knsmayin buyuk knscm die korkuom tobe tobe :)))
Yok ondan değil.ramazanin huzuru canımNiye kız akşamları az uyu ve az kk ya gir o zaman
Bilmiyorum ki :)) bakalım o gün gelsinde daha var :))Seninki can ananın ki patlicanmi O vermiş sende verirsin
Yaaaa insanlar yurtdışına gelin gidiyor bence şöyle düşün çok mutlu olucak kocası çok iyi olucak uzakta olucak yada mutsuz olucak yakında olucakAllah korusun kiz ole demeRabbim hayirli mutlu huzurlu olmasni nasip etsinde tabi bna da yakn olsn insllah :)))
Aynen ole Rabbim hayrli insanlrlarla karsilastirsin tum herkesi sennde kizlrni cnmHaha bence de :) aşk bu tatlım gözünü kör eder insanın :)
Ne alaka kız ramazanla konusturtma beni şimdiYok ondan değil.ramazanin huzuru canım
KonusmmaaaaaaKiz ole knsmayin buyuk knscm die korkuom tobe tobe :)))
Amin canim bütün çocuklarımızı ❤❤Aynen ole Rabbim hayrli insanlrlarla karsilastirsin tum herkesi sennde kizlrni cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?