kafam allak bullak eşimi sevmiyorum ama ayrılamıyorumda yardım edin

Evet oyle ama asgar ucretle yada 1500 ytl altı ev geçindirilmiyor işi bulmak çok önemli.birde goruşmelere çağırdıklarında napıcam eşim hayatta gondermezki şehir dışında ne işi bakıyorsun der

Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun ne yaşadığını bilmiyoruz sma

Amin. Bende bosaniyorum suan cok karisik duygular icersndeyim. Benmde ilk

Amin. Bende bosaniyorum suan cok karisik duygular icersndeyim. Benmde ilk
Hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden.Kendini çokta düşünerek yıpratma eğer bir daha evlenmeyi düşünüyorsan da çok iyi analiz et.Sana sevgisini saygısını sinirli mi değilmi..Bir daha aynı duruma düşme benim gibi canım Allah yardımcın olsun.Umarım çalışıyorsundur.Toparlanmana yardımcı olur.

Sagol iyi dileklerin icin ben sadece yasadiklarimi hazmedemiyorum hic hakmemistim o canimi cok sikiyor. Is degilde okulumu yarim birakmistim ona baslicam iste bebegime sarildim gecer insallah icimdeki bu sikinti. Aslada dusunmuyorum cnm

ay bırak içsin kendisine zarar veriyo sana değil sen uyardın mı uyardın gerisini uygulamak ona kalmış hiçbişi için geç değil bence durumunu düzeltmezse boşanmayı düşündünü söyle

Sevgiliyken beni sürekli aldattı demişsin ondan sonrasını okumasakta olurdu madem biliyordun evlenmeyecektin. Bende şubatta evlendim dün evlenmişim gibi ondan öncesi de 8 yıl düşün daha eşime doyamadım. İnsanlar herşeyi bu kadar sürede nasıl tüketir hiç anlamadım. Baştan hata yapmışsın hatanı düzelt boşanmalısın.

Sagol iyi dileklerin icin ben sadece yasadiklarimi hazmedemiyorum hic hakmemistim o canimi cok sikiyor. Is degilde okulumu yarim birakmistim ona baslicam iste bebegime sarildim gecer insallah icimdeki bu sikinti. Aslada dusunmuyorum cnm
Aaa hatırladım seni konunu takip etmiştim baya ve bugün bile baktım.evet sonuna kadar haklısın ve haketmemişsin ailen arkandaymış bence okulunu bitir bir an önce

Ben değilde yaptıklarıyla o tuketti içimdeki sevgisini

sen aklinda bitirmissin bir kere artik ne desek boş gonlunden ne geciyosa onu yap hayirlisi olsun hakkinda,ama birinden sogudunmu o zaman agziyla kusta tutsa,tavukta tutsa bit miş tir.!

Evet kafamda bitti mantık dışı geliyor yaşadığım herşey.ben ne ailemde ne çevremde boyle evlilikler görmedim çunku o yüzden bana normal gelmiyor bu evlilik.Ama asıl durum şu ki ailem büyütülecek bir sorun olmadığı için boşanmamı istemez gibi geliyor bana.eşimin ailesi de oyle.ama anlamıyorlarki yıllardır olanlar ve hala düşüncesiz hatalı davranışları ile hiç iyi bir yanı kalmadığını bu evliliğin

Eğer boşanırsam bu 2. boşanmam olacak ve evleneli daha 8 ay oldu.ve evlenmeden önce ailem ve akrabalarım iyi düşün dediler daha boşanma olmasın dediler.arada boşancam boyle giderse dediğimde bana sen biliyordun evlenmeden önce huyunun pis olduğunu aksi olduğunu neden evlendin o zaman diyorlar.tabiiki daha buyuk olaylar olursa boşanmama karşı çıkmazlar ama bunlar basit şeyler diyorlar yani basit derken aldatma dayak falan yok ona göre ufak değiştirilebilir diyorlar zamanla.Ama işte benim sorunum artık ufacık şeye tahammülüm kalmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…