Kafam Allak Bullak

Hee ne demezsin
Sende mi evde kalma korkusuyla görür gormez yataga attin adami
Umutsuz nasıl sıkıcı nasıl bayık bir insansın sen yav. Sen yazdıkça esniyorum resmen. Beni alıntılamasana artık çok sıkılıyorum. Ben isteyince yazarım konuna.

Hayır sevişince evleniliyorsa neden o zaman “sevişirsem beni kullanıp atar mı” diye soruyor. Ters de işlemiyor, mantık sıfırın altında.

ay bi anlatamadık sevişip sevişmemenin kişisel bir karar olduğunu. işin gırgırı bir yana inancın, aklın fikrin neye yatkınsa onu yaparsın.
benim bir sürü arkadaşım fb leri ile evlendiler. insanın duyguları vs değişiyor yani.

5 senedir sevgililik müessesi içindeyim, hiç kullanıldığımı hissetmedim bu konuda.
aksine ben bile kullanıyor olabilirim çünkü darlanık zamanlarımda bitince "ya ben bunaldım gidiyorum" diyip kalkıp gitmişliğim çoktur öylece bırakıp.
dkglşfdkgdş

Kadın sevişmeyi kafasında evli olmayanlar için namussuzluk evli olanlar için de kocayı elde tutma aracı olarak kodladığı için biz ne desek boş. Oturmuyor kafada çünkü anasının zihniyetinden dışarı çıkamıyor.

kimsenin görüşüne takılmıyorum ama elemimi kederimi atamadığım dünyada insanlara kök söktürdüğüm için benim sevişmem insanlığın da hayrına oluyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…