kafam allak bullak eşimi sevmiyorum ama ayrılamıyorumda yardım edin

Anlattıklarından dolayı eşin bana güven vermedi böyle yalancı adamdan çocuğumun olmasını istemezdim

Anlattıklarından dolayı eşin bana güven vermedi böyle yalancı adamdan çocuğumun olmasını istemezdim
Evet bana da hic guven vermemişti yaptıklarından dolayı.Ama evlendikten sonra ne bir yalanını ne bir aldatmasını ne de telefonunu saklamasını yanımdayken gelen açmadığı cevapaiz aramaları silmesini falan.Yani evlendikten sonra bunların hiçbirini yaptığını görmedim ve işi dışında da her zaman yanımda artık birseyi saklamıyor.Suan ki sıkıntım bunlar değil daha basit şeyler ama ben artık o kadar ağır yükleri kaldırdıktan sonra ufacık birseye dayanamıyorum

Ama karekter kalıcı birşey şu an uykuda her an eski konuma dönebilir , çocuk olduktan sonra eşin belki hovardalığa geri döner ki bir arkadaşımın eşi öyleleydi sonra tüp bebekten sonra adam yine hovardalığı bırakmadı sonrada boşandılar, kadın 2. kocayı aldı gelecek yılda tekrar doğurmayı düşünüyor , bu kadar karışık belirsiz hayat herkese göre değil ben olsam ne doğururdum nede 2, kocayı alırdım hepsinin canı cehenneme olan kadına oluyor

Doğru söylüyorsun haklısın keşke bende evlenmeseymişim hayatımı yaşasaymışım.Boyle stresli hayatı sevmiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…