"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Yaaaa insanlar yurtdışına gelin gidiyor bence şöyle düşün çok mutlu olucak kocası çok iyi olucak uzakta olucak yada mutsuz olucak yakında olucak
Oralari dogru tbi en gzli hersyin hayrlisini istemek bn su olsun bu olsn diyerk dua etmem hayrlisi olsn derm hep bakicz artk zten ozmn 60 olrm dha be kdr yasayacmki kafaina gore tkilsin :)))

Hiç sanmıyorum sen teksin git bir üniversiteye araştırsınlar seni tez konusu olcan valla
Arkadaşa daha vurmayın yeter,itiraf ediyorum.Annem beni okul için kaldırınca bende yapardım öyle,orada azcıık uyurdum,kendime gelirdim.Ama az,2 takka bak,valla sibelim,gralıçam

Oralari dogru tbi en gzli hersyin hayrlisini istemek bn su olsun bu olsn diyerk dua etmem hayrlisi olsn derm hep bakicz artk zten ozmn 60 olrm dha be kdr yasayacmki kafaina gore tkilsin :)))
Aynen öyle herkes huzurlu olsun mutlu olsun ayrıca tövbe tövbe sen bu uykusuzlukla yaşarsın daa beyin hücrelerin canlı hep

Arkadaşa daha vurmayın yeter,itiraf ediyorum.Annem beni okul için kaldırınca bende yapardım öyle,orada azcıık uyurdum,kendime gelirdim.Ama az,2 takka bak,valla sibelim,gralıçam
Ahahahahaha tuvalette nasil uyunur yaaaa ayrıca iki takma olayını yutmadim ona göre kizzz Lazi Oxorca senden bi tane daha geldi

Amin canım cümlemizinkini iyiyim çok şükür sende ne var ne Yok nasılsın.aslında dün yazacaktım sana da belki sahura kadar yatarsın diye rahatsız etmek istemedim
Kaç gündür uyumadım bir-tek dün uyumuşum eşimde kalkmadı bugün o yüzden daha rahat uyudum zaten 3 gün hep oturdum 3 de uyandım o zaman yazardım neden yazmadın iyiyim bende nolsun aynı bildiğin gibi ışte yuvarlanıp gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…