- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bana da oyle geliyorSana karşı sevgisi yok. Olsa zaten "oynaşmayacaksak arkadaş kalalım" demezdi.
Sen bu adamla sevişmek istiyor musunuz istemiyor musun? yoksa evlenelim hemen öyle mi sevişelim diyorsunCiddi yorumlar yapalim lutfen
Konu onemli bir karar vermem gerekiyor cunki
E yani dimi diyelim ki onun ofisine ziyarete falan gittim zaten kendiliginden olusuyor bazi yakinlasmalarYakınlaşmalar zaten zamanla kendiliğinden gelişen şeyler bunları dile getirmek aşırı kro bi hareket
Hemencecik sevişmeli, emmeli, gömmeli konulara girmişler calci.Sen bu adamla sevişmek istiyor musunuz istemiyor musun? yoksa evlenelim hemen öyle mi sevişelim diyorsun
OO ofis fantezisiE yani dimi diyelim ki onun ofisine ziyarete falan gittim zaten kendiliginden olusuyor bazi yakinlasmalar
Ooooooo alırım bir dalOO ofis fantezisi
Öyle bir barzonun böyle bir muamele yapacağını hiç sanmıyorum. Daha ziyade oral falan yaptırıp rahatlamaya bakacak bir tip var adamda ahsjajsjaAçık açık yazayım madem.
Adam memelerini ellemek istiyor.
Öpüşmek istiyor.
Kaba etlerini okşamak istiyor.
Oradan bacaklara geçer belki.
Ayak parmaklarını da öpebilir.
Parmak uçlarını yalamak felan.
Saçını koklamak isterken boynuna inip emcükleyebilir.
Koluna saat yapabilir.
Her şey olabilir. mümkündür.
Opusme sarilma vs olabilir ama ılerisi evlilikten sonra olur dusuncesindeyim benSen bu adamla sevişmek istiyor musunuz istemiyor musun? yoksa evlenelim hemen öyle mi sevişelim diyorsun
Zorunlualanın sevgilisi gibi miÖyle bir barzonun böyle bir muamele yapacağını hiç sanmıyorum. Daha ziyade oral falan yaptırıp rahatlamaya bakacak bir tip var adamda ahsjajsja
O zaman net bir şekilde konuşacaksın. Beni rahatsız ediyor bu davranışlar. Eğer sevişmek istiyorsan tuzlu kahvemi içmelisin de. Zaten birbirinizi tanıyorsunuz neyi bekliyorsunuz ki evleninOpusme sarilma vs olabilir ama ılerisi evlilikten sonra olur dusuncesindeyim ben
Hee sen de bunu yedinOpusme sarilma vs olabilir ama ılerisi evlilikten sonra olur dusuncesindeyim ben
Burda sevgilisi olan yok mu hic aranizda onlara bi danissam normal mi degil mi diyeZorunlualanın sevgilisi gibi mi
Yok hepimiz evliyiz kocalarımız sadece suratımıza bakıyor gün boyu.Burda sevgilisi olan yok mu hic aranizda onlara bi danissam normal mi degil mi diye
Yakınlaşmalar normal ama sen ileri gitmek istemiyorsun. Öpsün kolasın istiyorsun. Adam ya duramazsa frene basamazsa ne olacakBurda sevgilisi olan yok mu hic aranizda onlara bi danissam normal mi degil mi diye
Evet aklımda direkt öyle bir tip belirdi. Ya öpüşürüz ya da arkadaş kalırız diyen bir hödökten bahsediyoruz çünkü. Neyse ki Umutsuz Zorunlu kadar umutsuz vaka değil. Pabuç bırakmaz böyle şeylere., yani inşallaH.Zorunlualanın sevgilisi gibi mi
Ahahahahahah kiz moralim bozuk dunden beri bu konuyu düşünmekten kafayi yiycemYok hepimiz evliyiz kocalarımız sadece suratımıza bakıyor gün boyu.
Sevişmek felan oha o ne ?
Evet o da bir riskYakınlaşmalar normal ama sen ileri gitmek istemiyorsun. Öpsün kolasın istiyorsun. Adam ya duramazsa frene basamazsa ne olacak
Sence napmaliyim tatlimEvet aklımda direkt öyle bir tip belirdi. Ya öpüşürüz ya da arkadaş kalırız diyen bir hödökten bahsediyoruz çünkü. Neyse ki Umutsuz Zorunlu kadar umutsuz vaka değil. Pabuç bırakmaz böyle şeylere., yani inşallaH.
Öbüşmekten kasıt kuş öpcüğü falan di mi? Aksi halde normal bir öbüşmede ortam da müsaitse frenler tutmaz, zemin kayganYakınlaşmalar normal ama sen ileri gitmek istemiyorsun. Öpsün kolasın istiyorsun. Adam ya duramazsa frene basamazsa ne olacak
Olabilir hersey mümkünHee sen de bunu yedin
Sarılma ne la ?
Bildigin adam sana dediklerimi yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?