Kızlar eşimle neredeyse 6 yıllık geçmişimiz var.ocak ayında evlendik.ama sevgiliyken beni surekli aldattı.cok sevdiğim içinmi yoksa hırstan mı ayrılamadım çok istesemde ve evlendik.evlendikten sonra kadın kız konusunda düzeldi herşeyi benimle yapar ben olmadan dışarı çıkmaz ama sorun şu beni o kadar aldatıp kaybetme korkusu ile bana yıllrdır söylediği yalanlar kadınların ortaya çıkıp bana gercekleri söylemesi ve eşimin son raddeye gelene kadar inkar etmesi beni çok yordu yıprattı her defasında hayallerimi yıktı tabii onurumu gururumuda ona olan guvenimide.evlendik evleneli aldatma yok eminim.ama sevgiliylende ailesi haklı olduğum halde çok uzerime gelip haksız olan eşimi korumuştu benim ailem hiç karışmamıştı.ama nedense eşim ailemden nefret ediyor sebepsiz yere.kendi şerefsizliklerini kabul etmiyor hep ben kotuyum ve ailem kotu.benim ailemde hayatta karışmaz okumuş tahsilli işinde gücünde karakterli insanlar ben haksız olsam benim bile ağzıma ederler yani.ama benimki hep kendi aikesini korur gider gelir falan.arkadaşları erkek kardeşi yada kızı istesin sabahlara kadar benim aileme kardeşlerime hiç vakit ayırmaz.kendi ailesini sabahlara kadar gezdirir yedirşr eğlendirir surekli onun ailesi ileyiz ama ben bırak kardeslerimi başbaşa vakit geçirelim desem zoruna gider benden sıkılır illa birilerini cagırma ihtiyacı duyar yanımıza.eskisi gibi değil hiç birşey yaptıkları ile beni kendinden soğuttu.mesela benimle tartışır o akşam aileme iftara davetlidir gitmez ama onun ailesine dvetli olsak beni bırakp gider bende işim vardı ondan arkadan geldim derim.sizin anlayacağınız kocam yol yordam saygı sevgi bilmiyor ayrıca aşırı agresif herşeyi yalnış anlıyor birde çok alkol aldığı zaman ufacık tartışmada bana sarıyor senden boşancam diyor.ben cbp verince senin ailende söyle boyle demeye başlıyor defalarca uyardım git tedavi ol diye benide geriyorsun dedim ama o değil ben hastaymışım.içip içip sızdı şimdi kardeşime aileme laf ederek.benim erkek kardeşim ondan 19 yaş küçük ama onun gibi sevgilisini aldatmadı şerefsizlik yapmadı.sevmiyorum eskisi gibi acaip soğudum gecen yıllar onun dahada bpşvermesine sebep oldu aldatmada bile saygı sıfır sevgi yok.ben tahsilli ve çon düzgün bir ailenin kızıyım tahammül edemiyorum artık yasamak istediğim hayat değil şu yaşadıklarım.su an daha mutlu olabilirdim eskiden çok mutluydum farkettimde eşimi tanıdığımdan beri mutsuz huzursuz biri oldum yaşım 34 olacak o da 43 çocuk yapmaya guvenemiyorum yalnış anlaşılmasın o boşanmaz ama ben boşanabilirim her an.kendinin 17 yaşında kızı var o biliyor evlat sevgisini ama ben bilmiyorum kuçuk yerde yaşıyoruz şuan çalışmıyorum boşanırsam burada yaşamak istemiyorum güzel ve bakımlı bir bayanım şuan ayrılsam belki daha mutlu olacağım yalnız yada yeni biri ile buna eminim napmalıyım sizce kafam çok karışık.
Kızlar eşimle neredeyse 6 yıllık geçmişimiz var.ocak ayında evlendik.ama sevgiliyken beni surekli aldattı.cok sevdiğim içinmi yoksa hırstan mı ayrılamadım çok istesemde ve evlendik.evlendikten sonra kadın kız konusunda düzeldi herşeyi benimle yapar ben olmadan dışarı çıkmaz ama sorun şu beni o kadar aldatıp kaybetme korkusu ile bana yıllrdır söylediği yalanlar kadınların ortaya çıkıp bana gercekleri söylemesi ve eşimin son raddeye gelene kadar inkar etmesi beni çok yordu yıprattı her defasında hayallerimi yıktı tabii onurumu gururumuda ona olan guvenimide.evlendik evleneli aldatma yok eminim.ama sevgiliylende ailesi haklı olduğum halde çok uzerime gelip haksız olan eşimi korumuştu benim ailem hiç karışmamıştı.ama nedense eşim ailemden nefret ediyor sebepsiz yere.kendi şerefsizliklerini kabul etmiyor hep ben kotuyum ve ailem kotu.benim ailemde hayatta karışmaz okumuş tahsilli işinde gücünde karakterli insanlar ben haksız olsam benim bile ağzıma ederler yani.ama benimki hep kendi aikesini korur gider gelir falan.arkadaşları erkek kardeşi yada kızı istesin sabahlara kadar benim aileme kardeşlerime hiç vakit ayırmaz.kendi ailesini sabahlara kadar gezdirir yedirşr eğlendirir surekli onun ailesi ileyiz ama ben bırak kardeslerimi başbaşa vakit geçirelim desem zoruna gider benden sıkılır illa birilerini cagırma ihtiyacı duyar yanımıza.eskisi gibi değil hiç birşey yaptıkları ile beni kendinden soğuttu.mesela benimle tartışır o akşam aileme iftara davetlidir gitmez ama onun ailesine dvetli olsak beni bırakp gider bende işim vardı ondan arkadan geldim derim.sizin anlayacağınız kocam yol yordam saygı sevgi bilmiyor ayrıca aşırı agresif herşeyi yalnış anlıyor birde çok alkol aldığı zaman ufacık tartışmada bana sarıyor senden boşancam diyor.ben cbp verince senin ailende söyle boyle demeye başlıyor defalarca uyardım git tedavi ol diye benide geriyorsun dedim ama o değil ben hastaymışım.içip içip sızdı şimdi kardeşime aileme laf ederek.benim erkek kardeşim ondan 19 yaş küçük ama onun gibi sevgilisini aldatmadı şerefsizlik yapmadı.sevmiyorum eskisi gibi acaip soğudum gecen yıllar onun dahada bpşvermesine sebep oldu aldatmada bile saygı sıfır sevgi yok.ben tahsilli ve çon düzgün bir ailenin kızıyım tahammül edemiyorum artık yasamak istediğim hayat değil şu yaşadıklarım.su an daha mutlu olabilirdim eskiden çok mutluydum farkettimde eşimi tanıdığımdan beri mutsuz huzursuz biri oldum yaşım 34 olacak o da 43 çocuk yapmaya guvenemiyorum yalnış anlaşılmasın o boşanmaz ama ben boşanabilirim her an.kendinin 17 yaşında kızı var o biliyor evlat sevgisini ama ben bilmiyorum kuçuk yerde yaşıyoruz şuan çalışmıyorum boşanırsam burada yaşamak istemiyorum güzel ve bakımlı bir bayanım şuan ayrılsam belki daha mutlu olacağım yalnız yada yeni biri ile buna eminim napmalıyım sizce kafam çok karışık.
Ne koşulda olursa olsun bir ilişki döneminde aldatma varsa o ilişkide biter bence...Siz evli olmadan başınıza gelen durum zaten evliliğinizi siz farkında olmasanız bile etkilemiştir.Kızlar eşimle neredeyse 6 yıllık geçmişimiz var.ocak ayında evlendik.ama sevgiliyken beni surekli aldattı.cok sevdiğim içinmi yoksa hırstan mı ayrılamadım çok istesemde ve evlendik.evlendikten sonra kadın kız konusunda düzeldi herşeyi benimle yapar ben olmadan dışarı çıkmaz ama sorun şu beni o kadar aldatıp kaybetme korkusu ile bana yıllrdır söylediği yalanlar kadınların ortaya çıkıp bana gercekleri söylemesi ve eşimin son raddeye gelene kadar inkar etmesi beni çok yordu yıprattı her defasında hayallerimi yıktı tabii onurumu gururumuda ona olan guvenimide.evlendik evleneli aldatma yok eminim.ama sevgiliylende ailesi haklı olduğum halde çok uzerime gelip haksız olan eşimi korumuştu benim ailem hiç karışmamıştı.ama nedense eşim ailemden nefret ediyor sebepsiz yere.kendi şerefsizliklerini kabul etmiyor hep ben kotuyum ve ailem kotu.benim ailemde hayatta karışmaz okumuş tahsilli işinde gücünde karakterli insanlar ben haksız olsam benim bile ağzıma ederler yani.ama benimki hep kendi aikesini korur gider gelir falan.arkadaşları erkek kardeşi yada kızı istesin sabahlara kadar benim aileme kardeşlerime hiç vakit ayırmaz.kendi ailesini sabahlara kadar gezdirir yedirşr eğlendirir surekli onun ailesi ileyiz ama ben bırak kardeslerimi başbaşa vakit geçirelim desem zoruna gider benden sıkılır illa birilerini cagırma ihtiyacı duyar yanımıza.eskisi gibi değil hiç birşey yaptıkları ile beni kendinden soğuttu.mesela benimle tartışır o akşam aileme iftara davetlidir gitmez ama onun ailesine dvetli olsak beni bırakp gider bende işim vardı ondan arkadan geldim derim.sizin anlayacağınız kocam yol yordam saygı sevgi bilmiyor ayrıca aşırı agresif herşeyi yalnış anlıyor birde çok alkol aldığı zaman ufacık tartışmada bana sarıyor senden boşancam diyor.ben cbp verince senin ailende söyle boyle demeye başlıyor defalarca uyardım git tedavi ol diye benide geriyorsun dedim ama o değil ben hastaymışım.içip içip sızdı şimdi kardeşime aileme laf ederek.benim erkek kardeşim ondan 19 yaş küçük ama onun gibi sevgilisini aldatmadı şerefsizlik yapmadı.sevmiyorum eskisi gibi acaip soğudum gecen yıllar onun dahada bpşvermesine sebep oldu aldatmada bile saygı sıfır sevgi yok.ben tahsilli ve çon düzgün bir ailenin kızıyım tahammül edemiyorum artık yasamak istediğim hayat değil şu yaşadıklarım.su an daha mutlu olabilirdim eskiden çok mutluydum farkettimde eşimi tanıdığımdan beri mutsuz huzursuz biri oldum yaşım 34 olacak o da 43 çocuk yapmaya guvenemiyorum yalnış anlaşılmasın o boşanmaz ama ben boşanabilirim her an.kendinin 17 yaşında kızı var o biliyor evlat sevgisini ama ben bilmiyorum kuçuk yerde yaşıyoruz şuan çalışmıyorum boşanırsam burada yaşamak istemiyorum güzel ve bakımlı bir bayanım şuan ayrılsam belki daha mutlu olacağım yalnız yada yeni biri ile buna eminim napmalıyım sizce kafam çok karışık.
Evet kararımı aslında çoktan verdim ama benim 2. Evliliğin onunda 3. Boşanmaya Kalksam aileler istemiyor kabahat bende zaten ne diye boyle adamla evlenirsin ki.kendinden başka kimseyi duşunmeyen bencil işte...evlenmekle hata etmişsin zararın neresınden dönersen kardır boşan önüne bak böyle evlilikmi olur kendıne yenı hayat kur iş bul çalış.başlarda zor gelecek ama sonra mutlu olursun güçlü ol.kime sorarsan sor aynı şeyi söyler sana
Değişeceğini hiç sanmıyorumBence sen kararini kafanda coktan vermissin eger bu kadar mutsuzsan bu kadar sogudaysan ayrica alkol sorunu ve ailrye saygisizlik ciddi seyler eger degisemiycek gibiyse esiniz o zaman yollarinizi ayirmalisiniz kimse mutsuz bir evlilik surdurmek istemez
Evet kararımı aslında çoktan verdim ama benim 2. Evliliğin onunda 3. Boşanmaya Kalksam aileler istemiyor kabahat bende zaten ne diye boyle adamla evlenirsin ki.kendinden başka kimseyi duşunmeyen bencil işte.
Evlenmeden son nokta konulmalıydı bencede ama aptal kafam yine inandı.eşim aslında insan olarak iyi ama sadece arkadaş olarak.eş olmaz ondan.Ne koşulda olursa olsun bir ilişki döneminde aldatma varsa o ilişkide biter bence...Siz evli olmadan başınıza gelen durum zaten evliliğinizi siz farkında olmasanız bile etkilemiştir.
Ayrıca benim aileme saygı duymayan biri benim hayatımda hiç olmasın daha iyi...
Anlattıklarınıza bakılırsa bu evlilik uzun zamandır uzatmaları oynuyor.Kendi aranızda normal bir iletişim şekli yok denecek kadar neredeyse...
Daha fazla kendinizi tüketmeyin derim..
Aynen...Gecmisler ola
Ama geçmiyor be...Aynen...
Aynen ister sevgiliyken ister evliyken aldatsın aynı bende durum pek değişmez.Ne koşulda olursa olsun bir ilişki döneminde aldatma varsa o ilişkide biter bence...Siz evli olmadan başınıza gelen durum zaten evliliğinizi siz farkında olmasanız bile etkilemiştir.
Ayrıca benim aileme saygı duymayan biri benim hayatımda hiç olmasın daha iyi...
Anlattıklarınıza bakılırsa bu evlilik uzun zamandır uzatmaları oynuyor.Kendi aranızda normal bir iletişim şekli yok denecek kadar neredeyse...
Daha fazla kendinizi tüketmeyin derim..
Evet uzatmaları oynuyor bencede iletişim yok haklısınız sürekli başkalarıyla yaşıyoruz hayatımızı sonuçta..Aynen ister sevgiliyken ister evliyken aldatsın aynı bende durum pek değişmez.
Evlenmemiş olsaydım daha iyilerinin karşıma çıkacağından sonuna kadar emindim.ailene durumu açık açık anlat destek olacaklardır sakın yumuşama boşan güçlü ol hayat senın hayatın. iş bul çalış dik dur.yaşın genç adam yaşlı o adamdan genç ahlaklı birini bulursun
Bunu yapmayı gerçekten çok istiyorum ama 2.ye boşanmak beni korkutuyor ailemi geçtim amcamlar dayımlar herkes ile sorun yaşayacağımı biliyorum çunku bu adamı bile bile evlendin dicekler boşnamazsın dicekler.birde burada yaşamak istemiyorum iş bulamıyorum başka şehirdende ne yapacağımı bilmiyorjmevlenmekle hata etmişsin zararın neresınden dönersen kardır boşan önüne bak böyle evlilikmi olur kendıne yenı hayat kur iş bul çalış.başlarda zor gelecek ama sonra mutlu olursun güçlü ol.kime sorarsan sor aynı şeyi söyler sana
Bende dua ediyorum iyiki yok diye beni kabullenemiyor saygı duymuyor aileme de aynı şekilde saygı duymuyor hatta sebepsiz yere nefret ediyor hamile bile kalsam aldırıcam çocuğu o derece kararlıyım bu evlilikte çocuk yapmamaya ama benim hiç çocuğumda yokki herkes gibi düzgün bir eş bi yuva bir cocuğum olsun istiyorum ama yapamıyorum.Cocugunuz yok cok sükür o adamdan baba olmaz. BOSANIN!
öyle düşünme ikinci evliliğini yapan senın yaşında ve buyuk bır suru arkadaşım var ve mutlular o adam zaten yaşlı ondan genç birini mutlaka bulursun bekle sabır et mutlaka çıkar karşına iyi biriEvlenmemiş olsaydım daha iyilerinin karşıma çıkacağından sonuna kadar emindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?