kafam allak bullak eşimi sevmiyorum ama ayrılamıyorumda yardım edin

Çıkacağına eminim aslında.ne kadar koca yurekli insanlar var hala dünyada.benim eşimse hep haklı lafının uzerine laf etmeyeceksin hesap sormayacaksın ailesine laf etmeyeceksin.ama o haklıyken bile beni susturmaya çalışır susturamazsa kavga çıkartır soz verir sana vakit ayırcam diye ama yapmaz hep başkaları ile dışarı çıkarız başbaşa tek yaptığımız şey cinsellik ama bende boyle davrandığı için ondan soğudum.yani aslında benim eşim seks yapacağı zaman her dediğimi yapan ilgili seks yaptıktan sonra ilgisizleşen birisi

Nefret ediyorum bu hallerinden tamam cinselliğe düşkün olabilir ama iş o ana geldiğinde aşırı ilgi göstermek n e demek?zaten sevgili iken durmadan aldatmalarından da anlamak gerek ilgisinin ne olduğunu sadece seks için bir kadına o amaçla yaklaştığını

Üzüldüm gerçekten bile bile lades olmuş.
Bir de 2. evliliğinmiş böyle bir riske nasıl girdin anlamadım.

İşte olacakmış, hatanın neresinden dönersen kar.
Aslında kafana ayrılığı koymuş gibisin çevrenden çekiniyorsun.
Başta konuşur alışırlar, gençliğini ziyan etme boşa.

Evet istemiyorum ya boyle bir evliliği yada eşi.bildiğin maço öküz yani.yıllardır huzursuzum mutsuzum diken uzernde oturuyorum sevgiliyken ne zaman nirini bulsa sorun çıkarırdı bi kavga ederdik biliyorda huyumu damarıma basardı ondan ayrılmam için ve ben ayrılırdım o da bulduğu kaşarlarla takılırdı yatar kalkar hevesini alır bana dönerdi yalvarırdı bende affederdim tamam evlendik 8-9 ay oldu aldatma olayında en ufak bir hatasını görmedim çunku evlenince aldatmazmış sevgili iken bekarmış yaparmış o zaman benim neden günahıma girdinki.şimdde saygısızlıkları başladı bilemem artık alfatamadığı için başına mı vurdu.ben değilde yeni bir kaşar bulsaydı sabahlara kadar başbaşa vakit geçirirdi.yıllarca beraber olup evlendik ya ondan galiba sıkıntısı. nefret ediyorum ya aşkından ölüp bittiğim adamdan nefret ediyorum vazgeçtim artık.hala ben uyarıyorum içimde sevgi kalmadı diye uyarayımki birşeyler yapsın diyorum ama boş.güya hafta da birgun bana ayıracaktı milleti sabaha kadar nasıl gezdiriyorsan benide gezdireceksin kardeşim.banane arkadaşlarından ailenden.ben onlarla mı evliyim benim kız kardeşim erkek kardeşim neden gelmiyor arkadaşlarım neden gelmiyor bşkalarına gelince zil zurna sarhoş olsa dolaşır bana gelince eve.bu mudur yani eşine verilen değer o hak etmediği halde ben fazlasını yaptım ama aynı değeri göremiyorum.onun ailesi herşeye karışır benimki karışmaz ama hala benim ailem suçlu nefret edilir.

Evet kafamda bitti gonlumde de bitti ama ben onu her defasında uyardığımda soylediğim halde o bana diyor bunları benm için bittin sen falan diye.allah aşkına Bi bak bana ya ben gayet güzel biriyim değilmi sen ne istiyorsun bende gencecik kadın bulmuşsjn ama alışmış bar kadınlarına o ondan anlar sadece

43 yaşında adamın yaptıklarına bak ya. Ailene saygısı yok. Sana olsa üzgünüm ama aldatmazdı. Senin kendine olsa evlenmezdin. Hata yapmışsın ve çocuk yapmamakla en doğru kararı almışsın. Bence yol yakınken boşan. Ailen yanında olur anladığım kadarıyla. Senin de işin gücün var ona muhtaç değilsin. Yıllarına yazık. Daha gençsin yeni bir hayat çiz kendine.

Şuan çalışmıyorum canım ve burada yaşamakta istemiyorum.başka bir şehirde nasıl iş bulurum bilmiyorum.bu arada evledikten sonrada buyuk bir kavgamız oldu boşanmayı duşundum ama herkes karşı çıktı bilmiyorum ne yapacağımı.ama çocuk için çok geç kaldım gibi sanki.

En az uç çocuk diyorum size.:s

eğer içmez arkadaşlarına sın ır koyarsa belkı bu evlilik duzelir eşinizle konusun

böyle birisine neden katlanasınız ki? hem de sevmiyormuşsunuz çocuk da yok boşayın gitsin. eminim güçlü bir kadınsınızdır üstesinden gelirsiniz. hem şöyle düşünün yaşıyor olduğunuz bu hayatın çilesi mi daha iyi yoksa boşandıktan sonra kısa bir süreliğine yaşayacağınız bocalama süreci mi?

en baştan belli etmiş zaten ne mal olduğunu... bi evlilikte en önemli bir değeriniz eksik oda saygı...! bu saatten sonra adam gelmiş 43 yaşına bi halt olmaz ondan umarım kararını verirsin..

bu defa ayrıl boşandan keşke bu evlilik hiç olmasaymış sen de bu adama 6 yılını heba etmeseymişsin dedim
ama evlenmek hata olmuş ama bu adamla evli kalmak da hata daha fazla yıllarını bu adama harcama

Tek sorum su;bir de evladiniz olduğunu varsayalım ; otuz kırk yıl daha artarak bu uzuntuleri çekebilecek misiniz? Evladiniza da haksızlık olacak ama bu Bile bile lades demek. ....aslinda ay aydınlık yol belli de hazmı zor....bir süre zor gelir ayrılık ama sonra derin bir oh cekersiniz çünkü henüz çok gencsiniz hayat kurmak için. ...

o alkol alıp senden boşancam diyor..sende ayık kafayla boşan bence...ömrünü tüketme..

Okuyunca çok üzüldüm konunu,
Aranızda yaş farkı var, adam ununu elemiş eleğini asmış, daha benim hatun genç gönlünü yapayım soğumasın diye düşünüp hareket edeceğine öküz öküz hareketler yapıyor... Bundan daha genç olmayacak bundan sonra 50ye doğru gidiyor, AllahtN çocuk yapmzmışsınız...

Size tavsiyem ailenizle oturup ciddi ciddi herşeyi anlatın, kimse evladının mutsuz olmasını istemez, daha önceki boşanma konusu büyük bir kavgaya dayandığı için bir anlık birşey diye karşı çıktıklarına eminim ama gerçekten olgun tahsilli insanlar ise sizi anlayacaklardır...

Vasfınız var mı bilmiyorum, kursa falan gidebilirsiniz belki, ailenizden veya başka şehirde yaşayan arkadaşlarınızdan iş konusunda yardım isteyebilirsiniz,

bence boşan bir daha da evlenme. bazı insanların yaşları kaç olursa olsun ruhları fazlasıyla geç olgunlaşır ve bazı insanlar için evlilik gerçekten uygun bir yaşam değil. ben de kendimi böyle görüyorum bu kötü bir şey değil. Boşan çalışmaya başla ve hayatına bak bence inan cesaretinin mükafatı mutluluğun olacaktır bundan daha mutsuz ve huzursuz olacağını sanmıyorum. Boşuna vaktini de kendini de harcama olmuyorsa olmuyordur.

Evet kararımı aslında çoktan verdim ama benim 2. Evliliğin onunda 3. Boşanmaya Kalksam aileler istemiyor kabahat bende zaten ne diye boyle adamla evlenirsin ki.kendinden başka kimseyi duşunmeyen bencil işte...
kabul etmişsin tekrar söylemeye gerek yok artık olan olmuş. evlat sahibi olmak seninde hakkın ama bu adam... bilemedim?

Çalışma ihtimalin var mi?
Bosanma durumunda ailen destek olur mu?
(Bu arada eşin sinir edici )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…