- 17 Aralık 2015
- 26.982
- 49.298
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Sevgisi olmadigini adam belli etmis zaten, ya seviselim ya arkadas kalalim demis.Nasil bir konusma yapmaliyim adamla
Ne demeliyim
Hem bana karsi sevgisi olup olmadigini da test etmis oluruz
Bence durdurmaz adam niyeti bozmus hak yolundan b.k yoluna donebilir mevzuDün bir üye şey demişti "ben bakireyim" belki bu laf durdurur sevgilini
Bahtına onun da mutfaksız kardeşi varmış üst katta düşünseneKoskoca adamın evi yok muymuş?
Türkiyedeki erkek tipinin ağırlıklı bölümü o dürüstlüğü haketmediğinden oluyor bütğn bunlar. Onlar ne kadar bakire hakediyorsa bu kadınlar da o kadar bakire işte. Öyle saça böyle tarakAy Allah aşkına nereden buluyorsunuz böyle tipleri cidden merak ediyorum. Sevişirsiniz sevişmezsiniz size kalmış bir şey diyemem de , şöyle her haltı yiyip penis vajinaya girmediği için bakire olmuyorsuz. Sevişmeyecekseniz zaten öpme sarılma için öyle eve atmaya pardon !!!gitmeye ne gerek var. Kaldı ki benle eve gelip sevişmezsen arkadaşım olursun anca, hayatına başkasını alma ihtimalin beni rahatsız etmez diyen adamında sizinle amacının ne olduğu belli zaten.
Ay olabilir mi öyle bişe? Olsun lütfenBahtına onun da mutfaksız kardeşi varmış üst katta düşünsene
Yada adam ana babasıyla yaşıyor olsa alt kata taşında aile apartmanı ay ne güzel olurduAy olabilir mi öyle bişe? Olsun lütfen
Okuması bile keyifli.Yada adam ana babasıyla yaşıyor olsa alt kata taşında aile apartmanı ay ne güzel olurdu
Kızlar eltim üç çocuğuyla hep bizde, evde kalmış görümcem hele hiç çıkmıyor bıktım usandım
Rüya gibiYada adam ana babasıyla yaşıyor olsa alt kata taşında aile apartmanı ay ne güzel olurdu
Kızlar eltim üç çocuğuyla hep bizde, evde kalmış görümcem hele hiç çıkmıyor bıktım usandım
Umutsuzun resmen içi gıdıklandıAçık açık yazayım madem.
Adam memelerini ellemek istiyor.
Öpüşmek istiyor.
Kaba etlerini okşamak istiyor.
Oradan bacaklara geçer belki.
Ayak parmaklarını da öpebilir.
Parmak uçlarını yalamak felan.
Saçını koklamak isterken boynuna inip emcükleyebilir.
Koluna saat yapabilir.
Her şey olabilir. mümkündür.
Sana karşı sevgisi yok. Olsa zaten "oynaşmayacaksak arkadaş kalalım" demezdi.Nasil bir konusma yapmaliyim adamla
Ne demeliyim
Hem bana karsi sevgisi olup olmadigini da test etmis oluruz
Aaaaa bir şeyi daha unutmuşum bak.Umutsuzun resmen içi gıdıklandı
Ciddi yorumlar yapalim lutfenAaaaa bir şeyi daha unutmuşum bak.
Meme uçlarının pembe mi kahverengi mi olduguna da bakmak isteyebilir.
Emince süt felan geliyor mu diye merakını gidermekte isteyebilir.
Anatomi üzerine istişare edecekler işte a<höfjk<hfkjf
Kızım bunun neresi ciddiyetsiz ?Ciddi yorumlar yapalim lutfen
Konu onemli bir karar vermem gerekiyor cunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?