- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Geçmişteki ilişkinizde aranızda yaşanan birşeyler olmuş muydu. Buna dayanarak istemiş olabilir. Eskiden yaşadıysanız bir şeyler şimdi de yaşamak istiyordurMerhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yalan dünya orçunDizinin birinde sürekli öbüşelim mi diyen bi karakter vardı, o geldi aklıma
Sen olayi cok yanlis anlamissin be tatlimBaş başa kalacağın sevişebileceğin yer tavsiyesi mi istiyorsun ?
Koskoca adamın evi yok muymuş?Baş başa kalacağın sevişebileceğin yer tavsiyesi mi istiyorsun ?
Buna buradan gelecek yorumlara göre mi karar vereceksin umutsuz?Sen olayi cok yanlis anlamissin be tatlim
Adamin istekleri normal mi degil mi diyorun
Adamin isteği normal de sana uyar mi uymaz mi orasi mesele. Hangi adam istemez yok öpüşmeyelim sevişmeyelim mi desin istiyorsunSen olayi cok yanlis anlamissin be tatlim
Normal yani. sağlıklı her birey gibi sevişmek istiyor adam. Evlenmeden olmaz diyorsan hiç öbüşüp koklaşma adamla. Adamı şahlandırıp sonra da ben istemiyorum demeSen olayi cok yanlis anlamissin be tatlim
Normal değil bence ya.Normal yani. sağlıklı her birey gibi sevişmek istiyor adam. Evlenmeden olmaz diyorsan hiç öbüşüp koklaşma adamla. Adamı şahlandırıp sonra da ben istemiyorum deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?