- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Icimin sesini dinlesem karar veremiyorum kiSenin sevisesin oynasasin gelmiyor mu konu sahibesibence icinin sesini dinle… git Sevis… evlenmezseniz bile icinde kalmaz… icinden sevismek gelmiyosa gitme bu adamla da evlenme
Ah canim benim yaaDur şimdi o bir hafta önceki mesajları okuyup cevaplamakla meşgul. Bunları haftaya görüpatacak inşallah.
Aaa hayret jetonun erken düşmüş. İlerleme var hadi bakalım, sevindim. Bundan sonra yazılanları da algılayabilirsin umarım.Ah canim benim yaa
Bensiz yapamiyor
Bende böyle bagimlilik yaparim iste napican
Yakinlasmak istiyor isteSadece öpmek sarılmak için mi otele gitmek istiyormuş?
Vamp ne demek?Beyaz jartiyer giyin. Kırmızıyı siyahı vamp bulurken beyazı masum buluyorlar nedenseerkek kafası çogacayib
Sen bilmezsin yorma kafanı.Vamp ne demek?
Oyle mi diyon kizSeviş gitsin be, mezara mı götürcen?
Defneeeeee!6 sene sonra niye gelmiş ?
6 sene önce neden bitmişti ?
Kısacası tensel bir şey yaşayacaksak yaşayalım yoksa arkadaş kalalım diyor olay bu
Evet otele gidelim dedi anlattiydim yaDiğer üyeler de otel fantezisi falan demiş, dedim adam niyeti bozmuş, umutsuza otele gidelim demiş herhalde harbiden
ÖfffOyle mi diyon kiz
Konusu yukarılara çıksın diye hepimizi alıntılamış yine
Sen işkolikti diye adam mı bıraktın ciddenDefneeeeee!
Seni gormek ne hoş
6 sene once tartistik bitmisti iskolikti falan filan
Opusme falan olmustu
Konu açıldığından beri umutsuz hariç herkes sevişti benceUmutsuz sebiştin mi büyük aşkınla
Konu açıldığından beri umutsuz hariç herkes sevişti bence
THanks şekerim seni görmekte hoşDefneeeeee!
Seni gormek ne hoş
6 sene once tartistik bitmisti iskolikti falan filan
Opusme falan olmustu
Vay beee
Yok aksine defi ki istemedigin birseyi zaten yapmani istemem arkadas kalalim seni kaybedemem dediNe tepki verdi. Seni ikna etmek için bir şey yaptı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?