Kafam Allak Bullak

Kiz sen kocanla sevgiliyken bu tarz seyler yasadin mi bi otele falan gittin mi mesela

Gittim ama "ben" istediğim için. Sevişmediğim adamla evlenmezdim zaten.
Ama senin bu sevgilin eli tutulacak bir adam değil. Değil ki başka şeyleri tutmak sjsjkl
Yeterince sürtünüp küresel ısınmaya katkıda bulunduktan sonra terk edecek seni. Çok belli yani.
Belki evleniriz umuduyla yakma başını.

Niye ki ya :)) ben bilmiyorum, konu sahibi kaynanasini elestirenlere falan mi kiziyordu neden oyle dediniz :))
Kendisi annesiyle ve abisiyle aynı apartmanda yaşıyor. Abisi alt katta yenge ve yeğenlerle. Umutsuz annesiyle üstte. Ama eve mutfak yaptırmıyorlar yüzyıllardır. Çünkü gelinde beleşe konup yemek güzel. Yengeyle küsken bile gidip yiyip içip bulaşık yıkatıyorum diye zevkleniyor kendisi.
Ben de karma döner de aile apartmanına girer inşallah diye umuyorum ondam

Altlı üstlü ayrı daireler mi yoksa dubleks mi bunlarınki, ben onu merak ediyorum. Yengeyle abinin olduğu katta da çamaşır makinesi yok. Onlar da üst katta çamaşırlarını yıkıyorlar diyordu sanki Umutsuz bir ara.

Khomyuk yav bir tane daha kız vardı hani abisi tatile götürmedi diye konu açmıştı. Gelinin evinin anahtarı falan vardı bunlarda hatta. Bu o değil, değil mi?

Khomyuk yav bir tane daha kız vardı hani abisi tatile götürmedi diye konu açmıştı. Gelinin evinin anahtarı falan vardı bunlarda hatta. Bu o değil, değil mi?
Yok bu o değil. Bunun abisi vizyonsuz karısımı tatile değil de yazın anca köye gönderiyor. Keşke öyle bi abisi olsa ama alakası yol

Ha tamam, teşekkürler.
Gözüm bir yerden ısırdı da konu sahibini, karıştırdım sanırım.
Bu adı gibi umutsuz vaka ya, sürekli tuhaf tuhaf ilişkimsiler bulur ama neticeye bağlayamaz. Anca abisinin yengesinin dibinde yaşıyor işte. Abisine bi velayet fln verme mevzuları oldu. O kadar kalanı da zaten anca ay karşıdan biri geçti markette de o vardı merhaba desem mi? Gibi olaylar. Bi arkadaşının nişanlısına yürüme olayı fln olmuştu

Ne?
Arkadaşının nişanlısına mı yürümüş? Yok artık, o kadarını da yapmazsın yani.
Hayır, bir de bu konuda pek bir çekingen davranıyor. Cinsellik konusunda falan epey katı. Ama arkadaş nişanlısına yürüyecek kadar da rahat. Nasıl ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…