- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Offf vallahi baydınız artık siz kaç yaşındasınız Allah aşkına? Herkesin hayat görüşü, sınırları bambaşka. Başkalarının yönlendirmesiyle karar verilir mi sevişmeyeBelli bir yere kadar olabilir mi diyorsun yani
O zaman koy ver gitsin ve umutsuzEvet oyle 6 yildir unutamadim sonucta
O zaman sevijjj gitsin. İçinde kalacağınaaaaaa içinde kalsınEvet oyle 6 yildir unutamadim sonucta
Amaannn zaten toprak olacakO zaman sevijjj gitsin. İçinde kalacağınaaaaaa içinde kalsın
Kurudu kaldı zaten umutsuzunkiAmaannn zaten toprak olacak
Sağlıklı erkekler için cinsellik bir ihtiyaçtır, evet.Sen olayi cok yanlis anlamissin be tatlim
Adamin istekleri normal mi degil mi diyorun
Fikirlerinize saygı duymayan ve kendi isteklerini size dikta etmek isteyen bir adamdan hayır gelmez.Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bende sarilmak opmek isterim tabi ki ileriye gitmeden bir iliski yasanmadan ama bunu dun ki konusmada gozdagi verir ibi yapmasi sinirlerimi bozduinsan sevdiğine sarılamak öpmek ister tabi ben hakverir gibiyim...ha baktın oğlan haddini aşıyor ileri gidiyorsun der çeker gidersin... sen istemiyormusun sarılmak,öpmek?
Bak bak umutsuza kız gidiyom mu yuvadan uçuyon mu aman yarabbimMerhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Gercekten niyeti ciddiyet evlilik olsa dahi boyle seyler ister mk hakkatenSağlıklı erkekler için cinsellik bir ihtiyaçtır, evet.
Elini bile sürmesin, yan yana oturup en sevdiğin renk ne sohbeti yapalım, arada da ödül niyetine el ele tutuşup avm gezeriz diyorsanız aseksüel birini bulmalısınız.
Neydi, insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Hı hı evet.
Seviştiği için evlenecekse evlenmesin shdjdhsjsjs umutsuzun konularını okuyunca gerçeklik algimi kaybediyorumKırmamak için değil kaçırmamak için. Umutsuzun içine düştüğü ikilem sevişirsem benimle evlenir mi yoksa kaçar mı ikilemi. Evleneceğinden emin olsa sevişecek.
Gercekten niyeti ciddiyet evlilik olsa dahi boyle seyler ister mk hakkaten
Neydi, insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Bu soz dogru degil mi
Evlenmeden once iliski yasamaya karsiyim dedik yaO zaman sevijjj gitsin. İçinde kalacağınaaaaaa içinde kalsın
Sağlıklı insanlar için diyelim. Sadece erkekler için değilSağlıklı erkekler için cinsellik bir ihtiyaçtır, evet.
Elini bile sürmesin, yan yana oturup en sevdiğin renk ne sohbeti yapalım, arada da ödül niyetine el ele tutuşup avm gezeriz diyorsanız aseksüel birini bulmalısınız.
Neydi, insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Hı hı evet.
Doğru değil ya ne alaka. İnsan sevdiğine dokanmak ister asıl. Seni hiç öpmeyen sarılmayam biriyle evlenir misin? Adam gay bile olabilirGercekten niyeti ciddiyet evlilik olsa dahi boyle seyler ister mk hakkaten
Neydi, insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Bu soz dogru degil mi
O zaman sevijjjme kurusun kalsın. Şarkı da söyle kuruyup kalsa da vermicem diyeEvlenmeden once iliski yasamaya karsiyim dedik ya
Ben de öyle düşünüyorum. Ama burada konu hep erkek cinselliği oluyor Kudra, ben ne yapayım?Sağlıklı insanlar için diyelim. Sadece erkekler için değil
Sen evlenmeden oncr ilişkiye girmistin degil mi kizO zaman sevijjjme kurusun kalsın. Şarkı da söyle kuruyup kalsa da vermicem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?