kafam allak bullak eşimi sevmiyorum ama ayrılamıyorumda yardım edin

eğer içmez arkadaşlarına sın ır koyarsa belkı bu evlilik duzelir eşinizle konusun
Sorun içmesi değil çok içmesi ve ailesini arkadaşlarını önde tutması.benim ailemi çekememesi surekli kendi yaptığı hataları kabul etmeyip ailem Trip atmasa bile Trip atıyorlar demesi

ben size bişey diyemiyorum
siz bu babanız yasındakı adamla bütün hatalarını bile bile evlemişssiniz
ne diyim ki ben?
birde 43 yasındaki sacları aklanmıs bır adam
hıcte degmemıs gıbı duruyor sızın psıkolojınız bozulmus onlada kalmıssınız

buarada adam sıze saygı duymuyor ya , sızce sız kendınıze saygı duydunuzmu?

öncelikle bile bile lades demekle hata yapmışsınız zaten. insan hırs için hayatınız mahvetmeyi göze alır mı?
ikinci olarak, şerefsiz dediğiniz adamın nikahı altında kalmamalısınız. belli ki saygı-sevgi-vefa kalmamış. bitmiş her şey.
siz cesaret etseniz de etmeseniz de.
boşanmaktan başka çareniz yok.

ek olarak; lütfen paragraf kullanın. de'leri ya da'ları geçtim ama böyle yazınca karınca gibi dolaşıyor harfler.

madem bunu kaldıramayacskın niye evlendi . bide eşinin ikinci evliliğisin sanırım .
sen takıntılı bir kadınsın . hırs yapmışsın belli . bu adam benim olacak demişsin nikahlanmışsın sonra . herşeyi bile bile .şimdide gözünde değerini yitirmiş çünkü evlendim zafer kazandım diye düşünüyorsun . ama bence ayrılırsanda üzülürsün . ne bileyim çok garip bir konu şurda okuduklarım arasında . hırs yüzünden evlenilir mi ?enterasan . hani çok sevdim onsuz yaşayamam o yüzden affettim desen anlayacam da bu şekilde ilginç geldi .

9 yaş var yahu babası yaşında mı ?

kadının 2 adamın 3. evlılıgı
o degılde 2. evlılıgındekı kararın bır dedeyle olmamalıydı
hemde aldatan bır dede
kusura bakma ya bu ne hıc yakısmıyor

43 yasındakı bır adam 30 yaslarda bır genc kadın
hem ne derler
40'dan sonra asanı teneşir paklar
adamın kullanım suresını doldurmuslar bı kere
bende eskiden olgun seviyordum ama yaş geçtikçe yaşıtlarım daha çok ilgimi çeker oldu .

Size verilecek tek tavsiye var, bosanin. Isterse 5. evlilik olsun. Bu evliligin elle tutulur hic bir yeri yok. Ailelerin bosanmayi isteyip istememe haklari yetkileri yok. Gidersiniz bir avukata dava acilir bosanirsiniz. Adamin koca olarak ne oldugu belli ayrica babaligi da ortada. En kücük bir ihtimal bile yok. Belki önceki esinden ayrilma nedeni de aldatma, siz ögrendiniz mi niye ayrilmislar? Ailesinde is yok yetistirdikleri ne olsun. Bosanmak istiyorsaniz kararliysaniz kimseyi dinlemeden gidin acin davanizi.

en baştan belli etmiş zaten ne mal olduğunu... bi evlilikte en önemli bir değeriniz eksik oda saygı...! bu saatten sonra adam gelmiş 43 yaşına bi halt olmaz ondan umarım kararını verirsin..
Evet saygısı yok maalesef.Ben onun ailesine saygı gösterirken onun yaptığı hatalar yüzünden benim ailemin kalbi kırık olmasına rağmen hala suratlarına utanmadan bakıp arkalarından konuşuyor her hatasını kendini aklamak için başka yönlere çekiyor ailemde yazık hala iyi davranıyor.babam zaten çocukken vefat etti.bir annem birde kız kardeşim ve erkek kardeşim var.onun ailesinden bin kat iyi ailem var ama sebepsiz yere bi duşmanlığı var aileme anlayamadığım.

Daha önceki evliliği aldatmayla alakalı değil.evet yaşına göre davranmıyor.hep kırıcı konuşuyor.boşanırsam burada da kalamam yani ailem kabul eder ama ben burada kalmak istemiyorum herkes tanıyor eşimide benide.

En güzeli zararın neresinden dönersen kârdır . .

kabul etmişsin tekrar söylemeye gerek yok artık olan olmuş. evlat sahibi olmak seninde hakkın ama bu adam... bilemedim?
Kabul ettim maalesef evet çocuk konusu benide düşündürüyor istemiyorum o yüzden sadece evlenmekle kaç güzel şeyden mahrum kalmış oldum.cocuk olsa bile duzelmeyeceğine eminim.kalp yerine taş taşıyan herşeye atar yapan adamdan sevgi saygı bekleyemiyorum artık.eskiden çok seviyordum o kadar aldattı ayrıldığım halde peşimde dolandığı zaman ozur dilediği zaman barışıyordum sevmeseydim hayatta affetmezdim.çunku bırakın aldatmayı ben en ufak bir saygısızlıkta yada yalnışta bile eski eşini arkadaşlarını silmiş bir kadınım bir tek bu adama yapamadım.keşke teklif eder etmez hemen evlenmeseymişim belkide şuan bitmişti bu iş çoktan.ailem bana destek ama yanlarında kalırsam bu ilçede kafayı yerim çunku herkes eşimi tanıyor doğal olarakta beni o kadar yaşanmışlıklarda var dışarı çıktığımda sinir olurum yani ne biliyim işte burada yaşamak istemiyorum ilçe ama ortam iğrenç çunku kuşadasında yaşıyorum

Bencede genç ve yaşıtın biri ile ilgilenmelisin zamanla sorun olur
şimdiki sevgilim benden bir buçuk yaş falan büyük .bakalım hayırlısı .
eskiden olgunlardan hoşlanıyordum sonra baktım yaşla olgunluğu ilgisi yok . hepsi aynı erkeklerin .
onlarla uğraşıcağıma bunla uğraşayım dedim .gerçekten farkı oluyor ama her yönden .yaşı fazla olunca o uyum sağlanamıyor sanki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…