Kafam allak bullak fikire ihtiyacım var

Bir de aklıma şu geldi. İlk mesajınıza bu adamın tüm mal mülkü boşandığı eşinin üzerine yaptığını yazmışsınız. Gerçekten boşanmışsa da belki icra ya da başka birilerinden mal kaçırmak için boşanmış olabilirler.Bu adamın ilk eşi ve çocukları, sizinle dini nikahlı olduğunu biliyor mu?
Evet biliyorlar hepsi ama kendi icralık durumlarıda varmış

23 yaşında 3 çocuklu adamı nikahsız evlenilirmi zengin diye evlenmişsin de keşke kendini bu kadar kullandirmasaymissin sana bir gelecek sunmayan adam için bi dünya borca girmişsin yine kendine yapmışsın güzelim
Zengin diye evlenmedim Meral hanım dışardan bakınca öyle görünüyo evet haklısınız tabi fakat öyle olsaydı şuan bu duruma gelmezdim

Zengin diye evlenmedim Meral hanım dışardan bakınca öyle görünüyo evet haklısınız tabi fakat öyle olsaydı şuan bu duruma gelmezdim
olan olmuş artık.hata yapmışsınız hatanızı da anlamışsınız.siz o borçlardan nasıl kurtulurum onu düşünün en başta

Siz evlenmemişsiniz ki kuma olmuşsunuz, adamın parası bitince de ayrılmak istiyorsunuz, kolay gelsin ne diyeyim
Adamın parası bana hiç gelmedi zaten ben bittim benim param bitti konuyu anlayamamışsınız sanırım fikre ihtiyacım var dedim taşlanmak isteseydim haberlere çıkardım hatalarım kabulüm kendimi savunmuyorum ama kastettiğiniz zihniyette olsaydım bi başkasının çocuklarının geleceğini düşüneceğime kendime yatırım yapıp garantiye alırdım anlatabiliyomuyum durumu :))

Adamın parası bana hiç gelmedi zaten ben bittim benim param bitti konuyu anlayamamışsınız sanırım fikre ihtiyacım var dedim taşlanmak isteseydim haberlere çıkardım hatalarım kabulüm kendimi savunmuyorum ama kastettiğiniz zihniyette olsaydım bi başkasının çocuklarının geleceğini düşüneceğime kendime yatırım yapıp garantiye alırdım anlatabiliyomuyum durumu :))
umarım bir an once kurtulursunuz bu durumdan. yasiniz geç, daha fazla gençliğinizden alıp bu adama vermeyin. ailenizle konusun size yardim ederler.

umarım bir an once kurtulursunuz bu durumdan. yasiniz geç, daha fazla gençliğinizden alıp bu adama vermeyin. ailenizle konusun size yardim ederler.
Dün akşam konuşabildim bizimkilerle, ben hatalı olduğum için kimseye bişi diyemedim buzamana kadar ama sağlığımda bozuldu. Benim gibi herkese haddinden fazla inanıp güvenen insanlar varsa umarım kendilerini yakmadan kurtulurlar

Dün akşam konuşabildim bizimkilerle, ben hatalı olduğum için kimseye bişi diyemedim buzamana kadar ama sağlığımda bozuldu. Benim gibi herkese haddinden fazla inanıp güvenen insanlar varsa umarım kendilerini yakmadan kurtulurlar
Aileniz size yine destek sanırım. Kurtulun bu adamdan.

Ortada dolandırma yok. Konu sahibi yetişkin biri ve bile isteye kendi iradesi ile işlemleri yapmış. Borçlar için yapacak birşey yok. Tc yi eksik yazmanızda hiç bir şeyi etkilemez imza ve yazı size aitse.
Benim biraz hayat tecrübem varsa siz hikayenizi eksik anlatıyorsunuz. Zira mal mülk sahibi hiçbir erkek kolay kolay malı mülkün hepsini boşanırken karısına vermez. 23 yaşında genç bir kızda arada başka hesaplar yoksa arada resmi nikah bile olmadan neredeyse babası yaşında bu ilişkiyi devam ettirmez ve sevgilisini her hafta eski!!! eşine yatıya göndermez.

Burdaki kadınların çoğu sizin iyi niyetinizi anladi bence ama sorun şu ki bu gereksiz iyi niyet ve fedakarlık hayat kurtarıcı ve çok da matah ozellikler değiller maalesef.
Bence bir avukata akıl danışın bu işin içinden nasıl çıkarım diye. Burdaki avukat arkadaşların da imzaladiginiz belgeleri görmeden sağlıklı bir fikir verebileceğini sanmam. Bulundugunuz şehirde kadın haklarını savunan dernekler fln varsa belki ucretsiz avukat danismasi ayarlayabilirler.imzalari inkar etmenin bir çıkar yolu vardır umarım

Ortada dolandırma yok. Konu sahibi yetişkin biri ve bile isteye kendi iradesi ile işlemleri yapmış. Borçlar için yapacak birşey yok. Tc yi eksik yazmanızda hiç bir şeyi etkilemez imza ve yazı size aitse.
Benim biraz hayat tecrübem varsa siz hikayenizi eksik anlatıyorsunuz. Zira mal mülk sahibi hiçbir erkek kolay kolay malı mülkün hepsini boşanırken karısına vermez. 23 yaşında genç bir kızda arada başka hesaplar yoksa arada resmi nikah bile olmadan neredeyse babası yaşında bu ilişkiyi devam ettirmez ve sevgilisini her hafta eski!!! eşine yatıya göndermez.
Avukat olan sizsiniz sanırım memnun oldum güzel düşünceleriniz için. Dolandırılmaktan bahsetmedim hiç arkadaşınız sizin için yardımcı olabilir yazmış ben sizden yardım istemedim. Prosedürü biliyorum. 23 yaşında bir genç kızdım şuan 35 yaşıma geliyorum. Özet geçtiğimi yazmıştım herşeyi yazarsam sayfalar almaz "atılan iftiralar bu adama önceden abi dediğim toplum baskısı vs vs" bence bu kadarını anlatıp insanların beyinlerini daha fazla yormaya hakkım yok konu özette gayet açık ben haklıyım bu adam beni dolandırdı demiyorum dememde ilk defa böyle bi ortamda paylaşım yaptım. Ön yargı herzaman yaşadığım bi durum teşekkür ederim .tabi siz daha iyi bilirsiniz saygım sonsuz

Burdaki kadınların çoğu sizin iyi niyetinizi anladi bence ama sorun şu ki bu gereksiz iyi niyet ve fedakarlık hayat kurtarıcı ve çok da matah ozellikler değiller maalesef.
Bence bir avukata akıl danışın bu işin içinden nasıl çıkarım diye. Burdaki avukat arkadaşların da imzaladiginiz belgeleri görmeden sağlıklı bir fikir verebileceğini sanmam. Bulundugunuz şehirde kadın haklarını savunan dernekler fln varsa belki ucretsiz avukat danismasi ayarlayabilirler.imzalari inkar etmenin bir çıkar yolu vardır umarım
Gereksiz iyi niyet ve fedakarlık bi insanın hayatını felakete sürükleyen şeylermiş yaşadığımız dönemde. Psikolojik olarak çıksam bu işten tek isteğim bu. Borçlardan evet korkuyorum çünkü hiç borcum olmadı ama sağlığımı kaybettikten sonra borç daha hafif kaldı yıllarca onlara bakmışım zaten kimseden maddi olarak yardım istemiyorumki zaten benim derdim manevi yaptığım aptallık körlüğüm

Adamın eşinden bosandigina emin misiniz sanki bosanmamis gibi geldi bana. Zira hiçbir kadın boşandığı eşiyle her haftasonu kalmaz ve hiçbir erkek bosanirken neredeyse tüm mal varlığını karısına vermez. Neyse siz doğrusunu biliyorsunuzdur zaten. Borçlardan kurtulmak için bir yol bulun sonra da kendi yolunuza bakın gencliginizi tuketmissiniz bir hiç uğruna.

bana nedense konu gerçekçi gelmiyor, ya da eksik anlatılan bir seyler var.
Elbette eksikler var tamamını anlatsam çok uzun bi metin olur özet geçicem dememin sebebi bu genelini yazdım. Gerçekçi gelmemesi konusuna gelince hür iradeniz nasıl isterseniz öyle yorumlarsınız yinede vakit harcadınız teşekkür ederim 🙏

23 yaşında 3 çocuklu 16 yaş büyük adamla yaşamak için nasıl bir aşka tutuldunuz. Yazık olmuş.
Ben adamın, karısından boşanmadığını size ayrı ev açtığını düşündüm açıkcası.
Haftaiçi sizde haftasonu orada.
Size nikah kıymamasının başka açıklaması ne olacak.
Borçları nasıl kaldırırsınız bilemem ama kurtulun o adamdan. Giden 8 yıla yazık. Ama önünüzdeki yıllara da yazık olmasın

Burdan bakınca adama ve çocuklarına sponsor olmuş gibi duruyorsunuz, resmi nikah olmaması vs bunu kabul etmeniz baştan yanlış bir hareket zaten, sebebi ne olursa olsun...düşününce işin içinden çıkamadım, adam istese borçları üzerinize tamamen yıkıp gider, nasıl kendinizi savunacaksınız?

Sonuna gelince kocaman harflerle Şakaaaa yazmanı bekledim.
Neden güzel kardeşim Neden?
16 yaş büyük 3 çocuklu adamla aileni karşına alıp imam nikahiyla evlenecek kadar ne yaşadın sen ?
Insan kendine bu zulmü neden reva görür?
Konuyu okudukça tezgaha getirilmissin gibi hissettim. Tüm mal varlık eski eşe devredilmiş ve borçlarını bir şekilde sana yıkmak için resmi nikah bile kiymayip paçayı kurtarmaya bakan bir erkek...
Offf cidden içim darlandi
Okur okumaz aynı şeyi düşündüm. Haftasonunu birlikte geçirecek, bütün mal varlığını verecek kadar önemsediği kadını niye boşasın ki? Çok özür dilerim ama bir enayi lazımmış onlara. Çok çok üzgünüm konu sahibi için.

Burdan dönmek lazım artık. 30 lu yaşlarındasın daha genceciksin. Bir ömür böyle ziyan olmadan kurtulman lazım. O borçları nasıl yapacağız bilmiyorum, sence senin üstüne yıkar mı terk etsen?

Back
X