Bu arada bugün bütün gun yattım yemekte yapmadım hiç içimden gelmiyor çunku boyle moralimi bozduğunda birşey.akşamdan beride sırnaşıyor sohbet etmeye çalışıyor tavrımın farkında her zamanki gibi sırnaşıyor ozur dilemek yok.benimle konuşmadan da duramaz kavgada etmek istemez çoğu konuda duzelme varda birde evliliğine sahip çıksa şu ailesine arkadaşlarına surekli vakit ayıracağına arada benim ailemede vakit ayırsa benimle başbaşa daha fazla vakit geçirse sorun yok aslında.birde çok fazla alkol almasa birşey demeye gelmiyor o zaman sarıyor işte bana herşeye herkese laf ediyorEğer boşanırsam bu 2. boşanmam olacak ve evleneli daha 8 ay oldu.ve evlenmeden önce ailem ve akrabalarım iyi düşün dediler daha boşanma olmasın dediler.arada boşancam boyle giderse dediğimde bana sen biliyordun evlenmeden önce huyunun pis olduğunu aksi olduğunu neden evlendin o zaman diyorlar.tabiiki daha buyuk olaylar olursa boşanmama karşı çıkmazlar ama bunlar basit şeyler diyorlar yani basit derken aldatma dayak falan yok ona göre ufak değiştirilebilir diyorlar zamanla.Ama işte benim sorunum artık ufacık şeye tahammülüm kalmaması
kolay affeden bi insanmısın peki eğer öyleysen kocanın sinir olduğu davranışımı var aynısını sende yap eğer sinir oldunu belli edersen daha da yapar ama sinir oldunu belli etezsen umursamazsan aman neyse diyip lafı geçiştirirsen o da zamanla akıllanır belki yada en azından o davranışı sergiledi an ona soğuk davransan hatasını farkedene kadar konuşmasanEğer boşanırsam bu 2. boşanmam olacak ve evleneli daha 8 ay oldu.ve evlenmeden önce ailem ve akrabalarım iyi düşün dediler daha boşanma olmasın dediler.arada boşancam boyle giderse dediğimde bana sen biliyordun evlenmeden önce huyunun pis olduğunu aksi olduğunu neden evlendin o zaman diyorlar.tabiiki daha buyuk olaylar olursa boşanmama karşı çıkmazlar ama bunlar basit şeyler diyorlar yani basit derken aldatma dayak falan yok ona göre ufak değiştirilebilir diyorlar zamanla.Ama işte benim sorunum artık ufacık şeye tahammülüm kalmaması
Sinir olduğum şeyleri yaptığında ben hemen tepki verdiğim için ve cevap verdiğim için inadına yapıyor gibi geliyor bana da.Ama konuşmadığım zaman kendisi gelip sırnaşıyor.mesela dun sabahtan beri konuşmuyorum akşama başladı yumuşamaya gelip sarılmalara kibar kibar konuşmalara.kolay affeden bi insanmısın peki eğer öyleysen kocanın sinir olduğu davranışımı var aynısını sende yap eğer sinir oldunu belli edersen daha da yapar ama sinir oldunu belli etezsen umursamazsan aman neyse diyip lafı geçiştirirsen o da zamanla akıllanır belki yada en azından o davranışı sergiledi an ona soğuk davransan hatasını farkedene kadar konuşmasan
Kolay affeden bir insan değilim bu arada.affetsem bile içimde biriktiriyorum ve bazan çok düşünüyorum kafama takıyorum.eşim evlenmeden önce çok ama çok kötü şeyler yaşattı bana ama çoğunlukla iyi davrandı bana.ama ben sanırım artık ufacık bir hatasına tahammül edemiyorum.Sinir olduğum şeyleri yaptığında ben hemen tepki verdiğim için ve cevap verdiğim için inadına yapıyor gibi geliyor bana da.Ama konuşmadığım zaman kendisi gelip sırnaşıyor.mesela dun sabahtan beri konuşmuyorum akşama başladı yumuşamaya gelip sarılmalara kibar kibar konuşmalara.
Evet bende aynen öyle düşünüyorum zaten daha öncede kürtaj olmak durumunda kaldım o gün bugündür hamile kalmıyorum artık.doğum kontrol hapı ile korunuyordum o da beni kötü etkiledi bıraktım 2-3 ay oldu.Kararınız her ne olursa olsun düşünceli olduğunuz bu süre boyunca çocuk sahibi olmayın bence en önemli nokta bu.
işte sen eğer sinir olmadını belli edersen yani o olayı anlattında yada yaptında neyse ya iyi bakalım diyip lafı geçiştirirsen zaten zamanla olayı yapmayı bırakır denedim ben bunu çok kere ordan biliyomSinir olduğum şeyleri yaptığında ben hemen tepki verdiğim için ve cevap verdiğim için inadına yapıyor gibi geliyor bana da.Ama konuşmadığım zaman kendisi gelip sırnaşıyor.mesela dun sabahtan beri konuşmuyorum akşama başladı yumuşamaya gelip sarılmalara kibar kibar konuşmalara.
Aynen haklısın eşimin bir huyu var haksız bile olsa ben haklıysam eğer hakkımı savunmak için konuşursam uzatırsam o da uzatıyor.susarsam ertesi gün birşey olmamış gibi davranıyor.genelde ben susmadığım zaman olay büyüyor yani.işte sen eğer sinir olmadını belli edersen yani o olayı anlattında yada yaptında neyse ya iyi bakalım diyip lafı geçiştirirsen zaten zamanla olayı yapmayı bırakır denedim ben bunu çok kere ordan biliyombak işte sen yüz vermeyince sırnaşmış hemen bence hemen yumuşamamaya dikkat et
ya bu kavga sonrası hiçbişi olmamış gibi devam etmek erkeklerde gelenek heraldeAynen haklısın eşimin bir huyu var haksız bile olsa ben haklıysam eğer hakkımı savunmak için konuşursam uzatırsam o da uzatıyor.susarsam ertesi gün birşey olmamış gibi davranıyor.genelde ben susmadığım zaman olay büyüyor yani.
Ya bu arada alakasız olacak ama şu smile'leri nereden yapıyorsunuz ben de yok da :)Sanırım.benimde en gıcık olduğum şey eğer karşılığını verirsen uzatırlar susarsan ertesi gun hiçbirşey olmamış gibi davranılar.bir ozur dileme yok kusura bakma demek yok yada gönül almak yok.
canım maalesef insanların hepsi bu konuda senin gibi düşünceli olamıyo sen aynısını yapsan midesiz olursun ama başkası yapınca küs kalmak istemiyorum oluyo teallam neyse bu yazdımız tavsiyeleri eğer uygularsan ki uyguladını görüyorum yine anlattın akdarıyla bence sorunlar kalkabilirSanırım.benimde en gıcık olduğum şey eğer karşılığını verirsen uzatırlar susarsan ertesi gun hiçbirşey olmamış gibi davranılar.bir ozur dileme yok kusura bakma demek yok yada gönül almak yok.
yorum yazarken üst kısımda kutucuklar varya orda gülümseyen surat kutucuğu var ona tıkladında beliriyo :)Ya bu arada alakasız olacak ama şu smile'leri nereden yapıyorsunuz ben de yok da :)
Allah Allah bende çıkmıyor öyle kutucuklar falanyorum yazarken üst kısımda kutucuklar varya orda gülümseyen surat kutucuğu var ona tıkladında beliriyo :)
şimdiki yaptın işareti sormuyomuydun benmi yanlış anladımAllah Allah bende çıkmıyor öyle kutucuklar falan
Senin en son ki yaptığın işareti kastediyordum.ben normal klavyeden yapıyorum daşimdiki yaptın işareti sormuyomuydun benmi yanlış anladım
hmm ya mobili bilmiyorum ama pcden girince çıkar yaSenin en son ki yaptığın işareti kastediyordum.ben normal klavyeden yapıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?