- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bende tam aynini soracaktim kizŞimdi siz olsanız napardınız? Aşıksanız falan mesela? Ona göre resti çekicem. Sonuçta aşık olduğum biri o kadar geçmişimiz var.
Sen olsan napardinBen seni tehdit etmiyorum yaw, otele gelmezsen arkadaş kalırız diyorum sadece
Sakin ol sampiyonDinlemedin sürtüştün di mi kız? Ohooo sen isim düşün bileee
Sevgilisi olanlar oyle mi yapiyor kiSürütkenlerün efendisi vol 1
O ne demek kiz anlayamadimKotumdan geçmiş midir
Hayır sağlıklı bir cinsel hayatları oluyor tabi anlayışa bağlı olarakSevgilisi olanlar oyle mi yapiyor ki
Sevişmeden kastim opusmek yakinlasmak o kadar6 yil önce sevisme oldu demissin. Sevismekten kastin ne umutsuz bir de hele. Daha once oldu madem simdi niye olmuyor?
O ne demekEe adam bunda okeymiş zaten o zaman sorun ne
Hee ne demezsinAltı sene önce evde kalmamıştı. Şimdi evde kalmışgillerden olduğu için sevişirsem evlenmez diyor.
Alakasi yokAlacağını alırsa evlenmez diye korkuyor herhal . Bak, 6 yıl önce evlenmemiş.
Tovbe tovbeerBelki de sevişirse evlenir. Sexiyle büyüleyecek belki adamı. Bi denesin bence
Yoksa kapıda bacada adam gözetlemekten öteye gidemiyor.
Benim evlilik fobim var bilmir misen loAma ya evlenmezse? O zaman hem seksmiş hem evlenememiş olacak.
ÜzdünnnAy 30 una kadar anasının dibinde yengesinin yemekleri ile çay çekirdek eşliğinde söndü kaldı garibim ya, şurda kaldı aktif seks hayatının bitmesine bi 20 yıl. En güzel yıllar böyle mi geçecekti? Lenet olsun
Napsam kiAdamın böyle beklentileri olduğunu bile bile tekrar olsun diye çabalamak da ıııhh tam umutsuzluk hareket
Erkeksiz hayat mi geçer ayolboşver erkekleri ye iç keyfine bak.hayat kısa.
Hayir cicim 2 sene varİki ay mı var kırkına
Bunu keske ona soyleyebilsenarkadaş gibi olmak istemiyorsa evlilik teklif etsin.
Evet bitanem ya yorumlarin gozlerimi kamastirdiBaştan itibaren tüm yorumlarımı seri beğenmişsiniz Umutsuz. Beni mi çağırıyorsunuz konuya, nedir?
Geldim, hadi sorun ne soracaksanız.
Öffff.Napsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?