- 3 Şubat 2018
- 6.637
- 25.388
- 548
- 28
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Nereye gitmek istiyor mesela, bu eylemi nerede gerçekleştirecek? Bunun bir yolu yordamı var, siparişle olmaz. Mesela çok istiyorsa yakınlarda bir yere bir gece iki günlük tatil ayarlar, gezer dolaşırsınız, yemek yersiniz, o ara romantik bir ortam oluşur, devamı da gelir. Bu ne böyle barzo gibi. İstersen zarına dokunmam ama benim gazımı al diyor adam size. Arkadaş kalalım demesi de alttan alttan tehdit. Sevdiğini düşünmüyorum.Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Adam dönmedi, umutsuz kimseyi bulamayınca adamın peşine düştü. Adam da ohhh kucağıma gökten hatun düştü dur şu ürkek ceylanın da tadına bakayım diyor eğer gerçekse. Ama umutsuzun hayal dünyası da olabilir bence bunlar hepNasıl bi aşksa adam 6 yıl sonra geri dönmüşbravo valla hiç unutmamış seni bunca yıl hemde hiç sevişmeden
Nasil bi konusma yapayim adamlaKız umutsuz,adam sevişmezsen ayrılacak,bak görürsün dediydiler dersin
Kudra sence adamin tek amaci cinsellik mi yoksa normal mi yakinlasmak istemesi yeni tanismiyoruz sonucta diyorAdam dönmedi, umutsuz kimseyi bulamayınca adamın peşine düştü. Adam da ohhh kucağıma gökten hatun düştü dur şu ürkek ceylanın da tadına bakayım diyor eğer gerçekse. Ama umutsuzun hayal dünyası da olabilir bence bunlar hep
Cinsellik.Kudra sence adamin tek amaci cinsellik mi yoksa normal mi yakinlasmak istemesi yeni tanismiyoruz sonucta diyor
Nasil bir konusma yapmaliyim adamlaCinsellik.
Kırkına merdiven dayamış adam liseli ergenler gibi eli şeyinde geziyor ayol nasıl görmüyorsun bunu
Miktir git demelisinNasil bir konusma yapmaliyim adamla
Ne demeliyim
Hem bana karsi sevgisi olup olmadigini da test etmis oluruz
Sevismek istemesi normal mi senceBir taraf sevişmek istiyorsa evet öyle.
Sevişmek istemesi normal. Ama azgın teke gibi başbaşa kalıp sevüşelim öpüşelüüüm demesi anormal. Koca buldum sarayım diyorsun anlıyorum ama sürtünür sonra da ben böyle istemiyorum der ayrılır sen de sürtüştük diye ağlarsın.Sevismek istemesi normal mi sence
KızlarEvlilikten önce ilişki istemiyorsunuz ama başbaşa kalıp obusmek için yer ariyorsunuz. O zaman gelsin sürtünme kuvveti
Loop’a girdin yineSevismek istemesi normal mi sence
Normal değil bence ya.
Evlenmeden ilişkiye tü kaka diyen biri değilim. Her flörtünle sevişmelisin diye bir şeyde yok ama.
Kafalar uyuşuyor mu, bu adamla ciddiyete varacak bir durumumuz olur mu, ayrılırsak onunla yaşadığım birliktelik beni kötü hissettirir mi gibi kriterleri olmalı özellikle biz kadınların. Duygusal varlıklarız çünkü.
Bunun içinde paylaşım ve tanımak dolayısıyla zaman lazım. Namus iki bacak arasında değildir diyoruz ya. Aslında cinsellik kararı vermeden önce muhakeme yapmak da yok mu bu sözün içinde.
Adam birde benim isteklerimi yaşayamazsak arkadaş kalalım demiş.
E hani bana değer veriyordun? O zaman değerlerime, bedenimle ilgili kararıma da değer vermen gerekmiyor mu?
Güven ve sevgi hisseden kadın kendisini açar zaten partnerine.
Bir erkek karşısında ki kadın bu duyguları hissedene kadar beklemeli.
O zaman değer veriyor ve saygı duyuyordur bana göre.
İşine gelirse de kestirip at. Herifi kırmamak için sevişecek halin yok ya te allamNasil bi konusma yapayim adamla
Adamın size karşı duygusu yok bence. Çok ruhsuz geldi bana yaklaşımı. İnsan aşık olunca zaten arzular karşısındaki kişiyi. Sınırlarıda kendine kalmış bir şeydir. Sevişmek yoksa arkadaş kalalım cümlesi bana itici geldi. Duygu nerede ben göremiyorumMerhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kırmamak için değil kaçırmamak için. Umutsuzun içine düştüğü ikilem sevişirsem benimle evlenir mi yoksa kaçar mı ikilemi. Evleneceğinden emin olsa sevişecek.İşine gelirse de kestirip at. Herifi kırmamak için sevişecek halin yok ya te allam
Dün bir üye şey demişti "ben bakireyim" belki bu laf durdurur sevgiliniNasil bi konusma yapayim adamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?