Kafam allak bullak fikire ihtiyacım var

Adamla evliyken beraber olmaya basladınız belli ki, haftasonlarını kadının evinde geçirmesine göz yummanız bundan sebep. Belli ki vicdanınızın sesini böyle bastırdınız, e tabi karşınızda da her zaman çocuklar yalanını kullanan adam olunca. Belki de adamın “ben senin için yuvamı yıktım cocuklarımı terk ettim” şeklinde sizi bastırmasından.

E diğer eşle boşanıp hala sizinle evlenmeyen derdi zoru para olan adama nasıl yaranabilirdiniz ki başka. İşte böyle varı yoğu feda ederek. Ama olmamış işte olmayacaktı zaten.

Yazık üzüldüm çırpındıkça battınız belli ki. Olan olmuş giden gitmiş. Borç para bi şekilde ödenir tabi bu adamla olmaya devam ederseniz üstüne eklenir. Bir an önce bu adamdan sıyrılıp uzman destegiyle yolunuza bakın. Hala gençsiniz hala hayatı yakalayabilirsiniz. Hiç bişey için geç değil parayla halledilecek şeyleri kafanıza takmayın. Zor olur ama olur. Önemli olan akıl ve beden sağlığınız.

Adamla evliyken beraber olmaya basladınız belli ki, haftasonlarını kadının evinde geçirmesine göz yummanız bundan sebep. Belli ki vicdanınızın sesini böyle bastırdınız, e tabi karşınızda da her zaman çocuklar yalanını kullanan adam olunca. Belki de adamın “ben senin için yuvamı yıktım cocuklarımı terk ettim” şeklinde sizi bastırmasından.

E diğer eşle boşanıp hala sizinle evlenmeyen derdi zoru para olan adama nasıl yaranabilirdiniz ki başka. İşte böyle varı yoğu feda ederek. Ama olmamış işte olmayacaktı zaten.

Yazık üzüldüm çırpındıkça battınız belli ki. Olan olmuş giden gitmiş. Borç para bi şekilde ödenir tabi bu adamla olmaya devam ederseniz üstüne eklenir. Bir an önce bu adamdan sıyrılıp uzman destegiyle yolunuza bakın. Hala gençsiniz hala hayatı yakalayabilirsiniz. Hiç bişey için geç değil parayla halledilecek şeyleri kafanıza takmayın. Zor olur ama olur. Önemli olan akıl ve beden sağlığınız.
Malesef konuyu farklı bi açıdan ele almışsınız, burada hiçbirinizi tanımıyorum ve görmedim sizde beni tabiki. Doğal olarak yalan söylemem bana bişi kazandırmaz çünkü sizin yüzüne bakıp da utanacağım bir durum yok. Evli bir adamla birlikteyimde yazabilirdim ayrıca yine bişi kaybetmezdim çünkü bu benim hayat hikayem :) size aynı şekilde örnek bi yorumlama yapıcam yaptığınız yargıya cevaben şu yazılabilirdi " demekki başınızdan böyle bir olay geçti yada çevrenizde bu tarz ilişki yaşayan birileri varki böyle kendinden emin konuşabiliyosunuz" elbette geçmemiştir saygın birisinizdir mutlaka fakat her insanın yaşam hikayesi farklıdır dediğim gibi bu benim hikayem saygı duyarsınız duymazsınız sizin seçiminiz

Yinede yaptığınız yargılamadan sonra verdiğiniz destek için teşekkür ederim

Yinede yaptığınız yargılamadan sonra verdiğiniz destek için teşekkür ederim
Yargılamaktan ziyade ne olmuşsa olmuş ki bence böyle bile olmuş olsa bile yapıcak bişey yok demek istedim. Böyle bir durum başımdan ya da yakınımın başından geçmedi bunları tahmin etmek için buna gerek yok inanın. Üzüldüm ben sizin için. Gerçekten bu saatten sonra bari bi yerden başlamanızı dilerim. Bol şans 🌸

Türk halk dilinde bu tip adamlara iki evli deniyor
İlk eşleriyle resmiyette ayrılıp, birlikteliğe devam edip, ikinci eşlerini dolandırıyorlar, bu çok eski bir film
Şu an yapacağınız, borçtan sıyrılmak, elinden evrak mı alırsınız, eski eşine gidip rezillik mi çıkarırsınız bir şekilde bu adamı borçlandırın. Sizin paranız üzerinde kimse sefa sürmesin, ne çoluğu ne çocuğu düşünüyorsunuz hala hayatınız kaymış. Bu adama ciddi bir tavır koymanız ve kendinizi kurtarmanız lazım, çok çok geç kalmışsınız
Malesef çok geç kaldım sefasını sürmelerinş geçtim tüm cefa bana kaldı :) bu arada iki evli terimini ilk defa duydum sanırım bu hikayeyi net açıklıyo

Malesef çok geç kaldım sefasını sürmelerinş geçtim tüm cefa bana kaldı :) bu arada iki evli terimini ilk defa duydum sanırım bu hikayeyi net açıklıyo
Eşiniz her haftasonu güya eski olan eşinin evinde geçirirken ne düşünüyordunuz tam olarak?
Çocuklar için olduğunu mu?
Basbayagı iki eşli yaşamış adam.
5 gün sizinle, iki gün onunla.

Hala babanızin evinde sizinle mi yaşıyor kendisi?

Yargılamaktan ziyade ne olmuşsa olmuş ki bence böyle bile olmuş olsa bile yapıcak bişey yok demek istedim. Böyle bir durum başımdan ya da yakınımın başından geçmedi bunları tahmin etmek için buna gerek yok inanın. Üzüldüm ben sizin için. Gerçekten bu saatten sonra bari bi yerden başlamanızı dilerim. Bol şans 🌸
Tabiki ben sadece örnekleme yaptım çünkü bunu düşünen ilk siz değilsiniz önceki yorumlardada geçti bu tarz konular bu sebeple yani kırmak değil niyetim. İlk adımımı attım çok şükür inşallah sonrası kolay olur 🙏🙏

Eşiniz her haftasonu güya eski olan eşinin evinde geçirirken ne düşünüyordunuz tam olarak?
Çocuklar için olduğunu mu?
Basbayagı iki eşli yaşamış adam.
5 gün sizinle, iki gün onunla.

Hala babanızin evinde sizinle mi yaşıyor kendisi?
Çocuklarla dışarda vakit geçiremediğini evde daha huzurlu olduklarını söylerdi bana bende oturur ağlardım orda olduğu sürece uyumazdım hiç ama işte çocuk dediğinde sustum hep aptal gibi son iki yıldır kalmayı kesti ama öncesi muamma dediğiniz gibi. Evet evim yokki evsiz kaldım

Çocuklarla dışarda vakit geçiremediğini evde daha huzurlu olduklarını söylerdi bana bende oturur ağlardım orda olduğu sürece uyumazdım hiç ama işte çocuk dediğinde sustum hep aptal gibi son iki yıldır kalmayı kesti ama öncesi muamma dediğiniz gibi. Evet evim yokki evsiz kaldım
Siz ailenizin evindesiniz tamam eşiniz nerede?
Hala yanınızda mi tutuyorsunuz onu?
Tüm yaşadıklarınızdan rağmen.

Kotu bi evlilik karari vermissin. bosanmayan bi adamin haftasonlari esiyle beraber olmasina goz yummussun resmen seni metresi yapmak istemis kusura bakma da. Agir sozum icin ozur dilerim. Gencligine yazik ettigin icin cok kizdim. Bu borclar icin baski yap odesin bi sekilde. Hatta annen baban baski yapsin. Eski eşinden cocuklarindan yardim istesin.

Kısa yazmaya çalışıcam. Üç çocuk babası biriyle evlendim daha doğrusu imam nikahı kıyıldı sadece yeni boşandığı için çocuklar etkilenmesin diye erteledi. Aramızda 16yaş var. Varlıklı biriydi fakat ben hep kendi çalıştığımla geçinmeye çalıştım ondan bişi beklemedim istemedim. Sadece mutlu olalım gerisi önemli değildi benim için. Nikah kıyıldıktan sonra birlikte yaşamaya başladık tabi benim ailem karşı çıktı 2yıl kimse konuşmadı benimle sonra mecburen kabullendiler benim için. Buarada 8yılı doldurduk.
Yıllarca her hafta sonu cumadan eski eşinin evine gitti çocuklarla vakit geçirmek için ve pazartesi akşamı eve geldi. Çocuklara saygım sevgim sonsuz ama kalmasına karşı çıktım hep dinlemedi çünkü eski eşiyle aynı evde kalmasını istemiyodum. çocuklarımı ihmal edemem dedi bana hep. Her hafta sonu yalnızdım bi haftasını bile bana ayırıp benimle vakit geçirmedi. Kavgalarımız hep bu yüzdendi çünkü ben ilk defa evlendim hiç bişi yaşamadım ki herşeyi eşimle yaşamak istedim daha 23 tüm ama o hep erteledi seneye sonraki seneye vs..
Sonra birden işleri bozuldu sicili kötüleşmişti zaten son zamanlarda bende dedimki çalışırız kalkarız altından. Benim üzerime iş yeri açtı birkaç yıl çalıştım gelirimiz güzeldi ama ortada hiçbişi yoktu hepsi onun borçlarına ve çocuklara gidiyodu. Boşanırkende tüm mal varlığını eski eşine devretmiş yazlığı kışlığı arabası ayriyetten kira geliri olan ev. Eski eşi çalışmıyodu hiç ben çalışıyodum kazanç hep oraya ve borçlara gidiyodu faturaları evin tüm giderleri çocukların kolejleri özel üniversite ödemeleri vs anlıcanız tüm ihtiyaçları. Bizde ufak bi evde kirada oturuyoduk buarada ve ben çalışmama rağmen en ufak bişi alsam gözüne batıyodu bir sürü ayakkabın var neden alıyosun gibi aldığım ayakkabıda çakma 50liralık pabuç. Asla pahalı şeylere gitmedim evimdeki eşyaları bile teşhirden almıştım beyefendi eşyaya çok para verilmez teşhirden al dediği için ve zengindi kendi evi tripleksmiş herşeyi özel yapılmış. Buarada hala resmi nikah kıyılmadı sebebide fırsat olmamasıymış.

Sonra pandemi girdi iş yeri kapandı bizim durum git gide kötüleşti babamdan kardeşimden borç aldı otuz bin sonra kendi borçlarına karşılık senet yaptı birine benide kefil gösterdi eve kadar gelip senet imzalattı 400milyarlık iş yerinden kalan borçlar hep benim üzerimde şahsi olarak bir kuruş borcum yokken bi dünya borcum var sicilim berbat kullandığım telefonu sattım sırf eve erzak aliyim diye şuan kardeşim telefon verdi onu kullanıyorum . Ben hala çalışır hallederiz derken rahatsızlandım ameliyat oldum annemlerin evine taşıdık eşyaları beş aydır bekliyorumki iş bulsun bişi yapsın hala evde oturuyo. Böyle anlatınca ne kadar aptal olduğumu gördüm şimdi ayrılsam diye düşünüyorum ama üzerime kalan borçlar korkutuyo beni ve şuan 34 yaşımdayım yaklaşık sekiz dokuz senedir bunlarla mücadele ediyorum ve kendim ettim kendim buldum diye kimseye bişi diyemiyorum ne yapıcamıda bilmiyorum.
Büyük konuşmayım allahım

ama size sormak isterim

neden ?

kendinden bu kadar mı Nefret ediyordun

yani kendine hiç mi değer vermiyorsun

bir kusurun var diye düşünüp ben bu adama mecburum diye mi düşündün

aşk deme lütfen

bu adam seni sevmiyor

neden berabersin ?

Hmm doğru tabi

Zengin adamın metresi

başka ne olabilirdi ki 🥱

ben de inandım şaf gibi

Hmm doğru tabi

Zengin adamın metresi

başka ne olabilirdi ki 🥱

ben de inandım şaf gibi
Yok ya daha kendinden vermiş mahvetmiş hayatını. Böyle konularda taşlarız linçleriz ama ne bileyim ben bu kıza üzüldüm. Basireti bağlanmış gibi bişey.

Birlikte yaşadığınız kişinin eşinden ayrılmadığını bence siz biliyordunuz. Yoksa akıl işi değil anlattıklarınız.adam hafta sonları çocuklarıyla ilgilenmek için eşinin evine gidecek ve 2 gün boyunca orada kalacak . Hangi kadın bunu kabul edebilir ki !

Bu kadar saf olamazsiniz.
Bu adam yalancinin, uc kagitcinin teki.
Bir avukata danisin once bu durumdan nasil kurtulacaginiz ile ilgili. Esiniz olsa idi bosanirken evlilik esnasinda edinilen mal varligi paylasilirken borclar da paylasiliyor ama siz evli olmadiginiz icin adam borcunu resmen size yuklemis.
Ve litfen bu adami da hayatinizdan cikarin.

öncelikle cumadan gidip pazartesi dönmesinden rahatsız olmakta çok haklısın nihayetinde eski eşi. asla aynı evde kalmamalılar yani başka bir çözüm bulmalıydı çocuklarıyla görüşmek için. bu yaptığı kabul edilemez yani. empati yapsın siz eski eşinizde kalıyorsunuz her haftasonu. kendi de rahatsız olurdu bence.

resmi nikahı yıllarca kıymaması ve hala kıymaması da; resmi olarak mal paylaşımı yapmamak, senetlerinde sizi kefil gösterip borçları size yüklemek için olabilir sonuçta devlet mecrasında evli olmadığınız için borçlar ortak değil tamamen sizin üzerinize oluyor. bu yüzden sadece dini nikah asla ama asla yapmamalısınız hanımlar çünkü resmi nikah sizin ekonomik, sosyal, hukuksal bütün haklarınızı korur. her anlamda sömürülmenizi engeller.

borçlar konusunda korkmakta çok haklısınız az buz bir para değil. biraz vicdanı varsa ödesin o borçları size ödetmesin. imkanınız varsa bir hukuk danışmanıyla veya avukatka görüşüp haklarınızı öğrenin. bir yolu bulunur umarım bu şekilde her şeyi size yıkmasına izin vermeyen bir yol. keşke resmi nikah olsaydı her şey çok daha kolay olurdu emin olun ama yoksa da napalım başka bir yol bulunur elbet umutsuzluğa kapılmayın.

hayatınızda güzellikler dilerim 💕
Konu sahibi de evli değil diğeriyle de evli değil ikisini de gitmiş gelmiş işte. Eski eşi adı üstünde demenin bu konuda pek mantığı yok... Bana pek fark gibi gelmedi ikisi de evli değil sonuçta.

Hmm doğru tabi

Zengin adamın metresi

başka ne olabilirdi ki 🥱

ben de inandım şaf gibi
Haklısınız bu platforma resmi nikah olmadığını adamın çocukların yanına gittiğini dürüstçe yazan benim bunu bile yanlış yapmışım :) oysaki yazmasam nasıl bilebilirsiniz metres olduğumu değilmi :)) harikasınız

Bu kadar saf olamazsiniz.
Bu adam yalancinin, uc kagitcinin teki.
Bir avukata danisin once bu durumdan nasil kurtulacaginiz ile ilgili. Esiniz olsa idi bosanirken evlilik esnasinda edinilen mal varligi paylasilirken borclar da paylasiliyor ama siz evli olmadiginiz icin adam borcunu resmen size yuklemis.
Ve litfen bu adami da hayatinizdan cikarin.
Salı günü bir avukat arkadaşla görüşücem inşallah buraya mesaj yazdığım gün onada yazdım herşeyi düzelticem herşey güzel olucak birlikte çalışıp kazanmamız lazım dedi bana ben bitmesini istediğimi söylerken :) ben kardeşimdeyim buarada telefon donuyo mesajları göremiyorum gördükçe cevaplıyorum.

Bakın başına istem dışı felaketler gelmis bir akraniniz olarak şunu diyebilirim:hayatta ne kadar batarsak batalım bizi düzlüğe çıkacak şey sağlıklı çalışan bir beyin. Sağlıkla çalışmaya devam eden bir beyin olduktan sonra bence her şey atlatilir. O yüzden nacizane tavsiyem gerekirse aile desteği ile bir psikoloğa da başlamanız.
Evet ilk işim bu olacak çünkü hiç uyumuykrum yemek yemiyorum şuan 45 kiloyum mantığım yıllsr önce kaybolmuş psikolağa kesinlikle gidicem

Back
X