Kafam Allak Bullak

insan sevdiğine sarılamak öpmek ister tabi ben hakverir gibiyim...ha baktın oğlan haddini aşıyor ileri gidiyorsun der çeker gidersin... sen istemiyormusun sarılmak,öpmek?

Sen olayi cok yanlis anlamissin be tatlim
Adamin istekleri normal mi degil mi diyorun
Sağlıklı erkekler için cinsellik bir ihtiyaçtır, evet.
Elini bile sürmesin, yan yana oturup en sevdiğin renk ne sohbeti yapalım, arada da ödül niyetine el ele tutuşup avm gezeriz diyorsanız aseksüel birini bulmalısınız.
Neydi, insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Hı hı evet.

Fikirlerinize saygı duymayan ve kendi isteklerini size dikta etmek isteyen bir adamdan hayır gelmez.
Siz evlilik öncesi bu tür şeylere hoş bakmıyorsanız saygı duyması gerekir.
Sevgili oldunuz diye illa her fırsatta yapışması gerekmiyor sevgi sadece bu yolla paylaşılmıyor zannımca.

Bu seni kaybetmek istemiyorum arkadaş kalalım mevzusuna da lütfen itibar etmeyin, kısacası el altında olun istiyor.

insan sevdiğine sarılamak öpmek ister tabi ben hakverir gibiyim...ha baktın oğlan haddini aşıyor ileri gidiyorsun der çeker gidersin... sen istemiyormusun sarılmak,öpmek?
Bende sarilmak opmek isterim tabi ki ileriye gitmeden bir iliski yasanmadan ama bunu dun ki konusmada gozdagi verir ibi yapmasi sinirlerimi bozdu
Sadece amaci bu mu cacaba diye dusunmeye basladim

Bak bak umutsuza kız gidiyom mu yuvadan uçuyon mu aman yarabbim

Nereye yuva kurup yuvasını yapican acaba ne şanslı opusmeler sarılmalar hadi hayırlısı

Gercekten niyeti ciddiyet evlilik olsa dahi boyle seyler ister mk hakkaten
Neydi, insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Bu soz dogru degil mi

Kırmamak için değil kaçırmamak için. Umutsuzun içine düştüğü ikilem sevişirsem benimle evlenir mi yoksa kaçar mı ikilemi. Evleneceğinden emin olsa sevişecek.
Seviştiği için evlenecekse evlenmesin shdjdhsjsjs umutsuzun konularını okuyunca gerçeklik algimi kaybediyorum

Sağlıklı insanlar için diyelim. Sadece erkekler için değil

Gercekten niyeti ciddiyet evlilik olsa dahi boyle seyler ister mk hakkaten
Neydi, insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Bu soz dogru degil mi
Doğru değil ya ne alaka. İnsan sevdiğine dokanmak ister asıl. Seni hiç öpmeyen sarılmayam biriyle evlenir misin? Adam gay bile olabilir

Evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim ama bu şekilde kurban pazarlığı gibi pazarlık yapmak falan aşırı itici değil mi ya? Bazı şeyler akışına bırakınca güzel..

Ya sevişelim ya ayrılalım diyen adamdan koşarak uzaklaşmak gerek bacım. Belliki niyet sadece bu.

Bu arada dışarsı senin için problem değilse… ne demektir yahu

Sağlıklı insanlar için diyelim. Sadece erkekler için değil
Ben de öyle düşünüyorum. Ama burada konu hep erkek cinselliği oluyor Kudra, ben ne yapayım?
Kadınlardan hiç böyle sorular gelmiyor ki. Sevgilim sevişmek istiyor diyor, e sen? Beni boş ver, bu adamı nasıl vazgeçirip aseksüel yaparım da evlenirim kafasındalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…