- 18 Ekim 2014
- 7.801
- 35.888
- 748
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ee adam bunda okeymiş zaten o zaman sorun neVajinal penetrasyon hariç her şey.
Altı sene önce evde kalmamıştı. Şimdi evde kalmışgillerden olduğu için sevişirsem evlenmez diyor.Ee adam bunda okeymiş zaten o zaman sorun ne
Alacağını alırsa evlenmez diye korkuyor herhal . Bak, 6 yıl önce evlenmemiş.Ee adam bunda okeymiş zaten o zaman sorun ne
Altı sene önce evde kalmamıştı. Şimdi evde kalmışgillerden olduğu için sevişirsem evlenmez diyor.
Belki de sevişirse evlenir. Sexiyle büyüleyecek belki adamı. Bi denesin benceAlacağını alırsa evlenmez diye korkuyor herhal . Bak, 6 yıl önce evlenmemiş.
Ama ya evlenmezse? O zaman hem seksmiş hem evlenememiş olacak.Belki de sevişirse evlenir. Sexiyle büyüleyecek belki adamı. Bi denesin bence
Yoksa kapıda bacada adam gözetlemekten öteye gidemiyor.
Ay 30 una kadar anasının dibinde yengesinin yemekleri ile çay çekirdek eşliğinde söndü kaldı garibim ya, şurda kaldı aktif seks hayatının bitmesine bi 20 yıl. En güzel yıllar böyle mi geçecekti? Lenet olsunAma ya evlenmezse? O zaman hem seksmiş hem evlenememiş olacak.
Firenc oyle mi yazılır ayol mektep gormedin ni French yazilirBir saat firenç kis’e kim dayanabilir yahuYa ileri gider mevzu ya sıkılır insan ne o öyle
Yemin içFirenc oyle mi yazılır ayol mektep gormedin ni French yazilir
Dur şimdi o bir hafta önceki mesajları okuyup cevaplamakla meşgul. Bunları haftaya görüpAy 30 una kadar anasının dibinde yengesinin yemekleri ile çay çekirdek eşliğinde söndü kaldı garibim ya, şurda kaldı aktif seks hayatının bitmesine bi 20 yıl. En güzel yıllar böyle mi geçecekti? Lenet olsun
Adamın böyle beklentileri olduğunu bile bile tekrar olsun diye çabalamak da ıııhh tam umutsuzluk hareketAma ya evlenmezse? O zaman hem seksmiş hem evlenememiş olacak.
Nickine uygun davranıyor işteAdamın böyle beklentileri olduğunu bile bile tekrar olsun diye çabalamak da ıııhh tam umutsuzluk hareket
boşver erkekleri ye iç keyfine bak.hayat kısa.Firenc oyle mi yazılır ayol mektep gormedin ni French yazilir
Kesinlikle katiliyorumSınırınızı kendiniz belirlemeniz gerekir. Ama evet adamın amacı tam da bu. Eğer devam ederseniz sizden talepleri farklı olacaktır. Bakire kal ama herşeyi yapalım gibi mesela. İlişki yaşayıp yaşamamak size kalmış o kısımda yorum yapmıyorum ama şahsi görüşüm bu konuda birşeyler yaşanacak olsa bile bu kadar basit ve çabuk olmaması gerektiği yönünde
Zaten o da istemediğin birseyi yapma diyorNe yaparsan yap ne istersen iste ne düşüncede olursan ol, böyle özel ve yakın bir şeyi sadece karşıdaki insan istiyor diye, veya onu kaybetmemek için, veya manipülasyon sonucu yapma. Bu konuda baskı yapılmasını hiç ama hiç doğru bulmuyorum. Hiç iyi sinyaller almadım.
Kirk olmadi dahaNe otuzu kırkında falan adam
senin konunda niye hep geyik var anlamıyorum umutsuz?sana gelene dek vallahi tonla akıllara zarar konu var.altı üstü sevgili eş adayı arıyorsun.nesi tuhaf anlamıyorum.Kirk olmadi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?