Kafam Allak Bullak

Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Nereye gitmek istiyor mesela, bu eylemi nerede gerçekleştirecek? Bunun bir yolu yordamı var, siparişle olmaz. Mesela çok istiyorsa yakınlarda bir yere bir gece iki günlük tatil ayarlar, gezer dolaşırsınız, yemek yersiniz, o ara romantik bir ortam oluşur, devamı da gelir. Bu ne böyle barzo gibi. İstersen zarına dokunmam ama benim gazımı al diyor adam size. Arkadaş kalalım demesi de alttan alttan tehdit. Sevdiğini düşünmüyorum.

Nasıl bi aşksa adam 6 yıl sonra geri dönmüş bravo valla hiç unutmamış seni bunca yıl hemde hiç sevişmeden
Adam dönmedi, umutsuz kimseyi bulamayınca adamın peşine düştü. Adam da ohhh kucağıma gökten hatun düştü dur şu ürkek ceylanın da tadına bakayım diyor eğer gerçekse. Ama umutsuzun hayal dünyası da olabilir bence bunlar hep

Kudra sence adamin tek amaci cinsellik mi yoksa normal mi yakinlasmak istemesi yeni tanismiyoruz sonucta diyor

yardır gitsin amann.... insan sevince hep dokunmak öpmek istiyor. bir daha bu genç dinamik zamanımız olmayacak. ben de derdim öyle evliliği bekliyim falan, sonra sevdik napim adamı istiyor canım, deneyelim dedik dannnn vajinusmus. sonra onun tedavisiyle uğraş amann... seviyorsan zincirlerini kır bence. bu ömür bu yaşlar tekrar geri gelmeyecek.

Sevismek istemesi normal mi sence
Sevişmek istemesi normal. Ama azgın teke gibi başbaşa kalıp sevüşelim öpüşelüüüm demesi anormal. Koca buldum sarayım diyorsun anlıyorum ama sürtünür sonra da ben böyle istemiyorum der ayrılır sen de sürtüştük diye ağlarsın.

Evlilikten önce ilişki istemiyorsunuz ama başbaşa kalıp obusmek için yer ariyorsunuz. O zaman gelsin sürtünme kuvveti
Kızlar üstümde kotum vardı onun da boxer hafif ıslandı boxerı sürtünürken kotumda nemlilik hissettim. olay olduğunda reglim yeni bitmişti şimdi de 5 saat geciktim sizce hamile miyim

İşin o boyutunda değilim ben. Sağlıklı bireyler sevişir bu normal. İki kişi ister vs o başka bir tarafı

Böyle ültimatomlardan nefret ederim. Ben mesela kendim isterim sarılayım, kucaklasin döndürsün,öpüşelim koklasalim,yatıp kalkalım...ama yine de benim hayatıma aldığım kişi bana böyle cümleler kuramaz. Yok yaklaşmadan olmaz, yok kankadan ne farkımız olur falan.
Allahim,ne kadar bayat bayat cümleler. Ben duysam böyle cümleleri (ki ilginçtir hiç duymadim) , tüm Libidoma engel olur yol veririm ittirsin gitsin.
Sen de bence bunu yap.
Çünkü seni istemediğin bir şeye, manipülasyon yoluyla zorluyor.
Bunu sen istemiyorsun.
Demek ki bitmiştir yani. İstesen zaten sen ayarlarsin bir tatil ya da dogumgununde günlük ev falan,başbaşa kalalım kutlama yapalım ayağına.
Adamın bunca sene sonra senle konuşmaktaki tek amacı etinden sütünden yararlanmak. Olmayacağını anlasın, o sana yolunu verir,emin olabilirsin.
Ayrıca insan sadece kuytu koselerde sevişerek koklasarak mi sevgili olur? Beraber sinemaya tiyatroya gitmek,elele caddelerde yürümek, lunaparkta kız için oyuncak kazanmak, piknik yapmak, bankta dizine yatırıp kafasını okşayıp şarkı söyleyerek uyutmak, jestler yapmak, ilk öpücük vs vs bunlar ilişkiden sayılmıyor mu? İlişki dedigin kızı zorla kapalı odalara götürüp bir adım daha fazla minciklamak için ikna etmek mi???
'evlenmeden olmayacağını o da söyledi' demissin, safliğına da ayrı güldüm. Aynı yatağin içine girilmiş, vücudun opulmedik, emilmedik tek noktası kalmamış, adam boşalmış, ama 'evlenmeden seks olmaz, kendimi kocama sakliyorum'
Pardon,saklanan taraf tam olarak neresi?

Adamın size karşı duygusu yok bence. Çok ruhsuz geldi bana yaklaşımı. İnsan aşık olunca zaten arzular karşısındaki kişiyi. Sınırlarıda kendine kalmış bir şeydir. Sevişmek yoksa arkadaş kalalım cümlesi bana itici geldi. Duygu nerede ben göremiyorum

İşine gelirse de kestirip at. Herifi kırmamak için sevişecek halin yok ya te allam
Kırmamak için değil kaçırmamak için. Umutsuzun içine düştüğü ikilem sevişirsem benimle evlenir mi yoksa kaçar mı ikilemi. Evleneceğinden emin olsa sevişecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…