Evet oyle ama asgar ucretle yada 1500 ytl altı ev geçindirilmiyor işi bulmak çok önemli.birde goruşmelere çağırdıklarında napıcam eşim hayatta gondermezki şehir dışında ne işi bakıyorsun derilk önce boşan sonrası geleck ozaman ordan bır adres ver sorarlarsa ailemle yaşıyorum yeni taşındık de veya teyzemle yaşıyorum yenı taşındım yanına de kimseye özel hayatını açmana gerek yokki bıraz bırıkım yapmam lazım ama iş olursa ev tutacaksın
Boşanmanın birincisi ikincisi falan yok aslında her şekilde yıpratıcı bir süreç ama tabii ilk boşanma gibi kolay olmuyor mesela bundan 3-4 ay kadar önce boşanmaya kalktım bi yandan aileler bi yandan da eşimin boşanmak o kadar kolay değil duzeltiriz falan demesiyle kaldım
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun ne yaşadığını bilmiyoruz sma
Hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden.Kendini çokta düşünerek yıpratma eğer bir daha evlenmeyi düşünüyorsan da çok iyi analiz et.Sana sevgisini saygısını sinirli mi değilmi..Bir daha aynı duruma düşme benim gibi canım Allah yardımcın olsun.Umarım çalışıyorsundur.Toparlanmana yardımcı olur.Amin. Bende bosaniyorum suan cok karisik duygular icersndeyim. Benmde ilk
Hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden.Kendini çokta düşünerek yıpratma eğer bir daha evlenmeyi düşünüyorsan da çok iyi analiz et.Sana sevgisini saygısını sinirli mi değilmi..Bir daha aynı duruma düşme benim gibi canım Allah yardımcın olsun.Umarım çalışıyorsundur.Toparlanmana yardımcı olur.
ay bırak içsin kendisine zarar veriyo sana değil sen uyardın mı uyardın gerisini uygulamak ona kalmış hiçbişi için geç değil bence durumunu düzeltmezse boşanmayı düşündünü söyleAslında haklısın laftan anlayan evliliği için çaba sarfeden adam anlar.Bin kere dedim bir daha bu kadar içmeyeceksin diye tamam diyor az içicem diyor ama çakır keyif olduğunda tamam yeter artık içme dediğimde ben iyiyim içicem karışma diyor
Evet ama papatya arkadaşımız fazla fark buldu.
sende boşan öyle bak bi yerden başlamalısınEvet oyle ama asgar ucretle yada 1500 ytl altı ev geçindirilmiyor işi bulmak çok önemli.birde goruşmelere çağırdıklarında napıcam eşim hayatta gondermezki şehir dışında ne işi bakıyorsun der
Sevgiliyken beni sürekli aldattı demişsin ondan sonrasını okumasakta olurdu madem biliyordun evlenmeyecektin. Bende şubatta evlendim dün evlenmişim gibi ondan öncesi de 8 yıl düşün daha eşime doyamadım. İnsanlar herşeyi bu kadar sürede nasıl tüketir hiç anlamadım. Baştan hata yapmışsın hatanı düzelt boşanmalısın.Kızlar eşimle neredeyse 6 yıllık geçmişimiz var.ocak ayında evlendik.ama sevgiliyken beni surekli aldattı.cok sevdiğim içinmi yoksa hırstan mı ayrılamadım çok istesemde ve evlendik.evlendikten sonra kadın kız konusunda düzeldi herşeyi benimle yapar ben olmadan dışarı çıkmaz ama sorun şu beni o kadar aldatıp kaybetme korkusu ile bana yıllrdır söylediği yalanlar kadınların ortaya çıkıp bana gercekleri söylemesi ve eşimin son raddeye gelene kadar inkar etmesi beni çok yordu yıprattı her defasında hayallerimi yıktı tabii onurumu gururumuda ona olan guvenimide.evlendik evleneli aldatma yok eminim.ama sevgiliylende ailesi haklı olduğum halde çok uzerime gelip haksız olan eşimi korumuştu benim ailem hiç karışmamıştı.ama nedense eşim ailemden nefret ediyor sebepsiz yere.kendi şerefsizliklerini kabul etmiyor hep ben kotuyum ve ailem kotu.benim ailemde hayatta karışmaz okumuş tahsilli işinde gücünde karakterli insanlar ben haksız olsam benim bile ağzıma ederler yani.ama benimki hep kendi aikesini korur gider gelir falan.arkadaşları erkek kardeşi yada kızı istesin sabahlara kadar benim aileme kardeşlerime hiç vakit ayırmaz.kendi ailesini sabahlara kadar gezdirir yedirşr eğlendirir surekli onun ailesi ileyiz ama ben bırak kardeslerimi başbaşa vakit geçirelim desem zoruna gider benden sıkılır illa birilerini cagırma ihtiyacı duyar yanımıza.eskisi gibi değil hiç birşey yaptıkları ile beni kendinden soğuttu.mesela benimle tartışır o akşam aileme iftara davetlidir gitmez ama onun ailesine dvetli olsak beni bırakp gider bende işim vardı ondan arkadan geldim derim.sizin anlayacağınız kocam yol yordam saygı sevgi bilmiyor ayrıca aşırı agresif herşeyi yalnış anlıyor birde çok alkol aldığı zaman ufacık tartışmada bana sarıyor senden boşancam diyor.ben cbp verince senin ailende söyle boyle demeye başlıyor defalarca uyardım git tedavi ol diye benide geriyorsun dedim ama o değil ben hastaymışım.içip içip sızdı şimdi kardeşime aileme laf ederek.benim erkek kardeşim ondan 19 yaş küçük ama onun gibi sevgilisini aldatmadı şerefsizlik yapmadı.sevmiyorum eskisi gibi acaip soğudum gecen yıllar onun dahada bpşvermesine sebep oldu aldatmada bile saygı sıfır sevgi yok.ben tahsilli ve çon düzgün bir ailenin kızıyım tahammül edemiyorum artık yasamak istediğim hayat değil şu yaşadıklarım.su an daha mutlu olabilirdim eskiden çok mutluydum farkettimde eşimi tanıdığımdan beri mutsuz huzursuz biri oldum yaşım 34 olacak o da 43 çocuk yapmaya guvenemiyorum yalnış anlaşılmasın o boşanmaz ama ben boşanabilirim her an.kendinin 17 yaşında kızı var o biliyor evlat sevgisini ama ben bilmiyorum kuçuk yerde yaşıyoruz şuan çalışmıyorum boşanırsam burada yaşamak istemiyorum güzel ve bakımlı bir bayanım şuan ayrılsam belki daha mutlu olacağım yalnız yada yeni biri ile buna eminim napmalıyım sizce kafam çok karışık.
Aaa hatırladım seni konunu takip etmiştim baya ve bugün bile baktım.evet sonuna kadar haklısın ve haketmemişsin ailen arkandaymış bence okulunu bitir bir an önceSagol iyi dileklerin icin ben sadece yasadiklarimi hazmedemiyorum hic hakmemistim o canimi cok sikiyor. Is degilde okulumu yarim birakmistim ona baslicam iste bebegime sarildim gecer insallah icimdeki bu sikinti. Aslada dusunmuyorum cnm
Defalarca söyledim boşanmaz eşim benimde boşanmamı engelleray bırak içsin kendisine zarar veriyo sana değil sen uyardın mı uyardın gerisini uygulamak ona kalmış hiçbişi için geç değil bence durumunu düzeltmezse boşanmayı düşündünü söyle
Ben değilde yaptıklarıyla o tuketti içimdeki sevgisiniSevgiliyken beni sürekli aldattı demişsin ondan sonrasını okumasakta olurdu madem biliyordun evlenmeyecektin. Bende şubatta evlendim dün evlenmişim gibi ondan öncesi de 8 yıl düşün daha eşime doyamadım. İnsanlar herşeyi bu kadar sürede nasıl tüketir hiç anlamadım. Baştan hata yapmışsın hatanı düzelt boşanmalısın.
Tesekkur ederim. Oyle yapicam artikAaa hatırladım seni konunu takip etmiştim baya ve bugün bile baktım.evet sonuna kadar haklısın ve haketmemişsin ailen arkandaymış bence okulunu bitir bir an önce
En iyisi bu eminim.geç kalmış sayılmazsın.Tesekkur ederim. Oyle yapicam artik
En iyisi bu eminim.geç kalmış sayılmazsın.
Zamanla olacak birşey o.her yeni gun biraz daha hafifletecek acını.Sonra keşke daha önce ayrılsaymışım diyeceksinBi 2 yilim kalmisti hallolur insallahta icimdeki yikim nasil gec kalmadan gecer bilemiyorum.
onunu öle bişi yapmaya hakkı yok sen sonuçta daha öncede ona bağlı değilidn bu kararındada ona bağlı olmak zorunda değilsinDefalarca söyledim boşanmaz eşim benimde boşanmamı engeller
Evet oyle zaten ama ailemde ayrıttırmaz şuanonunu öle bişi yapmaya hakkı yok sen sonuçta daha öncede ona bağlı değilidn bu kararındada ona bağlı olmak zorunda değilsin
aile mi nedenEvet oyle zaten ama ailemde ayrıttırmaz şuan
Eğer boşanırsam bu 2. boşanmam olacak ve evleneli daha 8 ay oldu.ve evlenmeden önce ailem ve akrabalarım iyi düşün dediler daha boşanma olmasın dediler.arada boşancam boyle giderse dediğimde bana sen biliyordun evlenmeden önce huyunun pis olduğunu aksi olduğunu neden evlendin o zaman diyorlar.tabiiki daha buyuk olaylar olursa boşanmama karşı çıkmazlar ama bunlar basit şeyler diyorlar yani basit derken aldatma dayak falan yok ona göre ufak değiştirilebilir diyorlar zamanla.Ama işte benim sorunum artık ufacık şeye tahammülüm kalmamasıaile mi neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?