kafam allak bullak eşimi sevmiyorum ama ayrılamıyorumda yardım edin

Bu arada bugün bütün gun yattım yemekte yapmadım hiç içimden gelmiyor çunku boyle moralimi bozduğunda birşey.akşamdan beride sırnaşıyor sohbet etmeye çalışıyor tavrımın farkında her zamanki gibi sırnaşıyor ozur dilemek yok.benimle konuşmadan da duramaz kavgada etmek istemez çoğu konuda duzelme varda birde evliliğine sahip çıksa şu ailesine arkadaşlarına surekli vakit ayıracağına arada benim ailemede vakit ayırsa benimle başbaşa daha fazla vakit geçirse sorun yok aslında.birde çok fazla alkol almasa birşey demeye gelmiyor o zaman sarıyor işte bana herşeye herkese laf ediyor

Eger kesinlikle eminseniz devam etmek istemediginize ya da duzelmeyecegine bosuna harcamayin zamaninizi.

Kararınız her ne olursa olsun düşünceli olduğunuz bu süre boyunca çocuk sahibi olmayın bence en önemli nokta bu.

kolay affeden bi insanmısın peki eğer öyleysen kocanın sinir olduğu davranışımı var aynısını sende yap eğer sinir oldunu belli edersen daha da yapar ama sinir oldunu belli etezsen umursamazsan aman neyse diyip lafı geçiştirirsen o da zamanla akıllanır belki yada en azından o davranışı sergiledi an ona soğuk davransan hatasını farkedene kadar konuşmasan

Sinir olduğum şeyleri yaptığında ben hemen tepki verdiğim için ve cevap verdiğim için inadına yapıyor gibi geliyor bana da.Ama konuşmadığım zaman kendisi gelip sırnaşıyor.mesela dun sabahtan beri konuşmuyorum akşama başladı yumuşamaya gelip sarılmalara kibar kibar konuşmalara.

Kolay affeden bir insan değilim bu arada.affetsem bile içimde biriktiriyorum ve bazan çok düşünüyorum kafama takıyorum.eşim evlenmeden önce çok ama çok kötü şeyler yaşattı bana ama çoğunlukla iyi davrandı bana.ama ben sanırım artık ufacık bir hatasına tahammül edemiyorum.

Kararınız her ne olursa olsun düşünceli olduğunuz bu süre boyunca çocuk sahibi olmayın bence en önemli nokta bu.
Evet bende aynen öyle düşünüyorum zaten daha öncede kürtaj olmak durumunda kaldım o gün bugündür hamile kalmıyorum artık.doğum kontrol hapı ile korunuyordum o da beni kötü etkiledi bıraktım 2-3 ay oldu.

işte sen eğer sinir olmadını belli edersen yani o olayı anlattında yada yaptında neyse ya iyi bakalım diyip lafı geçiştirirsen zaten zamanla olayı yapmayı bırakır denedim ben bunu çok kere ordan biliyom bak işte sen yüz vermeyince sırnaşmış hemen bence hemen yumuşamamaya dikkat et

Aynen haklısın eşimin bir huyu var haksız bile olsa ben haklıysam eğer hakkımı savunmak için konuşursam uzatırsam o da uzatıyor.susarsam ertesi gün birşey olmamış gibi davranıyor.genelde ben susmadığım zaman olay büyüyor yani.

ya bu kavga sonrası hiçbişi olmamış gibi devam etmek erkeklerde gelenek heralde

Sanırım.benimde en gıcık olduğum şey eğer karşılığını verirsen uzatırlar susarsan ertesi gun hiçbirşey olmamış gibi davranılar.bir ozur dileme yok kusura bakma demek yok yada gönül almak yok.

Ya bu arada alakasız olacak ama şu smile'leri nereden yapıyorsunuz ben de yok da :)

canım maalesef insanların hepsi bu konuda senin gibi düşünceli olamıyo sen aynısını yapsan midesiz olursun ama başkası yapınca küs kalmak istemiyorum oluyo teallam neyse bu yazdımız tavsiyeleri eğer uygularsan ki uyguladını görüyorum yine anlattın akdarıyla bence sorunlar kalkabilir

Evet uyguluyorum elimden geldiğince.Ama bazen çileden de çıkartıyorlar insanı susmak elinden gelmiyor.Gerçi benimkisine ne desen boş.Bir hafta geçmez yine aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…