Kafam Allak Bullak

Benim erkek arkadaşım da jartiyer takım giydiğimde “çok kadın kadın duruyorsun” diyordu bana . “Bunları giymeyince ne oluyorum” demiştim, “tatlış” demişti

Erkek fatma olarak bildiriyorum; senin auran kırmızı, hiçbir şey yapmasan da erkeklere seks enerjisi yayıyorsun demişti biri bana. Övdü mü yerdi mi bilmiyorum
Kudra bence de var böyle bir şey. Kırıtmak için özel bir şey yapmıyorum, ama öyle yürüyormuşum işte. İnsanın içinde olacak yani varsa engelleyemiyorsun fışkırıyor bir şekilde. Ama ben şikayetçi değilim, kokoş ve kadın kadınım oh canıma değsin.

Benim erkek arkadaşım da jartiyer takım giydiğimde “çok kadın kadın duruyorsun” diyordu bana . “Bunları giymeyince ne oluyorum” demiştim, “tatlış” demişti
Beyaz jartiyer giyin. Kırmızıyı siyahı vamp bulurken beyazı masum buluyorlar nedense erkek kafası çogacayib

Banlıyken de okuyabilirsiniz

Cinsim kadın, ne olacağım başka deseydin ya.
Bir hanım hanımcık diye bir şey çıkardılar, başımıza bela ettiler zaten.

Adam otel mi demiş kız ben orayı kaçırmışım. Gerçi anasıyla yaşıyormuş “gel bize gidelim, anam da meyve falan soyar getirir arada” diyecek hali yok ya
Ay yok kız pardon bir yerlere gidelim demiş
Ama bir yerden kasıt ne olaki? Benim kafa onu otel olarak algıladı demek sjssjjsj

Ben kokoş da değilim kadın kadın da değilim işte şortumu kotumu spor ayakkabımı giyer fırlarım. Ne yapıyorum da seks enerjisi yayıyorum hiç bir fikrim yok valla

Ben kokoş da değilim kadın kadın da değilim işte şortumu kotumu spor ayakkabımı giyer fırlarım. Ne yapıyorum da seks enerjisi yayıyorum hiç bir fikrim yok valla
Valla malın biri nefes alış verişin, ses tonun diye başlamıştı Kudra.
Milletin başına vuruyor bence çok takılma.

Beyaz jartiyer giyin. Kırmızıyı siyahı vamp bulurken beyazı masum buluyorlar nedense erkek kafası çogacayib
Bunlara göre bazından fondötenine, kapatıcısından pudrasına allığına her şeyi sür, sahne makyajı yapıp Bülent Ersoy kirpiği tak. Ama ruj sürme. Seni makyajsız/ az makyajlı sanıyor bunlar ayol.

Seviş gitsin be, mezara mı götürcen?

Öpüşmenin çocukları kötü etkileyen birşey olduğunu düşünmediğimiz için pek umursamıyoruz çocuk mu var etrafta diye. Kötü etkilediğini düşünen kendi önlemini alacak mecbur.
Bence kimse kimsenin libidosunu görmek zorunda değil.dudaktan öpüşmek uluorta terbiyesizlik olarak görüyorum . Uzmanlar çocuklar için bu durumu normal bulmuyor haliyle kafasına göre davrananlara bi küçük arkasından sayıyorum ve sayıyorlar fazla ileri gideni görürsem de tartişmisliğim var . Mecburiyet kelimesini ise saçma buldum . yine de sen bilirsin . Farklı fikirde olan ilk insanlar da değiliz neticede .

Öpüşmenin çocukları kötü etkileyen birşey olduğunu düşünmediğimiz için pek umursamıyoruz çocuk mu var etrafta diye. Kötü etkilediğini düşünen kendi önlemini alacak mecbur.
Çocukken annemle babam benim yanımda hiç öpmüyor birbirlerini diye birbirlerini sevmiyorlar boşanacaklar diye ağladığımı hatırlıyorum

Çok korktum ve üzüldüm şuvan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…