Kafam Allak Bullak

İlkokul öğrencilerimden biri dün, sınıf arkadaşı bir kıza penisini göstermiş. Sonra da kızın montuna sürtmüş. Umutsuz’un sevgilisiyle büyük bir fark göremedim şu an aralarında

Umutsuz ne düşünürsün bilmem ama eşim bana otel odasında evlenme teklif etmişti gece dışarda takıldıktan sonra fantezi şeysine güzel bir otelde kalalım dedi. İyi dedim, bir gittim aboovv her yerde balonlar, yatak süslenmiş,şaraplar, meyveler falan
Bilmem otel fikri sana ne düşündürür ama hanımlar çok da yermeyelim plss aahagaha

Nude makyaj yapan kadını doğal sanıyorlar

Kaçarak uzaklaş canım.

Resmen faydalanmak istiyor. Aranızda cinsellik olmasa bile senin üzerinden seni kullanıp senden faydalanmak istiyor. Tatmin etmek istiyor yani.

Seven insanın böyle çirkin bi beklentisi olmaz. Ha öpüşme olur ne bilim sarılma bunlar olağan şeyler.

Ama kendinden geçersine dokunma v.s bir durum talep ediliyorsa onun üzerini çizmeli.
Onu bunu senden istediğine bin pişman etmelisin.

Arkadaşlığını reddet . Sen benim kapımdaki köpeğim bile olazmazsın defol git desen dahi anlarım seni.

Çünkü bu çok çirkin bir talep.

Sakınma bunu da söyle.Dışardan bakıyoruz kimse kimseyi tanımıyor netice de çoğunluğa kulak ver. Yazıları okumadım ams eminim çoğunlukta böyle düşünüyordur. Aklın yolu bir.

Uzaklaşşş....

Senin bu konuda fikrin ne delfinocugum
Napmaliyim
Ben sevişmek için evlenmeyi bekle diyecek biri değilim. Sevgilimle de arkadaşlıktan öteye mi gitsek modundaykenki ilk buluşmamızda seviştim. Ama bu çok spontane gelişti. Aramızdaki elektrik o kadar güçlüydü ki uslu durucaz derken kendimi yatakta buldum .

Ama bu seninki çok abaza geldi bana. Hoşlanmadım. İşlerin doğallığını, modu bozar böylesi.

Resmen faydalanmak istiyor. Aranızda cinsellik olmasa bile senin üzerinden seni kullanıp senden faydalanmak istiyor. Tatmin etmek istiyor yani.
Burada ne anlatmaya çalıştınız acaba Cinsellik olmadan nasıl tatmin edecek? Senin üzerinden seni kullanıp senden faydalanmak istiyor kısmında benim 3 gri hücrem öldü

Burada ne anlatmaya çalıştınız acaba Cinsellik olmadan nasıl tatmin edecek? Senin üzerinden seni kullanıp senden faydalanmak istiyor kısmınfa benim 3 gri hücrem öldü
Şey diyor sanırım, vajinal seks harici her şey cinsellikten sayılmıyor ya?
Öpüşmek, elleşmek, sürtünmek vs. de cinselliğe dahil bence ama yine de siz bilirsiniz.

Burada ne anlatmaya çalıştınız acaba Cinsellik olmadan nasıl tatmin edecek? Senin üzerinden seni kullanıp senden faydalanmak istiyor kısmında benim 3 gri hücrem öldü
Delisinşz cidden . İşyerindeyim hızlıca yazdım.Kullanmsk ve faydalanmanın aynı cümle içerisinde kullanılmayacağını bilecek kapasitedeyim canım.

Ama burada ondan ziyade anlatılmak istenene odaklansanız daha iyi olur.

Anlatılmak isteneni anlamadık zaten

Bende sarilmak opmek isterim tabi ki ileriye gitmeden bir iliski yasanmadan ama bunu dun ki konusmada gozdagi verir ibi yapmasi sinirlerimi bozdu
Sadece amaci bu mu cacaba diye dusunmeye basladim
Konu sahibi adam çok egoist ve terbiyesiz. Ben olsam bu adama istedigini verip mutlu etmezdim. Adam suan kim verse ona kosucak, seni sevdigi falan yok.
Belli ki senin de icine sinmiyor.
he kimi ilk gunden birlikte olur, kimi evlenince ama belliki adaminki senin icine sinmiyor. Sen biraz suresi olmus bi iliskide, tanidigin, gorustugun, duygularin yogunlastigi, aktivitelere katildigin, guvendigin, gelecek gordugun bir birliktelikte mutlu olacaksin ancak. Boylesi sana kendini kullandirmis hissettirecek o yuzden hic girme bu topa.

Ben olsam ben de girmem. Ama evlenmeden iliski yasamicagim icin degil, boyle karsima gecip ilk gunden terbiyesiz ve abaza bi kiro gbi ya bana disarda elletir koklatirsin yada senle arkadas kalirim diye tehdit eden bir kekoyla asssslaa işim olmicagi icin.
Yani adam komik derecede sinir bozucu.
Bir de tanismiyoruz, boyle tanicaz birbirimizi demis, insanlar konusa konusa hayvanlar koklasa koklasa demisler. Ona tam bir hayvan oldugunu soyleyip yolver.

O da değil de dua karma artık adına ne denirse tutacak herhalde. 30unda anasının dizinde oturan adamı buldu şansımıza bi de annemle oturcaz yada aile apartmanı derse tadından yenmez. Ay hadi inşallah

Ay umutsuz kaçırmaz bun inşallah ruh şeysini buldu inşallah çok annecidir ve çok kardeşi vardır
Niye ki ya :)) ben bilmiyorum, konu sahibi kaynanasini elestirenlere falan mi kiziyordu neden oyle dediniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…