Çıkacağına eminim aslında.ne kadar koca yurekli insanlar var hala dünyada.benim eşimse hep haklı lafının uzerine laf etmeyeceksin hesap sormayacaksın ailesine laf etmeyeceksin.ama o haklıyken bile beni susturmaya çalışır susturamazsa kavga çıkartır soz verir sana vakit ayırcam diye ama yapmaz hep başkaları ile dışarı çıkarız başbaşa tek yaptığımız şey cinsellik ama bende boyle davrandığı için ondan soğudum.yani aslında benim eşim seks yapacağı zaman her dediğimi yapan ilgili seks yaptıktan sonra ilgisizleşen birisiöyle düşünme ikinci evliliğini yapan senın yaşında ve buyuk bır suru arkadaşım var ve mutlular o adam zaten yaşlı ondan genç birini mutlaka bulursun bekle sabır et mutlaka çıkar karşına iyi biri
Nefret ediyorum bu hallerinden tamam cinselliğe düşkün olabilir ama iş o ana geldiğinde aşırı ilgi göstermek n e demek?zaten sevgili iken durmadan aldatmalarından da anlamak gerek ilgisinin ne olduğunu sadece seks için bir kadına o amaçla yaklaştığınıÇıkacağına eminim aslında.ne kadar koca yurekli insanlar var hala dünyada.benim eşimse hep haklı lafının uzerine laf etmeyeceksin hesap sormayacaksın ailesine laf etmeyeceksin.ama o haklıyken bile beni susturmaya çalışır susturamazsa kavga çıkartır soz verir sana vakit ayırcam diye ama yapmaz hep başkaları ile dışarı çıkarız başbaşa tek yaptığımız şey cinsellik ama bende boyle davrandığı için ondan soğudum.yani aslında benim eşim seks yapacağı zaman her dediğimi yapan ilgili seks yaptıktan sonra ilgisizleşen birisi
Evet istemiyorum ya boyle bir evliliği yada eşi.bildiğin maço öküz yani.yıllardır huzursuzum mutsuzum diken uzernde oturuyorum sevgiliyken ne zaman nirini bulsa sorun çıkarırdı bi kavga ederdik biliyorda huyumu damarıma basardı ondan ayrılmam için ve ben ayrılırdım o da bulduğu kaşarlarla takılırdı yatar kalkar hevesini alır bana dönerdi yalvarırdı bende affederdim tamam evlendik 8-9 ay oldu aldatma olayında en ufak bir hatasını görmedim çunku evlenince aldatmazmış sevgili iken bekarmış yaparmış o zaman benim neden günahıma girdinki.şimdde saygısızlıkları başladı bilemem artık alfatamadığı için başına mı vurdu.ben değilde yeni bir kaşar bulsaydı sabahlara kadar başbaşa vakit geçirirdi.yıllarca beraber olup evlendik ya ondan galiba sıkıntısı. nefret ediyorum ya aşkından ölüp bittiğim adamdan nefret ediyorum vazgeçtim artık.hala ben uyarıyorum içimde sevgi kalmadı diye uyarayımki birşeyler yapsın diyorum ama boş.güya hafta da birgun bana ayıracaktı milleti sabaha kadar nasıl gezdiriyorsan benide gezdireceksin kardeşim.banane arkadaşlarından ailenden.ben onlarla mı evliyim benim kız kardeşim erkek kardeşim neden gelmiyor arkadaşlarım neden gelmiyor bşkalarına gelince zil zurna sarhoş olsa dolaşır bana gelince eve.bu mudur yani eşine verilen değer o hak etmediği halde ben fazlasını yaptım ama aynı değeri göremiyorum.onun ailesi herşeye karışır benimki karışmaz ama hala benim ailem suçlu nefret edilir.Üzüldüm gerçekten bile bile lades olmuş.
Bir de 2. evliliğinmiş böyle bir riske nasıl girdin anlamadım.
İşte olacakmış, hatanın neresinden dönersen kar.
Aslında kafana ayrılığı koymuş gibisin çevrenden çekiniyorsun.
Başta konuşur alışırlar, gençliğini ziyan etme boşa.
Evet kafamda bitti gonlumde de bitti ama ben onu her defasında uyardığımda soylediğim halde o bana diyor bunları benm için bittin sen falan diye.allah aşkına Bi bak bana ya ben gayet güzel biriyim değilmi sen ne istiyorsun bende gencecik kadın bulmuşsjn ama alışmış bar kadınlarına o ondan anlar sadeceEvet istemiyorum ya boyle bir evliliği yada eşi.bildiğin maço öküz yani.yıllardır huzursuzum mutsuzum diken uzernde oturuyorum sevgiliyken ne zaman nirini bulsa sorun çıkarırdı bi kavga ederdik biliyorda huyumu damarıma basardı ondan ayrılmam için ve ben ayrılırdım o da bulduğu kaşarlarla takılırdı yatar kalkar hevesini alır bana dönerdi yalvarırdı bende affederdim tamam evlendik 8-9 ay oldu aldatma olayında en ufak bir hatasını görmedim çunku evlenince aldatmazmış sevgili iken bekarmış yaparmış o zaman benim neden günahıma girdinki.şimdde saygısızlıkları başladı bilemem artık alfatamadığı için başına mı vurdu.ben değilde yeni bir kaşar bulsaydı sabahlara kadar başbaşa vakit geçirirdi.yıllarca beraber olup evlendik ya ondan galiba sıkıntısı. nefret ediyorum ya aşkından ölüp bittiğim adamdan nefret ediyorum vazgeçtim artık.hala ben uyarıyorum içimde sevgi kalmadı diye uyarayımki birşeyler yapsın diyorum ama boş.güya hafta da birgun bana ayıracaktı milleti sabaha kadar nasıl gezdiriyorsan benide gezdireceksin kardeşim.banane arkadaşlarından ailenden.ben onlarla mı evliyim benim kız kardeşim erkek kardeşim neden gelmiyor arkadaşlarım neden gelmiyor bşkalarına gelince zil zurna sarhoş olsa dolaşır bana gelince eve.bu mudur yani eşine verilen değer o hak etmediği halde ben fazlasını yaptım ama aynı değeri göremiyorum.onun ailesi herşeye karışır benimki karışmaz ama hala benim ailem suçlu nefret edilir.
Şuan çalışmıyorum canım ve burada yaşamakta istemiyorum.başka bir şehirde nasıl iş bulurum bilmiyorum.bu arada evledikten sonrada buyuk bir kavgamız oldu boşanmayı duşundum ama herkes karşı çıktı bilmiyorum ne yapacağımı.ama çocuk için çok geç kaldım gibi sanki.43 yaşında adamın yaptıklarına bak ya. Ailene saygısı yok. Sana olsa üzgünüm ama aldatmazdı. Senin kendine olsa evlenmezdin. Hata yapmışsın ve çocuk yapmamakla en doğru kararı almışsın. Bence yol yakınken boşan. Ailen yanında olur anladığım kadarıyla. Senin de işin gücün var ona muhtaç değilsin. Yıllarına yazık. Daha gençsin yeni bir hayat çiz kendine.
En az uç çocuk diyorum size.:sKızlar eşimle neredeyse 6 yıllık geçmişimiz var.ocak ayında evlendik.ama sevgiliyken beni surekli aldattı.cok sevdiğim içinmi yoksa hırstan mı ayrılamadım çok istesemde ve evlendik.evlendikten sonra kadın kız konusunda düzeldi herşeyi benimle yapar ben olmadan dışarı çıkmaz ama sorun şu beni o kadar aldatıp kaybetme korkusu ile bana yıllrdır söylediği yalanlar kadınların ortaya çıkıp bana gercekleri söylemesi ve eşimin son raddeye gelene kadar inkar etmesi beni çok yordu yıprattı her defasında hayallerimi yıktı tabii onurumu gururumuda ona olan guvenimide.evlendik evleneli aldatma yok eminim.ama sevgiliylende ailesi haklı olduğum halde çok uzerime gelip haksız olan eşimi korumuştu benim ailem hiç karışmamıştı.ama nedense eşim ailemden nefret ediyor sebepsiz yere.kendi şerefsizliklerini kabul etmiyor hep ben kotuyum ve ailem kotu.benim ailemde hayatta karışmaz okumuş tahsilli işinde gücünde karakterli insanlar ben haksız olsam benim bile ağzıma ederler yani.ama benimki hep kendi aikesini korur gider gelir falan.arkadaşları erkek kardeşi yada kızı istesin sabahlara kadar benim aileme kardeşlerime hiç vakit ayırmaz.kendi ailesini sabahlara kadar gezdirir yedirşr eğlendirir surekli onun ailesi ileyiz ama ben bırak kardeslerimi başbaşa vakit geçirelim desem zoruna gider benden sıkılır illa birilerini cagırma ihtiyacı duyar yanımıza.eskisi gibi değil hiç birşey yaptıkları ile beni kendinden soğuttu.mesela benimle tartışır o akşam aileme iftara davetlidir gitmez ama onun ailesine dvetli olsak beni bırakp gider bende işim vardı ondan arkadan geldim derim.sizin anlayacağınız kocam yol yordam saygı sevgi bilmiyor ayrıca aşırı agresif herşeyi yalnış anlıyor birde çok alkol aldığı zaman ufacık tartışmada bana sarıyor senden boşancam diyor.ben cbp verince senin ailende söyle boyle demeye başlıyor defalarca uyardım git tedavi ol diye benide geriyorsun dedim ama o değil ben hastaymışım.içip içip sızdı şimdi kardeşime aileme laf ederek.benim erkek kardeşim ondan 19 yaş küçük ama onun gibi sevgilisini aldatmadı şerefsizlik yapmadı.sevmiyorum eskisi gibi acaip soğudum gecen yıllar onun dahada bpşvermesine sebep oldu aldatmada bile saygı sıfır sevgi yok.ben tahsilli ve çon düzgün bir ailenin kızıyım tahammül edemiyorum artık yasamak istediğim hayat değil şu yaşadıklarım.su an daha mutlu olabilirdim eskiden çok mutluydum farkettimde eşimi tanıdığımdan beri mutsuz huzursuz biri oldum yaşım 34 olacak o da 43 çocuk yapmaya guvenemiyorum yalnış anlaşılmasın o boşanmaz ama ben boşanabilirim her an.kendinin 17 yaşında kızı var o biliyor evlat sevgisini ama ben bilmiyorum kuçuk yerde yaşıyoruz şuan çalışmıyorum boşanırsam burada yaşamak istemiyorum güzel ve bakımlı bir bayanım şuan ayrılsam belki daha mutlu olacağım yalnız yada yeni biri ile buna eminim napmalıyım sizce kafam çok karışık.
Nefret ediyorum bu hallerinden tamam cinselliğe düşkün olabilir ama iş o ana geldiğinde aşırı ilgi göstermek n e demek?zaten sevgili iken durmadan aldatmalarından da anlamak gerek ilgisinin ne olduğunu sadece seks için bir kadına o amaçla yaklaştığını
kabul etmişsin tekrar söylemeye gerek yok artık olan olmuş. evlat sahibi olmak seninde hakkın ama bu adam... bilemedim?Evet kararımı aslında çoktan verdim ama benim 2. Evliliğin onunda 3. Boşanmaya Kalksam aileler istemiyor kabahat bende zaten ne diye boyle adamla evlenirsin ki.kendinden başka kimseyi duşunmeyen bencil işte...
Çalışma ihtimalin var mi?Kızlar eşimle neredeyse 6 yıllık geçmişimiz var.ocak ayında evlendik.ama sevgiliyken beni surekli aldattı.cok sevdiğim içinmi yoksa hırstan mı ayrılamadım çok istesemde ve evlendik.evlendikten sonra kadın kız konusunda düzeldi herşeyi benimle yapar ben olmadan dışarı çıkmaz ama sorun şu beni o kadar aldatıp kaybetme korkusu ile bana yıllrdır söylediği yalanlar kadınların ortaya çıkıp bana gercekleri söylemesi ve eşimin son raddeye gelene kadar inkar etmesi beni çok yordu yıprattı her defasında hayallerimi yıktı tabii onurumu gururumuda ona olan guvenimide.evlendik evleneli aldatma yok eminim.ama sevgiliylende ailesi haklı olduğum halde çok uzerime gelip haksız olan eşimi korumuştu benim ailem hiç karışmamıştı.ama nedense eşim ailemden nefret ediyor sebepsiz yere.kendi şerefsizliklerini kabul etmiyor hep ben kotuyum ve ailem kotu.benim ailemde hayatta karışmaz okumuş tahsilli işinde gücünde karakterli insanlar ben haksız olsam benim bile ağzıma ederler yani.ama benimki hep kendi aikesini korur gider gelir falan.arkadaşları erkek kardeşi yada kızı istesin sabahlara kadar benim aileme kardeşlerime hiç vakit ayırmaz.kendi ailesini sabahlara kadar gezdirir yedirşr eğlendirir surekli onun ailesi ileyiz ama ben bırak kardeslerimi başbaşa vakit geçirelim desem zoruna gider benden sıkılır illa birilerini cagırma ihtiyacı duyar yanımıza.eskisi gibi değil hiç birşey yaptıkları ile beni kendinden soğuttu.mesela benimle tartışır o akşam aileme iftara davetlidir gitmez ama onun ailesine dvetli olsak beni bırakp gider bende işim vardı ondan arkadan geldim derim.sizin anlayacağınız kocam yol yordam saygı sevgi bilmiyor ayrıca aşırı agresif herşeyi yalnış anlıyor birde çok alkol aldığı zaman ufacık tartışmada bana sarıyor senden boşancam diyor.ben cbp verince senin ailende söyle boyle demeye başlıyor defalarca uyardım git tedavi ol diye benide geriyorsun dedim ama o değil ben hastaymışım.içip içip sızdı şimdi kardeşime aileme laf ederek.benim erkek kardeşim ondan 19 yaş küçük ama onun gibi sevgilisini aldatmadı şerefsizlik yapmadı.sevmiyorum eskisi gibi acaip soğudum gecen yıllar onun dahada bpşvermesine sebep oldu aldatmada bile saygı sıfır sevgi yok.ben tahsilli ve çon düzgün bir ailenin kızıyım tahammül edemiyorum artık yasamak istediğim hayat değil şu yaşadıklarım.su an daha mutlu olabilirdim eskiden çok mutluydum farkettimde eşimi tanıdığımdan beri mutsuz huzursuz biri oldum yaşım 34 olacak o da 43 çocuk yapmaya guvenemiyorum yalnış anlaşılmasın o boşanmaz ama ben boşanabilirim her an.kendinin 17 yaşında kızı var o biliyor evlat sevgisini ama ben bilmiyorum kuçuk yerde yaşıyoruz şuan çalışmıyorum boşanırsam burada yaşamak istemiyorum güzel ve bakımlı bir bayanım şuan ayrılsam belki daha mutlu olacağım yalnız yada yeni biri ile buna eminim napmalıyım sizce kafam çok karışık.
Şaka yapıyorsun galiba :)En az uç çocuk diyorum size.:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?